Aşılama Aşılama ile Hamile Kalan Var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Iki kimyasal gebelik gwcirdim en son gecirdigim gebelik sonrasinda bir ay sonra asilama yaptirdim.13. Gun 194 cikti.15. Gunde 544 e yukselmis sevindim ama kalp atislarini duymadan rahat edemiyorum.dua edin kizlar bir hagta sonra gidecem.rabbim sizede nasip etsin insss....

bu sefer bebegini kucagına alacaksın Allahın izni ve kendine güvenle...

canım benim öncelikle hayırlı olsun allah inş hayırlısıyla kucağına almanı nasip eder değerlerin normal bi şekilde artar...bizde proxeed plus diye bi ilaç kullanıyoruz doktor 3 ay kullanın gelin eğer değerlerde bi artış olmazsa aşılama dedi,son 15 günümüz kaldı ilacın bitmesine az kaldı fakat hamile kalamadım bu süre zarfında muhtemelen aşılama diyecek...benim merak ettiğim şu aşılama için sperm sayısı 10 milyon ve üstü olması gerekiyormuş,hareket yüzde kaç olmalı? bizim hareket ve sayıda sorunumuz var düşük yani 3 test yaptırdık birinde sayı40 milyon ,birnde 33 milyon en son yaptırdığımızda ise 13 milyon giderek düştü...bu ilacı kullandıktan sonra hiç test yaptırmadık 15 gün sonra yaptıracaz...inş aşılamaya gerek kalmadan son ay hamile kalırım ama sanırım aşılama diyecek doktor...sizin sperm değerleri nasıldı canım?

canım bizim sperm sayısı 65 milyondu,ileri hareket zayıftı kaçtı bilmiyorum ama morfolojide yüzde birdi.aşılama sonucum şuan ikizlerime hamileyim,kalp atışlarını gördük ama birinın kesesi sorunlu inş ötekine bişe olmaz,ama aşılama yaptırdığında masadan normalde 20 dk kaldırmıyorlar,oradaki hemşire beni tam 45 dk kaldırmadı,bu arada bendede prolaktin birazck yüksek,sol tüp tıkalıfalan baya sorun vardı cnm inşşşş seninde sorunsuz olur Allah yardımcın olsun :)

Merhaba. ben de 7 senelik evliyim. 5 sene önce düşükle sonuçlanan bir hamileliğim oldu. ondan sonra hiç gebe kalamadım. benim hormonlar biraz yüksek eşimin de sperm hızı düşük çıkıyor. dün ilk aşılamam yapıldı. heyecanla bekliyorum. 10 gün sonra kontrolüm var. İnşallah hepimiz hakkında hayırlısı olur

arkadaşlar öncelıklı mrba dun yaptırdıgım beta hcg testıne gore 93.75 degerle hanmıle oldugum soylendı ama ben pek nedense ınanamıyorum sevınıp sevınmemekte kararsız kaldım aşılamam 31 mayısta yapılmıstı pazartesı tekrara test ıstedıler valla beklemek cok zor gelıyo ınsalalh degerlerıomde dusme olmaz allah usteyen herkese versın ne zor bı surecmıs yaa ınsan olnada sevınemıyor valla

Arkadaslar araniza yeni katilmakla birlikte bende asilama yaptirdim ve bu ilk., 6. Gunum bugun., ins hepimizinki tutar, tutanlarda nasil belirtiler oldu yardimci olursaniz sevinirim

asilaman tuttumu canim hayirlisi olsun , benimde 10gunum test yapsammi diyorum pazartesi doktora gidicem gitmeden yapmak istiyorum sanki belirtiler var icime doguyo ama yinede korkuyorum bana yazarsan seviirim0

Arkadasla bugun asilamamin10 gunu idrar tahlili yapsam cikarmi icinizde yapan varsa ve sonundada tuttuysa bana yazsin lutfen cok heycanliyim

Arkadasla bugun asilamamin10 gunu idrar tahlili yapsam cikarmi icinizde yapan varsa ve sonundada tuttuysa bana yazsin lutfen cok heycanliyim

inşallah tutmustur canımbende sanırım önumuzdekı ay yaptırcam tam olarak nasıl yapıyolar bana anlatabılır mısınız?

merhaba hanımlar benim aşılamanın 8. günü bu sabah merak edip test yaptım silik çıktı benm belirtilerim göğüsüme dokumaıyorum sık tuvalete çıkma gaz sorunu bazende kasıklarda batma sizce durumum nedir sabır edemiyorum da beklemeye

birde hanımlar benm doktorum 1 ayda 3 aşılama yaptı 2şer gün arayla başka böyle aşılama olan varmı aranızda ?

Slm cnm ikinci çizgi silik çıktıysa pozitif sonuç bence cnm hayırlısı olsun benimde bugün yapıldı aşılamam bakalım neolacak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…