Aşılama Aşılama ile Hamile Kalan Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar merhaba , bende geçen ay aşılama oldum. ilk aşılamamdı. 14. gün kan testi yaptırdım. tutmamış. çok üzüldüm ama napayım elimden bişi gelmiyor işte. doktorumu aradım. 1 ay bekle vucudun dinlensin sonraki ay gel dedi. dinlenmesemde bu ay yine aşı yapsak olmaz mı ki. birde arkadaşlar adetimden 2 gün geçti hala adet olmadım. gebe olamam heralde dimi. sizdede bu şeklilde mi oluyor. nasıl adet olucam

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba , bende geçen ay aşılama oldum. ilk aşılamamdı. 14. gün kan testi yaptırdım. tutmamış. çok üzüldüm ama napayım elimden bişi gelmiyor işte. doktorumu aradım. 1 ay bekle vucudun dinlensin sonraki ay gel dedi. dinlenmesemde bu ay yine aşı yapsak olmaz mı ki. birde arkadaşlar adetimden 2 gün geçti hala adet olmadım. gebe olamam heralde dimi. sizdede bu şeklilde mi oluyor. nasıl adet olucam

fistif bende gecen ay asilama oldum bu malesef tutmadigi icin ara verdim ben bu ay malum insanin moreli olmayinca tedaviyede iyi yanit veremiyor ama benim dr asilama her ay yapilabilir demisti seninki neden bi ay ara verdigini bilemiycem birde adetim iki gun gecti demissin bence sen bir test yaptir insallah hamilesindir

arkadaslar ben yeni uye oldum, bugun hamile oldugumu ogrendim sonunda! bi suru doktor gezdim, sonunda Prof. Dr. Onur Karabacak sayesinde 1 ay icinde hemencecik hamile kaldim Allah'ima sukurler olsun! Super bir doktor, hepinize tavsiye ediyorum, bosuna baska yerlerde vakit ve para harcamayin, ben keske daha once baska doktorlara gitmeseydim diyorum. Darisi hepinizin basina!! Allah hepimize saglikli bebisler nasip etsin INSALLAH!

droplet hayırlı olsun bebeğin. doktorun Prof. Dr. Onur Karabacak hangi hastanede öğrenebilirmiyim. birde sana maliyeti ne oldu.

fistif bende gecen ay asilama oldum bu malesef tutmadigi icin ara verdim ben bu ay malum insanin moreli olmayinca tedaviyede iyi yanit veremiyor ama benim dr asilama her ay yapilabilir demisti seninki neden bi ay ara verdigini bilemiycem birde adetim iki gun gecti demissin bence sen bir test yaptir insallah hamilesindir

bende ara vermek istemiyorum.yaşım 34 artık çocuğum olsun istiyorum ama doktorum hormon yükleyince vucuda 1 ay ara veriyoruz dedi. çok üzüldüm . 1 ay daha geçmiş olacak. benim adetim 2 gün geçti ama kan ttahlilini 2 gün önce yapmıştım sonuç 0.1 yanılma payı olamaz heralde doktorumu tekrar arayacam zaten bazen adet söktürücü veriyolarmış. Allahım isteyen herkese inşallahhh verir.

öncelikle droplet hamileligin hayirli ugurlu olsun allah kucagina almayi nasip etsin benim dr cok iyi demissinde biraz aciklama yaparmisin mesela asilama ilemi hamile kaldin nerede dr.un hangi sehirde yaptirtin kacinci denemende hamile kaldin o gibi seyler bizde bilgilenelim:) dimi ama

bende ara vermek istemiyorum.yaşım 34 artık çocuğum olsun istiyorum ama doktorum hormon yükleyince vucuda 1 ay ara veriyoruz dedi. çok üzüldüm . 1 ay daha geçmiş olacak. benim adetim 2 gün geçti ama kan ttahlilini 2 gün önce yapmıştım sonuç 0.1 yanılma payı olamaz heralde doktorumu tekrar arayacam zaten bazen adet söktürücü veriyolarmış. Allahım isteyen herkese inşallahhh verir.

benim de bu ay ilk aşılamam tutmadı.Geçen pazartesi kan testi sonucunu alınca üzüldüm.Ama bir kaç günde atlattım çok şükür.Bu arada ben de 34 yaşındayım. Ben tam tersi ara vermek istiyorum.2.aşılamayı yazın yaptırmak istiyorum.Hem tatilde olacağım.Hem de moralimi yükselteceğim.Aynı stresi şimdi tekrar yaşamak istemiyorum.Kan tahlilini 14.gün yapmalısın demişti doktor o zaman net belli oluyormuş.Eğer jel falan kullanıyorsan o adeti geciktiriyor.Bu nedenle ben kan testi sonucunu alınca adet olmak için jeli kestim ertesi gün de oldum zaten.İnşallah en yakın zamanda bebişine kavuşursun.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

