- 4 Şubat 2021
- 116
- 56
- 28
- 30
- Konu Sahibi tomvejerryy
-
Merhaba benim ilk aşılamam bende 9.günündeyim bir şikayetiniz var mı nasıl hissediyorsunuz kendini progestan kullanıyor musunuzAllah maddi manevi yardımcımız olsun. Benmde aşılamanın 8.günü bende beklemedeyim ve ilk aşılamam. İnşallah güzel haberler alırız
Aynı günlerimiz herhalde. 10şubattamı yapıldı aşılaman.Merhaba benim ilk aşılamam bende 9.günündeyim bir şikayetiniz var mı nasıl hissediyorsunuz kendini progestan kullanıyor musunuz
11 şubatAynı günlerimiz herhalde. 10şubattamı yapıldı aşılaman.
Bende bel ağrısı vardı geçti şuan diyebilirim ama şimdide ara ara vuran kendini hatırlatan kasik ağrılarım varMerhaba. Tek şikayetim adet sancısı çekiyorum ve gögüs lerim ağrımaya başladı. Yok bana doktor ilaç vermedi cnm. Sende varmı belirti şikayet?
Benm 10 şubat.11 şubat
Oldu mu sizin pekiAret Kamar adında işinin ehli bir doktor var, çiftlerin çoğu aşılama tedavisini es geçip tüp bebek tercih ediyor ama bu yanlış, aşılama çok önemli bir tedavi şeklidir dedi. Benim tüp bebek doktorum da bana ‘ben aşılama önermiyorum, direkt tüp bebek’ demişti.. Doktordan doktora bile değişiyor bu algı, ama keşke tüp bebek denemeden aşılama deneseymişim.. İsteyen herkese nasip etsin Rabbim
Sperm sayısında sorun mu vardı ya da hareketlilikte?Merhaba arkadaşlar bende 1.5 yıllık evliyken ilk asilamamda hamile kaldım şuan oğlum 3 yaşında merak ettiklerinizi hatırlayabildiğim kadar cevaplarım
Esimde çok büyük sorunlar yoktu aslında bendede ilk sperm testinde sayısı az çıkmıştı sonra doktorumuz proxeedplus vermişti bende çakşır suyu ve keçiboynuzu özü yedirmistm 10ml olan sperm sayımız 2 ay sonra 60 ml olmustu asılamada yıkamada ileri hızı %90 kusurlerde olmuştu bendede adet düzensizliği vardıSperm sayısında sorun mu vardı ya da hareketlilikte?
Çakşır suyu nasıl kullanılıyor?Esimde çok büyük sorunlar yoktu aslında bendede ilk sperm testinde sayısı az çıkmıştı sonra doktorumuz proxeedplus vermişti bende çakşır suyu ve keçiboynuzu özü yedirmistm 10ml olan sperm sayımız 2 ay sonra 60 ml olmustu asılamada yıkamada ileri hızı %90 kusurlerde olmuştu bendede adet düzensizliği vardı
Icebilirse bir kahve fincanı sabah akşam içemezse 1 e 3 ölçü suyla karıştırıp içebilirÇakşır suyu nasıl kullanılıyor?
Hiç üzülme hayırlısı olsun birdahaki tutar inşaallahAşılamanın 10.günü adet oldum
İnşallah tatlım. İnşallah hepimizin kucagı dolar. Teşekkür ederimHiç üzülme hayırlısı olsun birdahaki tutar inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?