- 14 Nisan 2021
- 4.118
- 22.115
- 258
Olsun bebeemm sıkıntı yokAnamm kız ben kahve topikte sandım kendimi oyüzden dedim yanlış olmasın sildim . Koydum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun bebeemm sıkıntı yokAnamm kız ben kahve topikte sandım kendimi oyüzden dedim yanlış olmasın sildim . Koydum![]()
Merhaba. Allahim sağlıklı bir şekilde kucagina almayi nasip etsin. Kac senedir olmuyordu. Bir de kaçıncı asilama da tuttuBende de olmuştu çok.sukur tuttu ben aşılamadan sonra üç gün hep yattım ve 3 gun duş almadım sonrasında yavaş yavaş ayaklandim ağır iş yapmadım evde temizlik vs gibi
Cevabiniz icin cok tsk ederim Rabbim sag salim kucaginiza almayida nasip etsin insallah kuzum. Haftaya persembe asilamam olacak avokado cerez kefir macun aklima ne geldiyse aldim hazirladim kendimiHiç stres yapma bol.bol oku dua et ve arabayla gittim eve on koltugu biraz yatırıp uzanmıştım eve gelir gelmez de yattım üç gün sadece lavabo için kalktım aşılamadan sonra da 3 saat kadar falandı tam hatırlamıyorum ama lavaboya gitmemiştim bide ben (RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN) okudum bol.bol elimi karnıma koyarak avakado yemiştim banada avakadoyu başka birisi önermişti aşılama ile hamile kalan birisiydi oda günde yarım avakado yedim ins bebişiniz sizinledir
Valla hiç hatırlamıyorum onu ya zaten Dr de söylememisti bende sormamistim benim sol tarafa hafif pko vardı yerini yanlış hatırlamıyorsam sağda olmuş olabilir yumurtalarCok sevindim sizin adiniza bebeginizi saglikli bi sekilde kucaginiza alirsiniz inscok soru sordum k.bakmayin yumurtalar ayni taraftamiydi sagli sollumuydu benimkilerde ayni anda buyuyorlar ama ikiside sagda solda yumurta yok ondan kafam karisik biraz
![]()
Amin çok teşekkür ederim ilk seferde tuttu şükürMerhaba. Allahim sağlıklı bir şekilde kucagina almayi nasip etsin. Kac senedir olmuyordu. Bir de kaçıncı asilama da tuttu
Amin insAllah rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun siz elinizden geleni yapın gerisi Rabbimden artıkCevabiniz icin cok tsk ederim Rabbim sag salim kucaginiza almayida nasip etsin insallah kuzum. Haftaya persembe asilamam olacak avokado cerez kefir macun aklima ne geldiyse aldim hazirladim kendimiinsallah bizim sipada turunur
![]()
Benimde sagda suan iki tane 19 ve 20 mm var catlatma ignemi oldum nasilse cuma oglen asilamami olucam siz hamilesiniz duaniz gecer banada dua ederseniz cok sevinirimValla hiç hatırlamıyorum onu ya zaten Dr de söylememisti bende sormamistim benim sol tarafa hafif pko vardı yerini yanlış hatırlamıyorsam sağda olmuş olabilir yumurtalar
İnşallah bizde böyle mutlu haberler alırız bende diğer ay aşılama yaptıracağım.iki yıldır bekliyoruz bizdeAmin insAllah rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun siz elinizden geleni yapın gerisi Rabbimden artık![]()
Tabiki ederm insAllah tek seferde tutar rabbim emeklerinin karşılığını bir an evvel verir olmasa bile asla pes.etme olucak buna inan sadeceBenimde sagda suan iki tane 19 ve 20 mm var catlatma ignemi oldum nasilse cuma oglen asilamami olucam siz hamilesiniz duaniz gecer banada dua ederseniz cok sevinirim![]()
Amin canım benim allah nasip eder inş fazla aratmadanTabiki ederm insAllah tek seferde tutar rabbim emeklerinin karşılığını bir an evvel verir olmasa bile asla pes.etme olucak buna inan sadece![]()
Kızlar merhaba bugün 10 da aşılama yaptırdım ilk kez 20 30 dk beklerken verilen spermden dışarıya aktığını hissettim sizde böyle oldu mu acaba dışarı çıktı tutmaz mi diye aklımda şüphe oldu çok üzgünüm bilgi verirseniz sevinirim
Peki sizinde hareket ederken arada sağ veya sol kasikta hafif agri oluyor mu yoksa ben belirti bulunan diye kafayı mi yedimbende çarşamba günu yaptım aşılama bu ikinci denemem inşallah hepimizinki tutar venimde aşılamadan sonra spermin dışa çıktığını hissettim doktorum normal dedi sorun yok yani
Yapıyor devlet hastanesi ben 3.kez oldumkızlar selam bu ay ovülasyon testi ile 4. denemem ama sanırım olmadı yine . Eşim sperm testi yaptırdı sıkıntı yok ben hormon testleri yaptırdım sıkıntı yok aşılama yaptırmak istiyorum . Devlet hastaneleri yapıyor mu ana yardımcı olur musunuz