• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama iğne ücretleri

Benim cuma gunu İlk aşılamam yapılacak 2 folikül büyümüş. Daha ilk aşılama ama duygusal olarak cok yorulmuş hissediyorum umarim hepimiz icin guzel sonuçlanan bir süreç olur
Asilamadan 3 gün önce biri 19 mm biri 21 iki folikul vardi benim de. Öncelikle rahat olun asilama tutmuyor vs diyenlere kulak asmayın Rabbım nasip edince tutuyor. Benim gebeligim devam etmedi ama en azından tutabildigini görmüş oldum. Simdi tup bebekteyim

Asilamadan 3 gün önce biri 19 mm biri 21 iki folikul vardi benim de. Öncelikle rahat olun asilama tutmuyor vs diyenlere kulak asmayın Rabbım nasip edince tutuyor. Benim gebeligim devam etmedi ama en azından tutabildigini görmüş oldum. Simdi

benim de salı 16 ve 14 mm deydi cuma aşılama olacak. Kesinlikle haklısınız. İlk gebeliklerde düşük de cok oluyor ama olabiliyoru görmek istiyor insan

Ben asilamada klomen ile ilerledim gonalf yazdı doktor ama ona gerek yok dedi ilk asilamami 25 mayista oldum pozitif sonuc aldim fakat dis gebelik oldu
ne zaman dış gebelik olduğunu anladınız , bende 16 martta aşılama oldum betam
28 mart 66 -
30 mart 151 -
1 nisan 302 -
3 nisan 698 -
5 nisan 1517 -
7 nisan 3010 olarak devam etti , doktor 15 nisanda gel dedi ama çok korkuyorum kese görünmeyecek diye :(

bilgi verirsen sevinirim

28 mart 66 -
30 mart 151 -
1 nisan 302 -
3 nisan 698 -
5 nisan 1517 -
7 nisan 3010 olarak devam etti , doktor 15 nisanda gel dedi ama çok korkuyorum kese görünmeyecek diye :(

bilgi verirsen sevinirim
3 haziranda pozitif aldim 23 haziranda beta 10 bin iken dis gebelik olduğunu öğrendim normalde patlamasi gerekiyormus tupum rahmime yapistigi için destek almis patlamadı ama kan sızdırmiş. İçinizi ferah tutun bugün bile gitseniz kese görünür

28 mart 66 -
30 mart 151 -
1 nisan 302 -
3 nisan 698 -
5 nisan 1517 -

bilgi verirsen sevinirim
Bence simdi bile kese görünür içinizi ferah tutun güzel yükselmiş

Back
X