• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
16 aydır evliyiz hiç korunmadık şubatta doktora gittik bende sorun çıkmadı eşimde sperm sayısı azlığı vardı 15 senedir romatizma ilacı kullanıyordu onun etkili oldunu öğrendik bıraktık şimdi sayısı baya arttı ama gene de olmuyor yaşım 33 oldu birsz da bu yüzden acele ediyorum sizin sorun ne canim
Fsh im 10.19 cnm

Canım bn biraz acı hissettm ama sşnek ısırığı gbi. Şırıngamın ucuna uzuuuun bişe takıyo rahime dpermleri yerleştrmk için o çook uzuncas oldğu için biraz acı duydum ama geçti.işlem 2/3 dk bişey. Yatım saat yatırdı çatalda. Kalktım ewe gttm. 1hafta hiç bi iş yapmadm dinlendm hep. İlk gün çokkkk hafif kanamam oldu.dru aradm hmen,bişe olmaz norml o dedi. Ertesi günden sonra hiç kan filan gelmedi. Bütün yapman gerekn bu kdar canım.ondan sonra da adetin 7gün gecikirse we tutmuşsa senden yiğidi yookkk :)
Senin tuttumu canim ilk asilamamiydi

Merhabalar arkadaşlar bende Allah izin verirse yarın aşılama olacağım dün ovitrelle vurulduğum için ağrım çok fazla var benim gibi olan oldu mu

Merhabalar arkadaşlar bende Allah izin verirse yarın aşılama olacağım dün ovitrelle vurulduğum için ağrım çok fazla var benim gibi olan oldu mu

Bnde vuruldum 2 gün önce dün ağrım çok oldu misafir vardi ayaktaydm ve kanamam olmuş normal sanırsam

Ben de dün gece 11.00de igne ovitrelle oldum yarın 11 de asilama olacak insallah öyle çok bir ağrım olmadı arada kasiklarda batma oldu kaç yumurta olusmustu benim 1 tane oldu yumurta sayısı fazla ise ondan olabilir

Ben de dün gece 11.00de igne ovitrelle oldum yarın 11 de asilama olacak insallah öyle çok bir ağrım olmadı arada kasiklarda batma oldu kaç yumurta olusmustu benim 1 tane oldu yumurta sayısı fazla ise ondan olabilir
2 tane oldu canım solda dün hatta yürüyemiyorum öyle böyle değil bugün oldum aşılamayi hiç ağrım olmadı birde crinone jel verdiler

Back
X