Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb arkadaşlar siteye yeni kayıt oldum benim bir oglum var 8 yaşında 2 .cocuk düşünüyoduk 2 yıldır normal yolla olmayınca doktora gititm gecen ay çatlatma iğnesi oldum fakat olmadı rahim filmi çekildim soktorumun demesine göre doğumda tüplerimde tıkanma olmuş bu ay aşılama olacam bu konuyla ilgili bana bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler....................
arkadaslar aşılama adetten ne zaman sonra yapılıyor.??doktorum bana adetin 2. gunu gel dedi.herhangi bir test istemedi
bende aranıza yeni katıldım 1.5 yıllık evliyim evliliğimin 8. ayında doktora gittim hamile kalmak istiyorum dedim fakat 1 yıl dolmadan tedaviye başlamıyoruz dedi.1 yıl sonunda başka bir hastaneye eşimle gittik.Eşimde varikosel çıktı.Hemen ameliyat dediler.Ama isterseniz bir aşılama yapalım dediler.Kabul ettik belki tutar diye klomen ve çatma iğnesi kullanmıştım ama tutmadı.Ameliyattan sonra eşimin iyileşmesi için 3 ay bekledik.Bu arada benim fsh hormonum yükselmiş.Bu ay tekrar tedaviye başladık gonal f diye bir iğne ile yumurtalarım geliştirildi 2 adet yumurtam var bu ay dün akşam çatlatma iğnesini oldum.Yarın aşılamam olacak inşallah bu sefer tutar.Burdan gelişmeleri haberdar edrim sizlere lütfen yarın için bana dua edin.Allahım isteyen herkese yardım etsin.Tez zamanda yavrusuna kavuştursun.