Aşılama Aşılama ile Hamile Kalan Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cnm doktorun sizde niye aşılama olmasına karar verdi? birde maddi olarak çok tutuyormu..benimde aşılama yaptırma ihtimalim varda..

aslında bizde hiç sorun yokmuş ama yaşım 30 olduğu için bu işi hızlandırmak lazım diye düşündük,sigortalıyım kendim yaklaşık 1000 tl civarında para harcadık avrupa yakasında özel bir hastanede oldu.

kızlar 2. aşılamamı olalı 12 gün oldu bhcg 46.6 inşallah bebiş vardır Rabbim hepimize nasip etsin.

kızlar mrb bende yeniyim aranızda 1,5 yıl oldu evleneli ve normal yolla gebe kalamıyorum çünkü eşimde sperm sayı azlığı var hareket canlılık falan çok çok iyi ama işte sayı azlığı yokmu mahvediyor bizi denemediğimiz kür vitamin ilaç kalmadı ve en son doktorun yazdığı ilaçla biraz sayı arttı şimdi 2.kez ilaca başlamayı tavsiye etti inanın her ay o tek çizgi yi görmek yokmu öldürüyor beni iyice psikolojim bozuldu yaşadığımız yerdeki devlet hastanesindeki doktor aşılama yapıyorum dedi normalde bugün adet olmam gerekiyor ama olmadım hala olsam ona göre doktora gitcem tedavi için şimdi biraz korkuyorum aşılamadan daha önce yaptıran varsa biraz anlatabilirmi sperm sayımız toplamda 20 milyon ileri hareketli %75 canlılık oranı %83 normal yolla gebe kalamıcam tahminimce aşılama deneyelim dedik ama işte korkuyorum bilmiyorum siz nasılsınız ama benim adam iyice deneme tahtasına döndü ve çok üzülüyor allah büyük diyorum sadece umarım bizim gibi bekleyenlere verir hayırlısı ve sağlıklısıyla en yakın zamanda

Son düzenleme:
sen ne zmn oldun aşılama??kan tahlili ne zmn yaptırcann??ay inşallah seninde benimkisi kadar kolay olur??ilaç olarak ne kullandın??ben gonal f 450lik kullandım..ilaçlar göçertti bizi:)))

arkadaşlar ben 13.04.2011 de aşılama yatırdım karnıda sağ tarafımda yırtılmaya benzer acı vardı bugünde belim ağrıyo normalmi

arkadaşlar ben 13.04.2011 de aşılama yatırdım karnıda sağ tarafımda yırtılmaya benzer acı vardı bugünde belim ağrıyo normalmi

benim ilk asilamadada kasiklarimda feci batmalar olmustu canim cogu kisiden duydum agridigini merak etme dinlen bol bol

denedik keçiboynuzunu hatta çakşır otu bile kullandı ama nafile suan havuç suyu taze sıkılmış ve trental kullanıyor büyük ihtimalle mayısın ilk haftası aşılama yapcak valla en çok erkeklere acıyorum ben eşim vitaminler ilaçlar kürler sonucu kilo aldı hemde aşırı bi tarafı kurtaralım derken öte taraf gidiyo gelse bi an önce meleğim ne olur okuyorum burda hep halime şükrediyorum açıkçasıda hayırlısı olsun dilerim benden önce senelerce evlat hasreti çekenlere verir rabbim sonrada hayırlısı ve sağlıklısıyla bana

canım benim aşılama 29unda oldu..bu haftasonu daha yeni yeni o ağrılar bitti...olcakmış onlar doktorumada sordum dayancan dedi..biliyorum dayanılcak gb değil..şimdi ekşimler,yanmalar başladı midemde delircek şekildeyim.işe geliyom ama çok zorlanıyom patron seyahatte gelince söylücem bırakcam valla..halsizlik var..bide burdaki lere laf anlatmak iyice yoruyo beni...dinlenebiliyosan dinlen hiç bişi yapma derim ben..fırsat buldukça yattım zaten bende..ağrılar uykudan uyandırcak cinstendii maşallahh...vee şu anda da 5tene kese oluşmuş..geçen hafta 2 di..gittikçede artcakmı ne???

maşallahhhh....ne olcak şimdi beşizmi doğurcan nediyor doktorun

maşaallah bencede darısı bizimde başımıza aminnnnn

kızlar nolur yardım edin,

süreç hakkında hiçbir bilgim yok,
eşim ve benim aşılama için uygun olduğumuz söylendi ama doktor hiçbir bilgi vermedi, adet sürecinde gel dedi.
bu doktor tahlillerimi yaptırdığım devlet hastanesinde idi ancak 28 inde kendi özel doktoruma gideceğim ancak aşılama nasıl yapılıyor, beni neler bekliyor yardım edebilir misiniz?

canım merhabaaaa...valla benim doktor adetimimin 2.günü alttan ultrason çekti..ona göre tedaviye başladı..3.günü yumurtlama iğnelerine başladık..1hafta iğne oldum ama bu arada gün aşırı yumurtlama takibi yapıldı yeterli büyüklüğe ulaşınca 18-20mm çatlatma iğnesi oldum sonra bir tane daha oldum ama niye oldum bi fikrim yok o iğneyi?sonra gün verdi o günde aşılama oldu...

teşekkür ederim, yani eğer şartlar uygunsa hemen bu ay aşılamam olabilir

çok ağrısız ve acısız 5 dakikalık kısa bir yöntem,yumurta takibi var öncesinde tabii,takip sırasında yumurtalar yeterli büyüklüğe ulaşınca iğne oluyosun sonrada doktor seni çağırıyo tabi eşinede bu sırada büyük iş düşüyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…