Aşılama AŞILAMA İLE ANNE OLAN BAYANLAR ❤️😍😍

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

fatmabasar

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2021
18
6
6
26
Aşılama ile evlat sahibi olan arkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacım var aşılama yaptıktan sonra olumlu belirtileriniz nelerdi yada olumsuz benim ciddi anlamda ara ara kasık sancım oluyor onun haricinde ciddi derecede göğüs hassasiyetim var normalde regıl döneminde göğüs hassasiyeti oluyor fakat regılıma daha çok var aşılamamın bugün 7 günü lütfen bilgisi olanlar paylaşa bilirimi?

Aşılama ile evlat sahibi olan arkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacım var aşılama yaptıktan sonra olumlu belirtileriniz nelerdi yada olumsuz benim ciddi anlamda ara ara kasık sancım oluyor onun haricinde ciddi derecede göğüs hassasiyetim var normalde regıl döneminde göğüs hassasiyeti oluyor fakat regılıma daha çok var aşılamamın bugün 7 günü lütfen bilgisi olanlar paylaşa bilirimi?
Canım oladabilir olmayadabilir belirtilere çok takılma bence. Benimde ikinci aşılamam hiçbir şeyim yok mesela 9.gün. Daha önce ise tüm hamilelik belirtilerim vardı hamile değildim falan bu işler pel belli olmaz

Selam kızlar bende heyecanla umutla bekleyenlerdenim aşılamanın 5 günündeyim bel agrım var sadece inşallah tutmuştur inşallah 🤲

Aşılama ile evlat sahibi olan arkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacım var aşılama yaptıktan sonra olumlu belirtileriniz nelerdi yada olumsuz benim ciddi anlamda ara ara kasık sancım oluyor onun haricinde ciddi derecede göğüs hassasiyetim var normalde regıl döneminde göğüs hassasiyeti oluyor fakat regılıma daha çok var aşılamamın bugün 7 günü lütfen bilgisi olanlar

Bnde 3 yildr evliyim ama çocuk sahibi olamiyorz hamile kalamiyorm onumzdeki ay aşılama dusunuyorz qma istenilen testler nelerdir acaba

Mrb hanımlar aşılama nasıl bir süreç acaba deneyimli olan anlatabilir mi?

Bnde 3 yildr evliyim ama çocuk sahibi olamiyorz hamile kalamiyorm onumzdeki ay aşılama dusunuyorz qma istenilen testler nelerdir acaba
Eşinizden hiç sperm testi alinmadiysa onu isterler, ve çoğu doktor rahim filminden sonra aşılama yapıyor
Adetinizin 2. Veya 3. Günü doktor çağırır (ben 2.günü gittim) durumunuza göre iğne veya hap verir (ama çoğu doktor iğne tercih ediyor sanırım yanlış olmasin) ve 3 4 günde bir kontrole çağırır. Yumurta olgun boyuta geldiğinde de catlatma iğnesi verir 24-36 saat sonra aşılama yapılır
Ben şuan aşılamadan sonra 9. Günümdeyim sonuç bekliyorum

Back
X