• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama aşılama ile hamile kalan arkadaşlar belirtilerinizi yazarmısınız...

• Konu Sahibi Konu Sahibi beyaz karamel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
B

beyaz karamel

Ziyaretçi
arkadaşlar ben 2. aşılama mı yaptırdım ve pazartesi kan tahlili yaptırcam benim gibi aşılama yaptırıpta hamile kalan arkadaşlar hamişlik belirtileri nelerdi acba yazarlarsa sevinirim :emir_bebek:

ya burdan bi arkadaş hamile kalmıştı.onda sarı lekelenmelerden bahsetmişti...korkmuştu bu sarı lekeler iyiye mi yoksa kötüye mi işaret diye ama ayın sonunda müjdeli haberi verdi bizlere...
bu ay banada aşılama yapılacak.galiba pazartesi günü olacam aşılamayı..hepimize kolay gelsin....

hayırlı haberlerinizi bekliyoruz cnmmmm

selamlar banada ilk asilama yapildi yarin kan tahlili yapilacak merakla ve sabirsizlikla bekliyorum,bende asilamadan 2 - 3 gun sonra kasik agrilari ve goguslerimde acayip hassaslik baslamisti ,normalde her regli oncesi bu belirtiler olurdu ama bu sefer cok erken oldu belirtiler o yuzden cok umitliyim bakalim.
sende nasil belirtiler var canim ,insallah her bekleyen mutlu haberi alir.

canım ilk aşılamam diye yazmışsın hevesini kırmak gibi olmasın ama bu benim 2. aşılamam önce ki aşılamamda da göğüslerimde hasaslık vardı bu aşılamam da da var inş hayırlı haberlerini duyarız

Karamel hassaslık bende adetten 2 gün önce azalmıştı geçen ay.senin hala devam ediyosa bi umut olabilir.Hafsanın hassasiyet devam ediyodu ve güzel haber aldık ondan.Bakarsın seninde tutmuştur .İnş.

devam ediyo bazen yatarken felan ağrı yapıyo ama bu gün kasılkarım da ağrı başladı ayrıca bel ağrımda var aman kan tahlilide yaptırmıycam adetimi bekliycem negatif lafını bile duymak istemiyom

Sen hamilesin galiba.Yaptır bence neyse ona göre yeni bir plan yaparsın kendine.Beklemek daha zor.Er geç duyacaksın sonuç neyse biran önce öğrensen daha iyi.Güçlü ol ve bize güzel haberlerle gel inşallah.

Karamel bu ayın 4. şanslısın sensin belkide ne güzel olur değil mi? Hadi hayırlısı

karamel ben de ilk aşılamada tutan bırısıyım bendedkı degısıklıklerı yazıyorum goguslerımde agrı hıç bıtmedı...
ara sıra bırden ateşlenıyodum ve anıden ateş geçiyodu....
başkada bi belirti yoktu... ha bıde ben mayonez sevmem ama deli mayonez yıyodum bu kadar inşallah olumlu sonuç alacaksın

karamel ben de ilk aşılamada tutan bırısıyım bendedkı degısıklıklerı yazıyorum goguslerımde agrı hıç bıtmedı...
ara sıra bırden ateşlenıyodum ve anıden ateş geçiyodu....
başkada bi belirti yoktu... ha bıde ben mayonez sevmem ama deli mayonez yıyodum bu kadar inşallah olumlu sonuç alacaksın

canım yaa benim göğüslerde ağrıyo karnımda valla test yapmaya korkuyom bende turşu yiyom ama eşimde diyo ki ne var bende yiyom bende mi hamileyim diyo:utangac:

nerden biliyorsun yok olduğunu karamel sen müneccim misin? kızdırma beni....
güzel şeyler düşün ve güzel şeyler olsun. bak bana ne kadar da rahatım.
bebişlerimize kavuşunca bu yaşadıklarımız bize güzel birer hayat tecrübesi olarak kalacak. ve bizim bebişlerimiz allahın izniyle çok şanslı olacaklar çünkü anneleri ve babaları onlara kavuşmak için ne mücadeleler verdiler dimi ama ?

öyle de canım ne biliyim bende önce rahattım şimdi bi tuhaflık oldu galiba günüm yaklaştı yaa ağlıycam yaaa ondan allahım ağlatmaz da sevindirir inş

Bende 18 temmuzda aşilama yaptidim ve2 haftadir kasik agrila rim ve gaz sancilarim iştahsizlik adetime 3 gun kaldi merkla bekliyom rabbim herkeze versin hayirlisiyla

Bende 18 temmuzda aşilama yaptidim ve2 haftadir kasik agrila rim ve gaz sancilarim iştahsizlik adetime 3 gun kaldi merkla bekliyom rabbim herkeze versin hayirlisiyla

canım inşallah hamilesindir benimde 5 günüm kaldı ilk aşılamamda hamilelik belirtisini çok yaşadım ama tutmadı şimdi ise ne karın ağrısıne göğüs acısı var sadece sürekli uyuyorum ya stresten yada progestan kullanıyorum ondan çünkü hiç ihtimal veremiyorum ikimiz içinde hayırlısı olsun:1hug:

canım inşallah hamilesindir benimde 5 günüm kaldı ilk aşılamamda hamilelik belirtisini çok yaşadım ama tutmadı şimdi ise ne karın ağrısıne göğüs acısı var sadece sürekli uyuyorum ya stresten yada progestan kullanıyorum ondan çünkü hiç ihtimal veremiyorum ikimiz içinde hayırlısı olsun:1hug:

canim benim ilk aşilama tumadi 19 ağustosta tekrar yaptırdım ama ilkindeki gb ağrim yok sadece yaptırdıgım günden beri sağ kasığimda batma var bugün6. gün merakla bekliyom senin ne oldu:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X