esengülüm HSG den hiç korkma anesteziye bile gerek yok hiç acımıyo sakın merak etme ayrıca eşinin sperm sayısıda aşılama için gayet iyi bence, normal yolla gebelik için bile iyi ama işte olmayınca olmuyor Rabbim ne zaman isterse bizim de hiç problem yok ama olmuyor işte doktorum bile tıbbın açıklayamadığı şeyler bunlar, kısmet diyor...Biz elimizden geleni yapıyoruz bende ilk aşılamamı 3 gün önce oldum kısmet artık
ama sen hiç korkma hsg çok kolay oluyor rahat ol:)
merhaba canım ,korkulacak bişey yokki hsg çok basit abartanlara sakın inanıp psikolojini bozma ...anesteziye bence hiç gerek yok ....sana bi tavsiye hsg ni uzman bi dr. çektir bu bir ...birde filmden sonra enfeksiyon kapma riski fazla oluyor ...helede benim gibi hassassan..umarım böle bişeyle karşılaşamzsın.... kaşıntın sızın felan olursa zaman kaybetmeden dr.nu araArkadaşlar hepinize merhaba bu ay drumuzda bize aşılama dedi.eşimin değerleri morfoloji%3 yıkamadan sonra a+b+c %50 yazıyor sperm konst.20 milyon varikoselden şüphelendi ama çok şükür üroloji dru öyle bişiy yok dedi klomen evicap bide ismini hatırlamadım yazarım onu ilaçlar verdi.bende glucophage kullanıyorum bu cmrteside HSG çekilecek sizce aşılamada şansımız nedir arkadaşlar bilgililerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.HSG den de çok korkuyorum anestezi altında çekilecek.off...:çok üzgünüm:
kızlar cevaplarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkürler içimi rahatlattınız.hsg yi kendi drum çekecek hayatım.Ama enfeksiyon olayı için dediklerini göz önünde bulundurcam.Bi de kızlar ben bu cmrtesi yaptırcaktım olmadı şimdi drumu aradım bu cmrtesi yaparız dedi
ama bana adetin 3 4 günü yaparız demişti şimdi üzerinden 10 11 gün geçmiş olacak bişiy olurmu kızlar size kaçıncı gün yapılmıştı?:tomato:
kızlar cevaplarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkürler içimi rahatlattınız.hsg yi kendi drum çekecek hayatım.Ama enfeksiyon olayı için dediklerini göz önünde bulundurcam.Bi de kızlar ben bu cmrtesi yaptırcaktım olmadı şimdi drumu aradım bu cmrtesi yaparız dedi
ama bana adetin 3 4 günü yaparız demişti şimdi üzerinden 10 11 gün geçmiş olacak bişiy olurmu kızlar size kaçıncı gün yapılmıştı?:tomato:
slm bende 9 temmuz bugün yaptırdım inş tutar ama resmen karnım gögüslerim şişti canım yanıyor sizdede oldumu
slm benımde subatta yaptırgım asılamam tutu ve ben suan 6aylık hamıleyım ılk asılamamdı ıns allah sızlerıde ugrastırmaz ya en kısa zamanda bebeklerınıze kavusursunuz
canım belirtilerin neydi benim bugün 12.günüm ama hiç belirtim yok
canım belirtilerin neydi benim bugün 12.günüm ama hiç belirtim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?