selam arkadaşlar ben 22 yaşındayım bugün ilk aşılamamı yaptırdım. tam olarak kaçıncı günde kan tahlilinde belli oluyo hamilelik aşıllamadan sonra daha ilk günden merak ediyorum. allah herkese hayırlı evlat versin.
kızlar hamileymişim......:))))))))))
tüm hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum. insallah saglıkla sıhhatle kucagınıza alırsınız Allah size bağışlasın. darısı benim ve tüm isteyenlerin basına alkisalkisalkis
tebrik ederim canım
slm kızlar ben 10 aralıkta aşılama yaptırdım ilk aşılamamdı ve dış gebelikle sonuçlandı. benden size bir öneri eğer kahve rengi lekelenmeleriniz olursa doktorunuzu mutlaka arayın benim öyle olmuştu ve ve aşılamanın üstüne edet bile gördüm sonradan öğrendim hamile oluğumu ama olmadı. şimdi tüp bebkle hamile kaldım yaaklaşık 3 haftalık hamileyim 5. haftayı bekliyorum keseyi görebilmek için inşallah ALLAH emeklerinizi boşa çıkarmaz:CüvCüv:
merhaba arkadaşlar.
önümüzdeki ay bana aşılama yapılacak.yaklaşık 1,5 yıldır bekliyoruz normal yollardan olsun diye ama sonuç yok.3 ay önce endo. için laporoskopi oldum.cuma günü de sol yumurtalığımda oluşan kisti aldılar.ve doktorum aşılama yapalım dedi.aşılama ile hamile kalmak için durumun çok müsait dedi.ama ben pek emin değilim.fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
slm bende aşılama yaptırcam ne kadar tutuyor aşılama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?