Cnım mrhba bnd etlık zbydede 2 aşılama oldum ttmadı esımı kntrol etmemştı etlık zbeyd dırek asılama dmstı ama özele gtdk esmde 2.drece 2taraflı varıkosel cktı soka grdk 2 snem zübeyde de bsuna gtdı amelyt oldu eşm smd bundan snra ıns bebşm olck snd esıne bakılmadysa ltfn baklsn özel doktr ddkı bze dvlet tûp bebege ynlendrmek ıcn asılama ypar ddıMerhaba.daha once etlik zubeyde hanimda 2 asilama yaptirdim.hani devlette tup bebege gecmek icin 3 kez asilama olmak gerekiyormus ya ben istanbul suleymaniyede olsam bu kabul olr mu 3.olarak.suleymaniyede asilama yapiyorlar mi.iyi ve basarili bir hastane mi.hic olan var mi bilginiz varsa benle lutfen paylasir misiniz....
Cnım mrhba bnd etlık zbydede 2 aşılama oldum ttmadı esımı kntrol etmemştı etlık zbeyd dırek asılama dmstı ama özele gtdk esmde 2.drece 2taraflı varıkosel cktı soka grdk 2 snem zübeyde de bsuna gtdı amelyt oldu eşm smd bundan snra ıns bebşm olck snd esıne bakılmadysa ltfn baklsn özel doktr ddkı bze dvlet tûp bebege ynlendrmek ıcn asılama ypar ddı
merhaba bende Avrupa Şafak ta yaptırdım aşılamamı çok ilgililer sağolsunlar. doktorum serdar bey çok anlayışlı ve rahatlatan biriydi. bende rahim filmi çektirdim ikiside açık çıktı tüplerin. eşimde de bir problem çıkmadı ama kısmet değilse olmuyor işte. adetimin 5. gününden itibaren klomen kullandım günde bir kez.sonra 3 gün bekledikten sonra kontrole gittim 2 yumurtam gelişmişti biri 20mm, diğeri 16mm.06.09.2014 cumartesi aşılama içim gittim ikiside çatlamıştı :) çok acısız ve ağrısız bir operasyondu hemşire ve doktorla sohbetle geçti :) herşey yolundaydı ama tutma ihtimali %20 yi düşününce insan bir duruyor. benim hikayem bu şimdi 20 eylülü bekliyorum umarım Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eder yanı sıra bana da :)
Ben de paArtesi gunu asilama yapildim beklemekteyim bakalim insallah allah guldurur yuzumuzu
Merhaba.daha once etlik zubeyde hanimda 2 asilama yaptirdim.hani devlette tup bebege gecmek icin 3 kez asilama olmak gerekiyormus ya ben istanbul suleymaniyede olsam bu kabul olr mu 3.olarak.suleymaniyede asilama yapiyorlar mi.iyi ve basarili bir hastane mi.hic olan var mi bilginiz varsa benle lutfen paylasir misiniz....
20 sinde öğrenicem canım
aşılama tutmadı malesefNaptin canim asilama sinucun iyidir insallah merak ettim
Hayirlisi olsun canım inşallah. Uzulme neticede tek tuple de bebek olur.Rabbim ol derse olur.vakti zamani vardir herseyin...umutsuz olma dua edelim birbirimize.ben bi ara cok saldim kendimi ama simdi dusunuyorum olsa iyi olur ama bu dunyadaki tek amacimiz cocugumuzun olmasi degil.bunu dusun ve rahatla.ben en umulmafik bir zamanda olcagini düşünüyorum insallah:)))aşılama tutmadı malesefüstüne bi de ilaçlar kist yapmış doğum kontrol hapı verdi doktor zaten dış gebelik sonucu tüpün biri alınmıştı o yüzden benim aşılama tutması ihtimali çok düüşük
Insallah canim hayirlisiyla bize de nasip eder allah zaten unut diyo herkes ummadik zamanda olur deniyo artik hayirlisi tedaviyi de birakacagim biraz dinlneyim diyorum sonra bir asilama daha denerimHayirlisi olsun canım inşallah. Uzulme neticede tek tuple de bebek olur.Rabbim ol derse olur.vakti zamani vardir herseyin...umutsuz olma dua edelim birbirimize.ben bi ara cok saldim kendimi ama simdi dusunuyorum olsa iyi olur ama bu dunyadaki tek amacimiz cocugumuzun olmasi degil.bunu dusun ve rahatla.ben en umulmafik bir zamanda olcagini düşünüyorum insallah:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?