Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar merhaba , bende geçen ay aşılama oldum. ilk aşılamamdı. 14. gün kan testi yaptırdım. tutmamış. çok üzüldüm ama napayım elimden bişi gelmiyor işte. doktorumu aradım. 1 ay bekle vucudun dinlensin sonraki ay gel dedi. dinlenmesemde bu ay yine aşı yapsak olmaz mı ki. birde arkadaşlar adetimden 2 gün geçti hala adet olmadım. gebe olamam heralde dimi. sizdede bu şeklilde mi oluyor. nasıl adet olucam
arkadaslar ben yeni uye oldum, bugun hamile oldugumu ogrendim sonunda! bi suru doktor gezdim, sonunda Prof. Dr. Onur Karabacak sayesinde 1 ay icinde hemencecik hamile kaldim Allah'ima sukurler olsun! Super bir doktor, hepinize tavsiye ediyorum, bosuna baska yerlerde vakit ve para harcamayin, ben keske daha once baska doktorlara gitmeseydim diyorum. Darisi hepinizin basina!! Allah hepimize saglikli bebisler nasip etsin INSALLAH!
fistif bende gecen ay asilama oldum bu malesef tutmadigi icin ara verdim ben bu ay malum insanin moreli olmayinca tedaviyede iyi yanit veremiyor ama benim dr asilama her ay yapilabilir demisti seninki neden bi ay ara verdigini bilemiycem birde adetim iki gun gecti demissin bence sen bir test yaptir insallah hamilesindir
bende ara vermek istemiyorum.yaşım 34 artık çocuğum olsun istiyorum ama doktorum hormon yükleyince vucuda 1 ay ara veriyoruz dedi. çok üzüldüm . 1 ay daha geçmiş olacak. benim adetim 2 gün geçti ama kan ttahlilini 2 gün önce yapmıştım sonuç 0.1 yanılma payı olamaz heralde doktorumu tekrar arayacam zaten bazen adet söktürücü veriyolarmış. Allahım isteyen herkese inşallahhh verir.
benim de bu ay ilk aşılamam tutmadı.Geçen pazartesi kan testi sonucunu alınca üzüldüm.Ama bir kaç günde atlattım çok şükür.Bu arada ben de 34 yaşındayım. Ben tam tersi ara vermek istiyorum.2.aşılamayı yazın yaptırmak istiyorum.Hem tatilde olacağım.Hem de moralimi yükselteceğim.Aynı stresi şimdi tekrar yaşamak istemiyorum.Kan tahlilini 14.gün yapmalısın demişti doktor o zaman net belli oluyormuş.Eğer jel falan kullanıyorsan o adeti geciktiriyor.Bu nedenle ben kan testi sonucunu alınca adet olmak için jeli kestim ertesi gün de oldum zaten.İnşallah en yakın zamanda bebişine kavuşursun.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Arkadaşlar ben de ilk aşılamamı yaptırdım ama dün tutmadığını çok üzülerek öğrendik.bugün doktorum tekrar yapalım hemen dedi.hemen yaptırmak mı doğru yoksa ara vermek mi gerekiyor kafam çok karışık.yoksa aşılamayla hiç uğraşmayıp tüp bebek mi yaptırmak lazım.bu konu hakkında bana bilgi verirseniz çok mutlu olurum.![]()
canım çok sevindim senin adına.hayırlı olsun bebeğin:) biz de aşılama düşünüyoruz yani doktor önce aşılama önerdi.ama ben su aşılama nasıl birsey hiç bilmiyorum.vücuda hormon mu yükleniyor nasıl oluyor...biraz anlatır mısın lütfenben 16 şubatta ilk aşılamamı yaptırdım...13. gün kan testi yaptırdım 46.65 çıktı doktoruma gösterdim pozitif hamilesin dedi..çok mutluyum ..inşallah Allah isteyen herkese versin inş..
slm bende 1.aşılamamda halile kalamadım 1 ay sonra yine yapılacak dinlenmedeyim umarım olur
mrb arkadaşlar arnıza yeni katılıyorm bende 1ay önce aşılama yaptrdım tutmadı tekrar yaptrmak istemiyormm
bende cuma günü aşılama yapcam.. aşılamadan sonra ne yapmam lazım hiç bi bilgim yok bilgilendirrsenz sewnirim![]()