Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar.
önümüzdeki ay bana aşılama yapılacak.yaklaşık 1,5 yıldır bekliyoruz normal yollardan olsun diye ama sonuç yok.3 ay önce endo. için laporoskopi oldum.cuma günü de sol yumurtalığımda oluşan kisti aldılar.ve doktorum aşılama yapalım dedi.aşılama ile hamile kalmak için durumun çok müsait dedi.ama ben pek emin değilim.fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Iki kimyasal gebelik gwcirdim en son gecirdigim gebelik sonrasinda bir ay sonra asilama yaptirdim.13. Gun 194 cikti.15. Gunde 544 e yukselmis sevindim ama kalp atislarini duymadan rahat edemiyorum.dua edin kizlar bir hagta sonra gidecem.rabbim sizede nasip etsin insss....
canım benim öncelikle hayırlı olsun allah inş hayırlısıyla kucağına almanı nasip eder değerlerin normal bi şekilde artar...bizde proxeed plus diye bi ilaç kullanıyoruz doktor 3 ay kullanın gelin eğer değerlerde bi artış olmazsa aşılama dedi,son 15 günümüz kaldı ilacın bitmesine az kaldı fakat hamile kalamadım bu süre zarfında muhtemelen aşılama diyecek...benim merak ettiğim şu aşılama için sperm sayısı 10 milyon ve üstü olması gerekiyormuş,hareket yüzde kaç olmalı? bizim hareket ve sayıda sorunumuz var düşük yani 3 test yaptırdık birinde sayı40 milyon ,birnde 33 milyon en son yaptırdığımızda ise 13 milyon giderek düştü...bu ilacı kullandıktan sonra hiç test yaptırmadık 15 gün sonra yaptıracaz...inş aşılamaya gerek kalmadan son ay hamile kalırım ama sanırım aşılama diyecek doktor...sizin sperm değerleri nasıldı canım?
selamlar bende geçen çarşamba aşılama yaptırdım bugün 6.gün,4 gün sadece lavabo yemek ve namaz için kalktım.şimdi dikkat ediyorum progestan ve folibol kullanıyorum.aynı zamanda ballı cörek otu incir falan yiyorum su bol içiyorum.bugün test yaptım bi kez erken olduğunu biliyorum ama ikinci çizgi cok hafif cıktı.rabbim hayırlısını versin ya.
Arkadasla bugun asilamamin10 gunu idrar tahlili yapsam cikarmi icinizde yapan varsa ve sonundada tuttuysa bana yazsin lutfen cok heycanliyim
ilk aşılama ile hamile kaldım
Allh kucagina almayi nasip etsin canim nerede ve kaca yaptirdin.
mrb kızlar bişey sorcam aşılama devlet hastanesınde de mı ücretlı acaba,bu konuda bilgim yokta,yardımcı olursanız sevinirim...
Devlette ucretsiz canim
Arkadasla bugun asilamamin10 gunu idrar tahlili yapsam cikarmi icinizde yapan varsa ve sonundada tuttuysa bana yazsin lutfen cok heycanliyim
merhaba hanımlar benim aşılamanın 8. günü bu sabah merak edip test yaptım silik çıktı benm belirtilerim göğüsüme dokumaıyorum sık tuvalete çıkma gaz sorunu bazende kasıklarda batma sizce durumum nedir sabır edemiyorum da beklemeye![]()