Valla kirmizi kartı görene kadar kan sonucu umrumda değil açıkçası benalt komşum milyonu vardı 3 cm ameliyat için regli olması gerekiyordu 4 gün günü geçti beraber hastane ye gittik sonuç sifir çıktı ertesi gün dr muayene etti milyom yarım cm büyümüş beşlik dışında büyümesine sebep bisey olamaz demişti dr ona olasılık kabul ederek adet ini bekle 2 gün içinde olmazsan gel dedi gene regli olmadı 2 gün sonra 7. Gün günü gecikmenin test 0.100 gözümle gordum dr miyon etkiledi diycem ama bu kadar olmaz sokturucu veri cem demiş arkadaş geldi ağladı zaten bebek istiyordu birde milyonu aldırma işi böyle uzayınca baya yıkıldı neyse sokturucu aldı 2 gün sonra karnı çok ağrısı gibi fln söyledi 3. Gün bayilmis akşam dr a ilaç yan etki yapmış olabilir mi demiş dr ara ver bakalım cuma gel demiş bende bu arada devamlı sabah akşam konuşuyoruz o yün gitti geldi kan vermiş ulrasona girmiş yok bisey. 1 saat sonra dr u aradı kahve içiyoruz beraber drhani kesin hemde 5 hafta civarı yarın gel demiş 6. Hafta da kese bebek göründü ben bir bir yaşadım gordum bunu 3 haftalık bebek kanda sifir çıktı 1 aylıkken 5 haftalikken kese yi göremedi dr . Ayrıca su an 7 ay 21 günlük hamile miyonu 5 bucuk cm de durdu oğlu olacak ve bebek çok sağlıklı 2 3 gün de sokturucu kullandı bir damla lekesi olmadı ... ben bu yüzden umidimi kaybetmek etmiyorum sizlerde kaybetmeyin.inanmak basarmanin yarisidir.