Arkadasld bugun simdi doktordan geldim anladgim.kadri ile biri 15 digeri 13mu ne iki adet ynurtam var ama yarin 9da tekrar gel dedi bu arada bu sefer bayan doktor vardi oda diger dokttm gbi perdeden suphe etti rahim filmimi acip baktilar guzel rahim filmin ama cok az var gbi dedi moralim cok bozuk vala aglamamk icin zor tuturm bende dedim ki baska bir hastadannduymustm bazen doktorlar esler arasinda sknti olmasin die sikntinin kimde oldgunu net soylemyorlrmjs ole sey olir mu dedi neden rahatszlhinizi soylemeyelm hemsire dediko filmde gorunmeyen perde ulstrasyonda nasil grunyr dedi doktorda cok geride bizler hafif y seklini gorunce bu taniyi koyuyorz dedi bende hamile.kalip dusuk yaprsam ancak amaliyat der gbi gelyor sanirm deneyeckler cok az hamile olamana engel degil dedi ama pekte inandirci gelmedi bana ameliyatta onermdediler gecen ay bir kadinin 5.asilamsiyfi oayda morali bozuk oldgy icin fazla buyumemis yumrtasi o demistj ki ufak hamile.kalmama engel degil dediler benim iki tane tuttu ama hep dustuler simdi ameliyat oldum dedi o ayda yumrtalri buymsti cenazeleri varmsti cok canim skldi birde bu cikti kafam.cok karisik vala ne yapacgimi bilemedim