Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bugün doktora gittim.Yumurtalar hala yeteri düzeyde değil.Çok stres yaptım ve büyümemiş yumurtalar.İğnenin dozunu artırdı doktor.Geçen ay büyüyen yumurta bu ay geç büyüyor psikolojim iyi değil.Doktorum da şaşırdı bu ay daha çabuk büyür demişti halbuki.Vücuda hormon ala ala bünyem de şaştı valla.
Vala canim bende bu agrilrdan cok sikaytciyim resmen vucudumun heryeri dokuluyor ben bu asilamam tutmzsa ara verecm ya biraz kasik agrisi bas agrisi mahvetti beni vala uyuku uyamam bugun totom da agridi igneden sen cok mu taktin ki kafana acaba

Vala canim bende bu agrilrdan cok sikaytciyim resmen vucudumun heryeri dokuluyor ben bu asilamam tutmzsa ara verecm ya biraz kasik agrisi bas agrisi mahvetti beni vala uyuku uyamam bugun totom da agridi igneden sen cok mu taktin ki kafana acaba

Aynen öyle.Nasip bakalım.Zaten bu ay da hayırlısıyla bi geçsin.Ramazandan sonraya bırakacağız tedavi işini.

Sgk karşılamadı icin bana da vermemişlerdi
Reçete aynı durumda bende kaldım aynen pazar günü hemde sonra aşılama kağıdın da yazdığını görünce 2 doz 1 su yaptılar receteyi sorun etmediler.hadi hayırlı olsun

Canım senin bu ağrılar hiç normal değil ne bu böyle ağrımadık yerin yok :) bence ya gribal bi durum var birbirine karıştı yada psikolojik. Ağrı eşiğin çok düşük de olabilir. Ben ne iğnelerle büyütürken ne de çatlatırken bişey hissetmedim 23mm olmuştu oysaki. Herkesin bünyesi farklı demek

Kızlar bugün doktora gittim.Yumurtalar hala yeteri düzeyde değil.Çok stres yaptım ve büyümemiş yumurtalar.İğnenin dozunu artırdı doktor.Geçen ay büyüyen yumurta bu ay geç büyüyor psikolojim iyi değil.Doktorum da şaşırdı bu ay daha çabuk büyür demişti halbuki.Vücuda hormon ala ala bünyem de şaştı valla.
Canımcım olabiliyo bazı aylarda. Benim de tek doz kullandığım ay büyuyüp, çift doz kullandğm ay 8mm de kalmıştı şok olmuştuk. Çok moralm bozulmıştu. Geöçen ay moralim iyiydi 2 kutu menogonla büyüttük tek doz. Kendim yaptm hergün göbekten. Amaaaa bilmiyorum faydası oldumu 10 gün boyunca günde 1 bardak incir kürü yapmıştm kndime. Sen de gelecek ay dene bence yumurtaları çok güzel büyüttüğü söyleniyo. Kafana takma olur öyle arada tedaviye devam et dozu artırma bnce bu ay da böyle dene. İncir kürü farkettirecektir. Sana tavsiyem hergün yfa 2 günde 1 yarım saat yürüyüş yap yada evde karın hareketleri. Çok iyi geliyo metabolizmanın hızlanması herşeyi hızlandırır vücutta

Hersey Allahtan biz elimizden geleni yapıp dualarımızı etmeyi de unutmayalım. Hepimiz için sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar diliyorum tez zamanda

Ben simdi catlatma ignemi oldum yalniz tam tip merkzne grdim eczanenin bana recete vermegidini farkettm anamm affdrsiniz sctk dedim neyse bisi demediler masil vurulavn dedi bende bir su iki doz dedim eminmisin dedi evet dedim vurdu bir adet suyumu verdi gecen geldgimde bayan bole yapmamsti hepsini karstrmsti dedim ona solememssindr dedi halbuku recetem vardi ve soledim de yanlis vurulrsa bir isede yaramz dedi ama gecen ayda catladigini hiseettm ben zaten yumrtamin ama eczaciya cok kizdim eger vurmsalrdi bemim tedavim ysrida kslirdi buna nasil vermrz pazar pazr tekrar nerden bu saatte bulup yazdrcam gttgim eczane ile evmin arasi cok uzakti neyseki vuruldum bunun eli agirdi acitti digeri hic actmazdi hemsire catlayinca ne olacak dedi bende nasipse bebek dyorum ozaman tatlini yeriz vala aman tek olsunda dedum hep ole diolar amaaaa kimse gelmyor dio bende millete ne ismarlayacagimi sasirdim vala bu sipa coook masrafli gelecek bana kizalr :-D adak da adamisti esim taaa ilk evledgimizde kimisine hediue alyrm.cikolata tatli dagiyyorummm ahhh tek olsunda feda olsun yavruma
Hangi igneye kullandm cnm catlatma icn

