Bende de olmuştu çok.sukur tuttu ben aşılamadan sonra üç gün hep yattım ve 3 gun duş almadım sonrasında yavaş yavaş ayaklandim ağır iş yapmadım evde temizlik vs gibiKızlar merhaba bugün 10 da aşılama yaptırdım ilk kez 20 30 dk beklerken verilen spermden dışarıya aktığını hissettim sizde böyle oldu mu acaba dışarı çıktı tutmaz mi diye aklımda şüphe oldu çok üzgünüm bilgi verirseniz sevinirim
Bende yatıyorum progesyeron verdi doktor onu içiyorum insallah benim de tutar sizin gibi ilk denemem deBende de olmuştu çok.sukur tuttu ben aşılamadan sonra üç gün hep yattım ve 3 gun duş almadım sonrasında yavaş yavaş ayaklandim ağır iş yapmadım evde temizlik vs gibi
Evet ilk denemede tuttu rabbim sizinde kucağınızı doldursun insAllah bol bol dua edin ins bebsiniz size tutunacaktırBende yatıyorum progesyeron verdi doktor onu içiyorum insallah benim de tutar sizin gibi ilk denemem de
Merhaba hayirli olsun rabbim saglikla ilerletsin canim bir sorum vardi, asilamaya basladim bu ay ikinci ignemi vurundum bugun, asilama gunu muhtemelen bende bi yarim saat kalkmam ama sonrasinda ayaga kalkip eve gitmem bir iki saatimi alir bu iki saatlik ayakta olmam sikinti yaratirmi? Biraz stressliyim bu aralar neler yapmaliyim neler yemeliyim diyeEvet ilk denemede tuttu rabbim sizinde kucağınızı doldursun insAllah bol bol dua edin ins bebsiniz size tutunacaktır
Yaaaaa çok güzell ilk denemenle bir mucizeyle tutulmuş ben 2 kez yapmama rağmen olumsuz oldu ne yazıkki cok üzgündüm ama yapacak birşey yoktu allah kucağına sağlıklı evlatt nasip etsin inşaaallahhhBende de olmuştu çok.sukur tuttu ben aşılamadan sonra üç gün hep yattım ve 3 gun duş almadım sonrasında yavaş yavaş ayaklandim ağır iş yapmadım evde temizlik vs gibi
İnsallah kızlar hepimiz bi an önce kavuşuruz bebeklerimize size de verdiler mi Protestan tabletYaaaaa çok güzell ilk denemenle bir mucizeyle tutulmuş ben 2 kez yapmama rağmen olumsuz oldu ne yazıkki cok üzgündüm ama yapacak birşey yoktu allah kucağına sağlıklı evlatt nasip etsin inşaaallahhhA Aesculape merhaba inşaallahh senin de tutunma olur sağlıklı bebiş kalp atışlarını duyasın inşaallahh sağlıklı doğmasına nasip etsin allah hepinize
Kac mm yumurtayla tutundu bebis acaba birde kac yumurtaniz vardi bende buyuk ihtimal cuma gunu asilama olucam ama yumurtam catladi catliycakmis belki iptalde olabilir yarin kontrolde karar vericek doktorum artikBende de olmuştu çok.sukur tuttu ben aşılamadan sonra üç gün hep yattım ve 3 gun duş almadım sonrasında yavaş yavaş ayaklandim ağır iş yapmadım evde temizlik vs gibi
Bana vermişti canım bebeğin olurda tutunmasini sagliyoİnsallah kızlar hepimiz bi an önce kavuşuruz bebeklerimize size de verdiler mi Protestan tablet
Hiç stres yapma bol.bol oku dua et ve arabayla gittim eve on koltugu biraz yatırıp uzanmıştım eve gelir gelmez de yattım üç gün sadece lavabo için kalktım aşılamadan sonra da 3 saat kadar falandı tam hatırlamıyorum ama lavaboya gitmemiştim bide ben (RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN) okudum bol.bol elimi karnıma koyarak avakado yemiştim banada avakadoyu başka birisi önermişti aşılama ile hamile kalan birisiydi oda günde yarım avakado yedim ins bebişiniz sizinledirMerhaba hayirli olsun rabbim saglikla ilerletsin canim bir sorum vardi, asilamaya basladim bu ay ikinci ignemi vurundum bugun, asilama gunu muhtemelen bende bi yarim saat kalkmam ama sonrasinda ayaga kalkip eve gitmem bir iki saatimi alir bu iki saatlik ayakta olmam sikinti yaratirmi? Biraz stressliyim bu aralar neler yapmaliyim neler yemeliyim diye
Çok şükür rabbim bı an evvel sizinde kucağınızı doldursun insAllah benimde iki buçuk senenin sonunda beklemiyordum hiç karnım ağrıyordu çünkü adet olacakmış gibiYaaaaa çok güzell ilk denemenle bir mucizeyle tutulmuş ben 2 kez yapmama rağmen olumsuz oldu ne yazıkki cok üzgündüm ama yapacak birşey yoktu allah kucağına sağlıklı evlatt nasip etsin inşaaallahhhA Aesculape merhaba inşaallahh senin de tutunma olur sağlıklı bebiş kalp atışlarını duyasın inşaallahh sağlıklı doğmasına nasip etsin allah hepinize
2 tane 20 mm yumurta vardı insAllah tutar aşılamanızKac mm yumurtayla tutundu bebis acaba birde kac yumurtaniz vardi bende buyuk ihtimal cuma gunu asilama olucam ama yumurtam catladi catliycakmis belki iptalde olabilir yarin kontrolde karar vericek doktorum artik
Belirtiler öyle olurr aslındaaÇok şükür rabbim bı an evvel sizinde kucağınızı doldursun insAllah benimde iki buçuk senenin sonunda beklemiyordum hiç karnım ağrıyordu çünkü adet olacakmış gibi
Cok sevindim sizin adiniza bebeginizi saglikli bi sekilde kucaginiza alirsiniz ins2 tane 20 mm yumurta vardı insAllah tutar aşılamanız
Bebeemm beni burada etiketlemissin hayir etiketide goremiyorum bana bildirim geldi
Anamm kız ben kahve topikte sandım kendimi oyüzden dedim yanlış olmasın sildim . KoydumBebeemm beni burada etiketlemissin hayir etiketide goremiyorum bana bildirim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?