Merhaba arkadaşlar...Dün medicanada ilk aşılamamı yaptırdım .çok gerginim bu hafta aşıllama yaptıran kimse var mı acaba ??? bu 14 gümn nasıl geçer ki ???:
Merhaba arkadaşlar...Dün medicanada ilk aşılamamı yaptırdım .çok gerginim bu hafta aşıllama yaptıran kimse var mı acaba ??? bu 14 gümn nasıl geçer ki ???:
arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.4 yıllık evliyim bir düşük birde dış gebelik geçirdim.bu ay aşılama olacak ama çok stresliyim.lütfen bana dua edin.bende çok istiyorum hayırlı bir evlat sağlıklı.rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşallah.
arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.4 yıllık evliyim bir düşük birde dış gebelik geçirdim.bu ay aşılama olacak ama çok stresliyim.lütfen bana dua edin.bende çok istiyorum hayırlı bir evlat sağlıklı.rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşallah.
canım hayırlı olsun inşallah.Rabbim tez zamanda sağlıklı sıhatli verir kucağına.
bende geçen sene bir dış gebelik geçirdim ve geçen ayda aşılama yapıldı ama kısmet değilmiş.
Var vakti zamanı herşeyin inşallah senin vaktin gelmiştir.Dua edicem sana da tüm isteyenlere ettiğim gibi
tam olarak sorunun nedir senin canim yasin kac mesela ne kadar zamandir tedavi oldun buna göre diger sayfalarada katilirsin 2,cisi asilama yöntemiyle bir sürü arkadas var hamile kalan burda