canım bende 1 şubatta aşılama oldum senin gibi kasıklarımda belde ağrı herşeye ağlıyorum adet olacakmışım gibi test yapmaya korkuyorum.
arkadaşlar 1 şubatta aşılama yaptırdım.progesteron testim 40 çıkmıştı.aşılamadan beri ağrılarım oluyordu kasıklarımda ama buğün karnım çok ağrıyo acaba yine mi adet olacağım ya perşembe test yapalım dedi dr.tabi adet olmazsam çok moralim bozuk ya kasıklarımın ağrısına bile sinir oldum.canım yanıyor ya(((((inşallah olmam bu sefer.3. aşılamam çünkü.hiç bir sorun yok tahliller çok güzel diyorlar.ama olmuyo .peki bu sefer? (
canım bende 1 şubatta aşılama oldum senin gibi kasıklarımda belde ağrı herşeye ağlıyorum adet olacakmışım gibi test yapmaya korkuyorum.
canım bende öyle çalışıyoprum o kadar gerginim ki herkese bağırmak istiyorum sabah belim karnım heryerim ağrıyor.ellerim titriyor sabahtan beri.
ins. tez vakitte bizlerde anne oluruz sag saglim hayirlica. Allahim mubarek gunler yuzusuyu hurmetine bizlere saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasib eyle.
arkadaşlar 1 şubatta aşılama yaptırdım.progesteron testim 40 çıkmıştı.aşılamadan beri ağrılarım oluyordu kasıklarımda ama buğün karnım çok ağrıyo acaba yine mi adet olacağım ya perşembe test yapalım dedi dr.tabi adet olmazsam çok moralim bozuk ya kasıklarımın ağrısına bile sinir oldum.canım yanıyor ya(((((inşallah olmam bu sefer.3. aşılamam çünkü.hiç bir sorun yok tahliller çok güzel diyorlar.ama olmuyo .peki bu sefer? (
Kızlar sakin olun... Allah tan her zaman hayırlısını isteyin..
Bak ben 2 sefer 2 aylıktı düşük yaptım... 3 sefer aşılama yaptırdık ama malesef sonuç ----- negatif---- şimdi kime kızayım bizi yaratan Rabbimizie mi HAYIR biz hayırlısını istiyelim verecek olanda Alacak olan da odur.... önce buna iman edin... kafanıza takmayın
Bakın size ne anlayatım...
Kasım ortaları idi eşimle hesap yapıyoruz bu sene (2012) bizim için çok hareketli geçecek diyorduk..
Allah nasip ederse bu sene tüp bebek yapmak, 6 senedir hac çıkmıyor mevla nasip ederse hacca gitmek, 32 yaşından sonra üniversiteye devam kararı aldım okuluma devam etmek gibi plan yapıyorduk ki
Eşim bir Akciğer filmi çektirdi ...
ve doktor bizim yüzümüze.... Eşimin lenf kanseri lenfoma dan süphelendigini söyledi ve biz yıkıldık ne tüp bebek ne hac ne de üniversite hiç bir şey kalmadı hayatımızda hiç bir şeyi düşünemez olduk ve eşiimin biopsi yapılması gerketiğini anlattı bize sonuçlar için... ve eşim ameliyat oldu biopsi sonucu RABBİME sonsuz hamd ve sükürler olsunki.. kanser çıkmadı....
Sağlık her şeyin başı kızlar kafanızı hiç bir şeye takmayın veren de " O " alanda "O" yeterki Yaratan Rabbimize telsim olalım o biizim için en hayırlı olanı olanı bize verecektir.. bol bol dua edin... hem kendinize hem bizlere....
Selam ve dua ile...
çok geçmiş olsun canım allah heppimizi sabır versin.inşallah eşinde sağlığına kavuşur bizlerde bebeklerimize
Kızlar sakin olun... Allah tan her zaman hayırlısını isteyin..
Bak ben 2 sefer 2 aylıktı düşük yaptım... 3 sefer aşılama yaptırdık ama malesef sonuç ----- negatif---- şimdi kime kızayım bizi yaratan Rabbimizie mi HAYIR biz hayırlısını istiyelim verecek olanda Alacak olan da odur.... önce buna iman edin... kafanıza takmayın
Bakın size ne anlayatım...
Kasım ortaları idi eşimle hesap yapıyoruz bu sene (2012) bizim için çok hareketli geçecek diyorduk..
Allah nasip ederse bu sene tüp bebek yapmak, 6 senedir hac çıkmıyor mevla nasip ederse hacca gitmek, 32 yaşından sonra üniversiteye devam kararı aldım okuluma devam etmek gibi plan yapıyorduk ki
Eşim bir Akciğer filmi çektirdi ...
ve doktor bizim yüzümüze.... Eşimin lenf kanseri lenfoma dan süphelendigini söyledi ve biz yıkıldık ne tüp bebek ne hac ne de üniversite hiç bir şey kalmadı hayatımızda hiç bir şeyi düşünemez olduk ve eşiimin biopsi yapılması gerketiğini anlattı bize sonuçlar için... ve eşim ameliyat oldu biopsi sonucu RABBİME sonsuz hamd ve sükürler olsunki.. kanser çıkmadı....
Sağlık her şeyin başı kızlar kafanızı hiç bir şeye takmayın veren de " O " alanda "O" yeterki Yaratan Rabbimize telsim olalım o biizim için en hayırlı olanı olanı bize verecektir.. bol bol dua edin... hem kendinize hem bizlere....
Selam ve dua ile...
aslında o kadar doğru şeyler yazmışınki gerçekten herşey hamile kalmakla bitmiyor.sağ salim 9 ayı tamamlayıp doğuramadıktan sonra onunda değeri kalmıyo hatta çok daha büyük yıkım.Allaha hep bende dua ediyorum Allah bizlere bunu unutturacak dertler vermesin inşallah.bu arada çok çok geçmiş olsun sizede.neyseki eşinin sonucu temiz çıkmış bi sadaka verin yada bir çocuk falan sevindirin.bununla geçmiş olsun
kızlar bu yollardan 4 kere geçmiş biri olarak sizlere arkadaş tavsiyesi,
kendinizi bu kadar kasmayın
ben 4. aşılamada hamile kaldım, ilk 3 ünde dikkatliydim 4. de nasılsa tüp bebeğe geçecez artık onunla olur diye çok rahattım
aşılamadan 2 saat sonra uzun yola çıktım, gezdim, dolaştım, bowling bile oynadım, ağır kaldırdım (annem, eşim çok kızıyodu o zaman)
1 ay boyunca hep şehir dışındaydım, o şehir senin bu şehir benim doyaştım durdum. darısı hayırlısıyla isteyenn herkese
ben 4 ay once melıyat oldum 15 cm kıst vardı tumumu yukarı kaltırmıs daha ama allaha sukur aldılar ve tupumude yerıne almıslar ve acıkmıs ama adet 1 ay duzenlı oldum sonra ılacla hasta oldum sımdı aşıla yaptıracam tutarmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?