- 6 Ağustos 2018
- 502
- 210
- 53
- 28
- Konu Sahibi GzLi KaLsin
-
Ne güzel ilk asilaman miydi canımBenim ikizlerim oldu aşılama ile evde 13. Gün test yapmıştım
Evet canım ilk aşılamaNe güzel ilk asilaman miydi canım
Maşallah sağ salim kucağımıza alın inşallah sorununuz neydi acabaBenim ikizlerim oldu aşılama ile evde 13. Gün test yapmıştım
Hadi inşallah hakkınızda hayırlısı olsun bende yapacam aşılama nasip olursaMerhaba arkadaşlar ben daha öncede yazmıştım belki bileniniz vardır ben bu ay klomene baslamistim 10 ocak da kontrolün vardı gittim yumurtamin biri 17.10 mm diğeri ise 18.18 mm dedi catlatma iğnesi verdi Dr bende c.tesi gece tam saat 00.00 da ignemi vuruldum dun saat 12.00 de aşılama yapıldı doktor yumurtamin catladigini söyledi ve aşılama yapıldı 14 gün sonra testte belli olur varsa dedi eğer regl olmassan reglin gecikirse bir hafta sonra kontrole gel dedi olursan reglin 3. Günü tekrar gel dedi ve ben çok düşünüyorum düşünmeden yapamiyorum çok merak ediyorum hamile kalır miyim diye sizinde fikirlerinizi almak istiyorum
benim de ilk ama tutacak mi tutmayacak mi hep aklıma geliyor agir kaldirmiyorum belki tutar diye sen nasıl anladın belirteliri var miydi canimEvet canım ilk aşılama
İnşallah canım sen ne zaman olacaksın asilamayiHadi inşallah hakkınızda hayırlısı olsun bende yapacam aşılama nasip olursa
Dosya açmak için testler istediler de onlar tamamlanınca inşallah basliyacaz can şimdiden telaşliyim herşey Rabbimden pkoluyumİnşallah canım sen ne zaman olacaksın asilamayi
Ay darısı bizim başımıza inşallah bide Dr Duphaston diye bir ilaç verdi tutmasında yardımcı olur diye ama günler bana geçmiyor ya çok merak ediyorum tutacak mi diyebenim 3.de tuttu canım ama klomen değil gonalf iğne kullanmıstım. 13. gün kan testinde öğrendim
Benim ikizler doğdu 2 yaşını geçtibenim de ilk ama tutacak mi tutmayacak mi hep aklıma geliyor agir kaldirmiyorum belki tutar diye sen nasıl anladın belirteliri var miydi canim
Rabbim kimseyi evlatla sinamasin çok zor gerçekten bekarden bunları düşünmüyorsunuz diyordum hemen hamile kalırım ama bazen hayat umdugumuz gibi gitmiyorDosya açmak için testler istediler de onlar tamamlanınca inşallah basliyacaz can şimdiden telaşliyim herşey Rabbimden pkoluyum
Masallah SubhanAllah Rabbim sağlıklı hayırlı güzel ömürler nasip etsin inşallahBenim ikizler doğdu 2 yaşını geçtifotoyu değiştirmem lazım girmiyordum ne zamandır buraya. Belirti olarak da çok sıvı su gibi akıntım vardı sadece başka bişey yoktu
Amin canım darısı başına inşallahMasallah SubhanAllah Rabbim sağlıklı hayırlı güzel ömürler nasip etsin inşallah
Amin canım vardır bunda da bir hayır ne kadarlik evlisin aynen insan herşey olur diyor ama imtihanimiz bu demek ki Rabbim bizede Salih Saliha evlatlar nasip etsin inşallah en kısa zamandaRabbim kimseyi evlatla sinamasin çok zor gerçekten bekarden bunları düşünmüyorsunuz diyordum hemen hamile kalırım ama bazen hayat umdugumuz gibi gitmiyor
Amin canım galiba bi kizin bi oğlun oldu aşılama daAmin canım darısı başına inşallah
Aminnn ben 3 yıllık evliyim canım bir dis gebeligim birde dusugum olduAmin canım vardır bunda da bir hayır ne kadarlik evlisin aynen insan herşey olur diyor ama imtihanimiz bu demek ki Rabbim bizede Salih Saliha evlatlar nasip etsin inşallah en kısa zamanda
Çok geçmiş olsun bi dahakine sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim selam ve dua ileAminnn ben 3 yıllık evliyim canım bir dis gebeligim birde dusugum oldu2 yila yakindirda gebe kalamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?