benim de bu ay ilk aşılamam tutmadı.Geçen pazartesi kan testi sonucunu alınca üzüldüm.Ama bir kaç günde atlattım çok şükür.Bu arada ben de 34 yaşındayım. Ben tam tersi ara vermek istiyorum.2.aşılamayı yazın yaptırmak istiyorum.Hem tatilde olacağım.Hem de moralimi yükselteceğim.Aynı stresi şimdi tekrar yaşamak istemiyorum.Kan tahlilini 14.gün yapmalısın demişti doktor o zaman net belli oluyormuş.Eğer jel falan kullanıyorsan o adeti geciktiriyor.Bu nedenle ben kan testi sonucunu alınca adet olmak için jeli kestim ertesi gün de oldum zaten.İnşallah en yakın zamanda bebişine kavuşursun.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

amin vnm.inşallah yüce rabbim isteyen tüm kullarına nasip eder. bu arada sana tavsiyem olacak . madem ara veriyosun. bende bebegim_01 den öğrendim PRE-SEED jel bunu kullan ben deyecem. sipariş verdim bile. doktorum 1 ay dinlenmemi söyleyince bende bunu deneyecem. tutarsa süper olur. tutmazsada can sağlığı. herşeyin bir zamanı var elbette. Allah hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmaz. birbirimize dua edelim arkaşlar.

Arkadaşlar ben de ilk aşılamamı yaptırdım ama dün tutmadığını çok üzülerek öğrendik.bugün doktorum tekrar yapalım hemen dedi.hemen yaptırmak mı doğru yoksa ara vermek mi gerekiyor kafam çok karışık.yoksa aşılamayla hiç uğraşmayıp tüp bebek mi yaptırmak lazım.bu konu hakkında bana bilgi verirseniz çok mutlu olurum.:(

Arkadaşlar ben de ilk aşılamamı yaptırdım ama dün tutmadığını çok üzülerek öğrendik.bugün doktorum tekrar yapalım hemen dedi.hemen yaptırmak mı doğru yoksa ara vermek mi gerekiyor kafam çok karışık.yoksa aşılamayla hiç uğraşmayıp tüp bebek mi yaptırmak lazım.bu konu hakkında bana bilgi verirseniz çok mutlu olurum.:(

Bende bu konuda cok kararsizim pembehayal bende ocakda yaptim asilamami subatta ara vereyim martta yine yaparim diye dusunuyordum ama.... acaba ...diyorum simdi zaman kaybimi asilama..yoksa direk tüpbebegemi gecmek gerekir hem benim asilamadan sonra adetimde duzensizlesti ongun sonra kahverengilekenmelerim basladi yani acikcasi asilamdan sonra kist le falan ugrasmakdansa tup bebek mi diyorum ama bir yandan da bakiyorum arkadaslara rabbim verecekse eger asilamailede veriyor ilkinde olmasada ikincisinde yada ucuncusunde kalanlarda var ay uzattim sanirim:)

meraba ben geldim .biliyormusunuz ben galiba hamileyim.ikitana idrar testiyaptim iki gun arayla cikti.ama ben bir hafta asilamadan sonra kan testi yapmistim cikmadi 14 gune kesin cikiyor.ama simdi kan testi yapmaya korkuyorum.sizce kesin hamilemiyim arkadaslar:49:

ben 16 şubatta ilk aşılamamı yaptırdım...13. gün kan testi yaptırdım 46.65 çıktı doktoruma gösterdim pozitif hamilesin dedi..çok mutluyum ..inşallah Allah isteyen herkese versin inş..

ben 16 şubatta ilk aşılamamı yaptırdım...13. gün kan testi yaptırdım 46.65 çıktı doktoruma gösterdim pozitif hamilesin dedi..çok mutluyum ..inşallah Allah isteyen herkese versin inş..
canım çok sevindim senin adına.hayırlı olsun bebeğin:) biz de aşılama düşünüyoruz yani doktor önce aşılama önerdi.ama ben su aşılama nasıl birsey hiç bilmiyorum.vücuda hormon mu yükleniyor nasıl oluyor...biraz anlatır mısın lütfen

arkadaşlar slm,benim yengem bu ay çamlıca erdem hastahanesinde aşılamayla gebe kaldı,hemde ıkız bebek ve yengem 42 yasında,senelerdir denemelerinde hiç sonuç alamamıslardı ve burda nasip oldu.
çamlıcadaki erdem de yılbasından beri tup bebek merkezi acıkmıs ve kampanyaları var,ücretsiz dr görüşmesi,muaynesi ve erkeğe sperm testi yapıyorlar.bizde bu kampanyadan faydalandık,doktorda emel türkoğlu,hastanenin 12 yıllık doktoruymus ve cok bılgılı bır kadın.
funda hanım ılgılenıyor hastalarla ,cok detaylı bılgı verıyorlar ve ılgılıler.bence gıdın gorusun derım.yengemle bırkaç kere kontrollere gıttım butun hastalar memnun ve mutlular.522 66 66 (2114) den randevu alabılıyosunuz.
allah hepinize bu mutluluğu yasatsın.

:nazar:mrb arkadaşlar arnıza yeni katılıyorm bende 1ay önce aşılama yaptrdım tutmadı tekrar yaptrmak istemiyormm

hosgeldin aramiza ...neden yaptirmak istemiyorsun daha ilkinde pes etme ikincide yada ucuncude tutanlarda var ozaman sansin biraz daha yuksekmis insallah yilmak yok yola devam arkadasim

saol canm:)inş sende hayırlı haberler alırsın :) bide tıtma ihtimali ne kadar..yumurtalarım geç çatlıyo o problem war bende

Back
X