- 3 Mayıs 2014
- 248
- 52
- 73
Sonucum nisanin 2 sinde yani beklemedeyim .ilki tutmadi zaten :)Sonuç ne oldu canım?? Güzel haberlerin vardır inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonucum nisanin 2 sinde yani beklemedeyim .ilki tutmadi zaten :)Sonuç ne oldu canım?? Güzel haberlerin vardır inşallah![]()
Insalah guzel haberlerini aliriz cnm benm adet sancisi gbi agrim war sendede oldumu acaba bide sizin sorun neydiSonucum nisanin 2 sinde yani beklemedeyim .ilki tutmadi zaten :)
Benim esimin sperm hizinda sorun vardi ama yikandiktan sonra gayet iyi diyor doktorlar ilkinde agrim coktu bunda hicbi agrim olmadi gayet relaxim dinleniyorum bol bol rabbim hepimize hayirlisini nasip etsinInsalah guzel haberlerini aliriz cnm benm adet sancisi gbi agrim war sendede oldumu acaba bide sizin sorun neydi
Amin cnm Allah emeklerimizi bosa cikarmasn insalah hadi sen umut ol bizlere az kalmis insalah guzel haberler alirz cnmBenim esimin sperm hizinda sorun vardi ama yikandiktan sonra gayet iyi diyor doktorlar ilkinde agrim coktu bunda hicbi agrim olmadi gayet relaxim dinleniyorum bol bol rabbim hepimize hayirlisini nasip etsin
Tesekkur ederim canim insallah.sizde sorun ne pekiAmin cnm Allah emeklerimizi bosa cikarmasn insalah hadi sen umut ol bizlere az kalmis insalah guzel haberler alirz cnm
Bende cikolata kisti wardi canm cnm amelyat oldum sol yumirtaligimin yarisi alindi ondan sonra hersey duzene bindi adetleeim hormonlar ama olmadi 6 ay olucak baska belli bi sebep yok yani bnd3 ptesi oldum asilama yi insalah tutar hayrlisiylaTesekkur ederim canim insallah.sizde sorun ne peki
Amin canm oncelikle insalah hayirlara alemettir o sancilar bende acayip bel agrisi war ya adet olucakmisim gibi sanada ole oldumu acaba yoksa bndemi bi anormallik war ; (Merhaba arkadaslar öncelikle Allahim isteyen herkeze hayirli evlatlar nasip eylesin. Bende asilama yaptirdim 12.gunum asilama yapilan gun sayiliyosa 13.gunum kasiklarimda agri yokta , afedersiniz ama rahim agzinda bi basinc var sanki bide sadece gogus ucum aciyor bunlari yasayip asilamasi pozitif olan varmi? bana yardimci olurmusunuz?
Amin canm oncelikle insalah hayirlara alemettir o sancilar bende acayip bel agrisi war ya adet olucakmisim gibi sanada ole oldumu acaba yoksa bndemi bi anormallik war ; (
Umarim oledir canim ya ben her dk lavabodayim acayip bise umarim oledir gercekten senin kac gun oldu asilama bu arada sen nerde yaptrdin asilamayi ucreti ne kadardibel agrim asilama yapildiginda 1 hafta cektim hatta yumurtamin catladigi gun yani asilamanin yapildigi gun o bel agrisini anlatamam sana onun haricinde 3 gun once yine bi bel agrim oldu ama suan yok bel agrisi hamilelik belirtisi diolar hakkimizda hayirlisi canim ya.
Insallah tutmustur canim mutlu haberlerini bekliyorum.Bende cikolata kisti wardi canm cnm amelyat oldum sol yumirtaligimin yarisi alindi ondan sonra hersey duzene bindi adetleeim hormonlar ama olmadi 6 ay olucak baska belli bi sebep yok yani bnd3 ptesi oldum asilama yi insalah tutar hayrlisiyla
Insalah canlar artk birimiz umut olacak guzel bi haber werelim yaaInsallah tutmustur canim mutlu haberlerini bekliyorum.
Insalah canm ben pek de umutlanmak istemiyorum ama insalahhh ♡♡♡♡Umutluuu canıım senden umutluyum:))
Senin sansin bizden biraz daha yuksek canm bnm insalah ilk senden aliriz guzel haberide daha sonra hepimiz arka arkaya weririz mitlu haberlerimiziSonucum nisanin 2 sinde yani beklemedeyim .ilki tutmadi zaten :)
Ayy ne güzel birlikte olun bu günler mutlaka. Doktor bikaçının kendi çatlaması için bekletmiştir. Birlikte olun mutlaka yapacak başka bişey yok bnce aşılama da gereksz gibi dememelisin bu ay doğal yoldanSelam kizlar nasilsiniz.Bende ocakta igneyle ilk asilamami oldum tutmadi ikincisi icin bu ay ignelerimi kullandim 10 gun ama cok fazla yumurtam gelsmis.İgne etkili gelmis dozunu yukseltince.5 tane folikul var besiz olur bunlar dedi doktorum.En kotu ihtimalle ücüz olur birini aliriz dedi ama catlatma ignemi vurdurmadi.Yumurtalarim 19-20 mm nerdeyse ama vurma catlatma.igneni iki gun sonra tekrar gel dedi yarin sabah gidecem ultrasona.Belki de asilamami iptal edecek cogul gebelik diye.Yada yumurtalarim kendiliginden catlasin diye ara versi iki gun.Bilmiyorum kafam allak bullak nolacak bakalim sabirsizlikla ve stresle bekliyorum