• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama iğne ücretleri

ahusevengil

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
1
Kızlar selam. Bugün aşılama sürecine başladık ancak igneler toplam 7.000 tl tuttu. Ben bu kadar pahalı olacağını tahmin etmemiştim. Bir yanlışlık olabilir mi sizler ne ödediniz ?

Kızlar selam. Bugün aşılama sürecine başladık ancak igneler toplam 7.000 tl tuttu. Ben bu kadar pahalı olacağını tahmin etmemiştim. Bir yanlışlık olabilir mi sizler ne ödediniz ?
7 milyarmi odedin ben 80 yakin odedim

Gonal f bir kalem kullandım ben birazida kaldı hatta 10binden fazlaydı iyi odemissiniz eğer 7 ise

Geçen sene 25 Ocak 2025 sadece 1 adet 300lük gonal-f i 3165 liraya almışım
Dua edinde 7000 tl ile kalsın :))

Siz Kartalda tedavi görmüyor musunuz?
Rapor çıkarıyorlar orda raporsuz mu aldınız acaba ilaçları

Normal merak etmeyin.bende tüp bebek ne kadar pahalı diyordum devlette olduğumuz halde ilaçlar Dünya tuttu.birdebtransfer sonrası 4 ay oldu hala kullaniyorum

Aşılama yaptırıyorum bende raporsuz olarak 1 kızım oldugu icin rapor çıkmıyor
Gonal f 900 luk aldim 12 bin küsurdu
Yetmedi bi de 450 lilik aldim 7400 tl
2 ovitralle aldim 3800 küsürdu
InsAllah tutar

Ben asilamada klomen ile ilerledim gonalf yazdı doktor ama ona gerek yok dedi ilk asilamami 25 mayista oldum pozitif sonuc aldim fakat dis gebelik oldu

Ben asilamada klomen ile ilerledim gonalf yazdı doktor ama ona gerek yok dedi ilk asilamami 25 mayista oldum pozitif sonuc aldim fakat dis gebelik oldu
Benim cuma gunu İlk aşılamam yapılacak 2 folikül büyümüş. Daha ilk aşılama ama duygusal olarak cok yorulmuş hissediyorum umarim hepimiz icin guzel sonuçlanan bir süreç olur

Back
X