gözün aydınnn kaç yumurtan vardıve problemin neydi canım
yumurtlama baya iyi gelişti her iki tarafta 5-6tane 18-20 mm oluştu..ben gonal f 450 kullandım..ben bildim bileli adet düzensizliğim vardı..doğum kontrolle geliyodu..tanıdık bi doktor vardı bide ona gidelim ne dicek bu adet düzensizliği için diye gitiim..sende erken menapozda var dedi..hmen çocuk çalışmlarına başladık pco da var dı bu arada..ilk 3ay klomen gonaphane tedavisi oldum..sonuç alamadım..sonra gonalf e başladık ama doğal ilişki vercekti herşeyimi özelde yptırdığım için doktorum ilk aşılamayıda yapalım yüzde30 şans dedi bende ok dedimm..amaa tutmuşş:))çok şaşırdım hiç te umudum yoktuu..kendimide çok endekslemedim..hattaa eşim her akşam çalışalım felan istedi ama benim ağrılardan hiç onu görcek halim yoktuu...
evanur nasıl anladın hamile olduğunu kaçıncı gün beta hcg kanında ölçüldü canım?benim 14.günü verdi kan tahlilini..656 çıktı..senin kaçtı??
ozaman senin değerin yüksek çıktığına göre çoğul gebelik doktora gittinmi veya görüşmedinmi bu değer üzerine bu arada hangi şehirdesin
telefonla görüştüm canım cuma günüde yüzyüze görüşcez ultrasona gircem bakalım..izmirdeyim ben..bende öyle tahmin ediyorum normal haftasına göre sonuç normal değil bencede..çok ağrılarım varr zaten..dün işe gelemedim.bütün gün yattımm valllaaa...
hayırlı haberlerle gel inşallah bende izmirdeyim senin doktorun kimdi aşılamamı yaptırmıştın
evet canım ben özelde yaptırdım ömer sudekan da..
bende bi ara ona gittim verdi klomeni kullan dedi kullanırken ne takip etti yumurta gelişiyormu çatlıyormu hiç hamile kalan kadar kullan onu bıraktım o yüzden hiç memnun kalmadım doğrusu....dün kendi doktorumdaydım onunda bir hastası aşılamayla 4 üz hamile kalmış inşallah senin öyle değildir ikisi biraz büyüyünce mecburen alcaz dedi
şimdi kime gidiyorsun??benim bildiğimde klomen 3 aydan fazla kullanılmaz..
ama o adam bana 5 ay kullandırttı yeterince ilgili bulmadım kendisini biraz baştan savma yapıyor hastası çok para çok nede olsa neyse önemli olan senin gebeliğinin sağlıklı olması şimdi kahraman koldaya gidiyroum ömer sudekanın esas branşı gebelik kahraman beyinse kısırlık ve tüpbebek yani kadın doğumcularda kendi aralarında ayrılıyor aslında
sen şimdi hangi aşamadasın canım??
aşılama yaptırdım bende beklemedeyim
sen ne zmn oldun aşılama??kan tahlili ne zmn yaptırcann??ay inşallah seninde benimkisi kadar kolay olur??ilaç olarak ne kullandın??ben gonal f 450lik kullandım..ilaçlar göçertti bizi:)))
progon kulluandım adını düzgün yazamamış olabilirim...ben 300 lük kullandım 400 tl verdim sen kaç para verdin iğnelere günde ne kadar vuruluyordun test için 20 sini bekle dedi
merhaba kızlar..
bizde 1 yıldır bebek düşünüyoruz ve korunmuyoruz.bu arada bir kere hamile kaldım ve bebeğim düştü.sonrasında doktora falan gittim bende hiçbir sorun çıkmadı.hafta sonu eşim ilk defa sperm testi verdi ve eşimde ileri hareketli sperm azmış ve şekil bozukluğu varmış..doktorum eşimin bir üroloji doktoruna muayene olmasını ve aşılama olmam gerektiğini söyledi.cumartesi günü eşim muayene olacak ürolojiye.bakalım sonuç ne çıkacak..bende madem aşılama olacak bir an önce olsun diye düşünüyorum..aynı doktoruma devam etsemmi bilemedim ama :26: ankarada varmı bildiğiniz bir doktor.
istersen başka bir doktorada danış canımmm..için rahat etsin..valla ben ismirdeyim...ankarayıda hayatım boyunca görmedim dahaaa
başka bir doktora gitmek benimde aklımda..cumartesi günü olan muayenemizi bir atlatalımda hayırlısıyla.bakalım ne diyecek doktorumuz...hiç bilmediğim ve duymadığım bir süreç aşılama.ama sizlerden okuduğum kadarıyla birazda masraflı bir süreç sanırım.maddiyat umrumda değilde hayırlısıyla bir hamile kalsaydık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?