Aşılama Aşılama için fikrinize ihtiyacım var acil

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba size de çok geçmiş olsun , biraz tereddüt ettim acaba yanlış mı anladım o heyecanla dedim teşekkür ederim yazdığınız için rabbim yardımcımız olsun inşallah Çektiğimize değsin

Umarım... bu zor süreçte mutluluk gözyaşları olur ikimiz içinde bir dakikadan sonra moralim kalmıyor çünkü iyi düşünelim iyi olsun inşallah

Umarım... bu zor süreçte mutluluk gözyaşları olur ikimiz içinde bir dakikadan sonra moralim kalmıyor çünkü iyi düşünelim iyi olsun inşal
Umarım... bu zor süreçte mutluluk gözyaşları olur ikimiz içinde bir dakikadan sonra moralim kalmıyor çünkü iyi düşünelim iyi olsun inşallah
O kadar doğru ki ümitlenmekten bile korkuyorum ben olucak gözüyle bakıp sonra olmazsa yıkılıyorum çok da korkuyorum dediğin gibi inşallah ikimizinde Mutluluk gözyaşları olsun

O kadar doğru ki ümitlenmekten bile korkuyorum ben olucak gözüyle bakıp sonra olmazsa yıkılıyorum çok da korkuyorum dediğin gibi inşallah ikimizinde Mutluluk gözyaşları olsun
Inşallah sonrası zaten stres doktorum stres yapma diyor ama elimde değil malesef kalırsanız haberim olsunmerak ederim dualarımız ikimiz için inşallah

Inşallah sonrası zaten stres doktorum stres yapma diyor ama elimde değil malesef kalırsanız haberim olsunmerak ederim dualarımız ikimiz için inşallah
Allah razı olsun
Allah razı olsun sizde benim duamdasınız yazıcam inşallah sizde yazın sonucu

Merhaba bende dün yaptırdım doktorum aynı şekilde benden de istedi bende araştırdım bu şekilde olması gerek
Teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlar alırız
Rica ederim inşallah güzel sonuçlar alırız

Merhaba bende dün yaptırdım doktorum aynı şekilde benden de istedi bende araştırdım bu şekilde olması gerek

Rica ederim inşallah güzel sonuçlar alırız
Hayırlısı olsun inşallah bende bekliyorum bugün 6inci günüm dün sabah çok ağrım oldu ayakta duramadım biraz oturdum normaldir inşallah

Hayırlısı olsun inşallah bende bekliyorum bugün 6inci günüm dün sabah çok ağrım oldu ayakta duramadım biraz oturdum normaldir inşallah
İnşallah hepimizin için hayırlısı olsun. Benim de bel ve kasık ağrım var biraz normaldir ama öyle düşünüyorum. Çok ayakta kalmayın sizde mümkün olduğu kadar dinlenin demişti bana doktorum sizde öyle yapın.

Inşallah bu çabalarımıza değer:) benide haberdar ederseniz sevinirim

Devlette aşılama ücreti ne kadar tuttu canım. Bir de raporunuz var mıydı

Amin canım Canım kaçıncı günde belirtilerin başladı ve ne gibi belirtin oldu
Merhaba canım ben de aşılama oldum bugün 10.günüm ama iki gündür adet ağrısı gibi ağrım var belime bacaklarıma kadar çok vuruyor hemde.. İlk günler bu kadar ağrımıyordu.. Ama vardı.. Gögüslerim ilk günden beri ağrıyor.. İştahım çok fena açıldı.. Varmı bir bilgisi olan diye yazdım.. Çok merak ediyorum ya..

Canım belirtiye takılma , adet günün geçmesini bekle bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…