• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben normal yoldan bekliyorum :) aşılama yapmadık yumurta takibi yaptık. Spermler normalin altı bizde. 17. Günüm bugün. 11nisan ı bekliyorum hayırlısıyla olsa keşke:KK33:

Insalah canm bi bakarsin surpriz yapmis melegin sana :KK66:
Ahh ahh ne güzel olur :KK6: Ben bi sonraki aşılama ve tüp bebeği düşünürken misafirimz gelse ne çok sevinirim ya hayali bile güzel. Eşim bunaldı canım yaa. Çatlatma iğnesi olduğun günden bugüne aralıksız hergün birlkteyiz. Sıkıldı usandı görev gibi böle bi anlamı kalmadı. Bunlar söylenmez ama durum bu :( ne kadar daha devam etmeliyim artk günaşırı olcak. Doktor 5 gün her gün birlkte olun demişti.

Cuma günü çatlatma iğnesi oldum. Çatladımı çatlamadı mı bilmiyorm. Ağrı sızı yok. Sadece akıntım çok. Başka bişey yok. Hayırlısı

Cuma günü çatlatma iğnesi oldum. Çatladımı çatlamadı mı bilmiyorm. Ağrı sızı yok. Sadece akıntım çok. Başka bişey yok. Hayırlısı
Hic farkedilmiyo cnm catlamasi rahat ol catlamstr insalh bnmde son 7 gunum kaldi goguslerm acayp agriyo kolumu kaldrinca bile ; ( insalah hasta olmam yaaa yikilirm wala yoksa Rabbim halimize acisin hayrli ewlatlar nasip etsn insalah

Hic farkedilmiyo cnm catlamasi rahat ol catlamstr insalh bnmde son 7 gunum kaldi goguslerm acayp agriyo kolumu kaldrinca bile ; ( insalah hasta olmam yaaa yikilirm wala yoksa Rabbim halimize acisin hayrli ewlatlar nasip etsn insalah
İnşallah canım. Senin 7 günün benim 11 günüm kaldı. İnşallah grubun bu ayki son adayları olarak ikimiz de güzel haberler veririz:) öncelikle senden dıyarız inşallah. Ama çok kafaya takma hersey olacağına varır olmuyorsa vardır bi sebebi. Tüp bebek de eskisi kadar pahalı değil artık hersey dahil 5bin e yapılıyor bazı yerlerde ben araştorıyorm şimdiden o bana umut oluyor. Şansı %60 çok iyi bi rakam. Ama rabbim ol demesse olmaz tabiki hiçbişeyin garantisi yok. Sen son 1 haftanı güzel geçir boşver :KK66:

Göğüslerinin ağrıması iyiye işaret galiba :) inşallah öyledir. Bende pko olduğundan olsa gerek ne göğsüm ağrır ne karnım

Ahh ahh ne güzel olur :KK6: Ben bi sonraki aşılama ve tüp bebeği düşünürken misafirimz gelse ne çok sevinirim ya hayali bile güzel. Eşim bunaldı canım yaa. Çatlatma iğnesi olduğun günden bugüne aralıksız hergün birlkteyiz. Sıkıldı usandı görev gibi böle bi anlamı kalmadı. Bunlar söylenmez ama durum bu :KK43: ne kadar daha devam etmeliyim artk günaşırı olcak. Doktor 5 gün her gün birlkte olun demişti.
Canim gun asiri iliski benim bildgim bir gun durup bir gun birlektelik degil mi ayy

Evet canım. Doktor hergün dedi ben de şaşırdım. Ama bugünden sonra günaşırıya geçicez bu ne böyle bu ay su faturası 100tl yi bulcak bu gidişle:))
Gecen ay biz gun asiri uygukayamdik jel.kullandim.esim biraz ondan uzaklsri benden birde bole sistemli olmyor sitrse grdik olmadi ya asilamdan sonra ust uste oldu sonra fossss ama bu ay mecbur duzenli uygulayacam soz verdi benise uzmeyeck iyide gecineyim ne yapim bari

Gecen ay biz gun asiri uygukayamdik jel.kullandim.esim biraz ondan uzaklsri benden birde bole sistemli olmyor sitrse grdik olmadi ya asilamdan sonra ust uste oldu sonra fossss ama bu ay mecbur duzenli uygulayacam soz verdi benise uzmeyeck iyide gecineyim ne yapim bari
:))) çok doğru diyosun canım iyi geçinmek şart. Eşleri de strese sokmamak gerek. Yarın olmayacağına çok seviniyor. Asıl survivor ı ben yaşıyorum diyor :) yani en son 15 bin de olsa gidelim tüp yaptıralım bıktım keçiboynuzundan diyo :) yazık kocalara da ya Allah en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin hepimize inş :KK54:

:))) çok doğru diyosun canım iyi geçinmek şart. Eşleri de strese sokmamak gerek. Yarın olmayacağına çok seviniyor. Asıl survivor ı ben yaşıyorum diyor :) yani en son 15 bin de olsa gidelim tüp yaptıralım bıktım keçiboynuzundan diyo :) yazık kocalara da ya Allah en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin hepimize inş :KK54:
Bende keci boynuzu kuru icriyorum ay tadina bakim dedim.nekadr agir tadi var vala iyi iciyolr bazen unutyrz ozaman cok uzulyrm bizimkide ole yaa askim sevgi opucugu yap dio herzaman o ister ben red ederdim gecen ay cok acaipti vala ama bu ay relaxsim kendi sinrlemide onunkinide normal tutacam simdilik iyi gidiyoruz bakalm ah ah veren Rabbim bir gecelik birlktelikte de verir de iste

Evet canım. Doktor hergün dedi ben de şaşırdım. Ama bugünden sonra günaşırıya geçicez bu ne böyle bu ay su faturası 100tl yi bulcak bu gidişle:))
Sabh sabh iyi guldum halimize yaa yapmadgmz sey kalmadi ; ( ben az oncr korkuyla lavaboya gittim adet old m sandm esim kapida bekliyo oldn mu die ama cok skur olmamsm offff karma karsk oldu ; ( ; (

Back
X