Canımcım olabiliyo bazı aylarda. Benim de tek doz kullandığım ay büyuyüp, çift doz kullandğm ay 8mm de kalmıştı şok olmuştuk. Çok moralm bozulmıştu. Geöçen ay moralim iyiydi 2 kutu menogonla büyüttük tek doz. Kendim yaptm hergün göbekten. Amaaaa bilmiyorum faydası oldumu 10 gün boyunca günde 1 bardak incir kürü yapmıştm kndime. Sen de gelecek ay dene bence yumurtaları çok güzel büyüttüğü söyleniyo. Kafana takma olur öyle arada tedaviye devam et dozu artırma bnce bu ay da böyle dene. İncir kürü farkettirecektir. Sana tavsiyem hergün yfa 2 günde 1 yarım saat yürüyüş yap yada evde karın hareketleri. Çok iyi geliyo metabolizmanın hızlanması herşeyi hızlandırır vücutta

Sağol cnm ben de incir kürünü deneyeceğim.Bu ay bi geçsin de hayırlısıyla ;)

Sgk karşılamadı icin bana da vermemişlerdi
Reçete aynı durumda bende kaldım aynen pazar günü hemde sonra aşılama kağıdın da yazdığını görünce 2 doz 1 su yaptılar receteyi sorun etmediler.hadi hayırlı olsun
Gecen ay ben aldim recete canim berdiler bana eczaneden bu unuttu sanrm dedim bende

Canım senin bu ağrılar hiç normal değil ne bu böyle ağrımadık yerin yok :) bence ya gribal bi durum var birbirine karıştı yada psikolojik. Ağrı eşiğin çok düşük de olabilir. Ben ne iğnelerle büyütürken ne de çatlatırken bişey hissetmedim 23mm olmuştu oysaki. Herkesin bünyesi farklı demek
Grip degilm canim grip hic olmam da sadece tadvi surcindd olyor ben cok hissedyrm dun gece catlstma ignemi vurldm ya iki kasgimda sanki harekete gectiler batyor devamli beni cok etklyor psikoljik duil sordum doktora etkloer sonucta vucudunaz horman veryoruz dedi neyseki sabah biraz duzelmjsim

Vsla sgri esigim nasil bilmyorum ama hsg ye ben anestesisiz girdim agrim oldu evet ama dayandim.benim vucudum cok cabuk tepki veryor klomen gunde bir tane aliyorum gecen ay 23mm di benimde bu ayda iko tane 17.30mn 18mm civarlrinda bu ay birgun sonra tekrar gttm ama migren var onuds tetkliyor sanrm

Ben ovitrelle oldum çatlatma iğnesi olarak. Farkları var mı ki?? Pregnly çok zor bulunuyor diye biliyorum bulmuşsanız ne güzel

Ben ovitrelle oldum çatlatma iğnesi olarak. Farkları var mı ki?? Pregnly çok zor bulunuyor diye biliyorum bulmuşsanız ne güzel
Pregnly dozu daha yuksek diye biliyorum ben ama ikisode catlatmak icin pek bi fark oldugunu sanmiyorum bizim gorumcemin kocasi eczaci o ayarliyo saolsun ben ovitrelle aldim onu ister diye ama bu ay pregnly yazdi hemen getrdi aksamina wuruldum zaten benm yarin test gunum korkuyorum adet olur muyum die yaa ama bian once test yapmak icinde sabrsizlaniyorum kizlar bana dua edin nolur ; (

Benim de yarin test gunum bende korkuyorum sonrada kendimi hazırlamak adına zaten tutmadı diyom karmakarışık düşünceler içindeyim:KK17:

Vsla sgri esigim nasil bilmyorum ama hsg ye ben anestesisiz girdim agrim oldu evet ama dayandim.benim vucudum cok cabuk tepki veryor klomen gunde bir tane aliyorum gecen ay 23mm di benimde bu ayda iko tane 17.30mn 18mm civarlrinda bu ay birgun sonra tekrar gttm ama migren var onuds tetkliyor sanrm

Bu ikinci asilamaniz mi bende ilk asilama da klomen kullandım günde 1 tane 1 yumurta oluştu aynen pregnly 5000 kullandım bu olmazsa ikinci asilamayi da deneyeceğim. Sizin ikincisi nasıl bir ilaç tedavisi ile yapıldı

Simdilik hic bi belirtim yok canm arada sanci giriyo adet sancisi gibi ama kesiliyo bide sabahlari adet oldum saniyrm altima yaptim gibi hissediyorum ama lavaboya gidince bi damla bile islaklik gormuyorm hayrlisiyla cnm insalah
insallah tutmustur hayirlisi canim haberlerini bekliyorum.

Her rczanede olyor canim ben kolay buldum ysni gittgim ilk eczaneden aldim sorun olmadi

Back
X