• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bugün olsun bence; ptesi ye kadar spermler sana yeter içerde erken çatlama olursa önlem diye, bugünden sonra da eşin dinlensin kuziş
Dimi ya ben de öyle düşündüm tatlım, çarş oldu bugün de olsun. Erken çatlar fln gidemedim salıdan sonra dra. Ayy bu işin de ayrı bi matematiği var yaa

Yahu kafam karışıo yine benim ; 10. Günündeyim ve ilişki olursa düşük olur diyenler var ? Daha olup olmadığı belli değil ilişki düşürür mü diye bi de onun endişesiyle mi durcaz ya ? Aydınlatın beni , kocamdan soğutmayın leynnnnnn :olamaz::KK4:
Dk ilişki yasak diyor bence arkadaşım

Sağol kuzum. Darısı başına. Benim ağrı eşiğim çok düşük sanırım. Bir de yapışıklık gibi bir şey vardı sanırım o yüzden zor dayandım biraz.
Ama hemen hemen herkesin kolay geçmiş. Bir de benim rahim ağzım çok dar. Yaşadığım bir kürtaj sonrası dr söylemişti. O yüzden ağrılı geçti sanırım. Yumurta kenardan çatlamaya başlamış. Eşimin değerleri belli değildi. Bir sonraki gelişinizde öğrenebilirsiniz dediler. Cumartesi pazar salı perşembe birliktelik önerdiler.
Senin de yakında aşılaman merak etme. Az kaldı.
Canım sana e2 bakmış mıydı dr un?

Canım hayırlı haberler bekliyorum. Aşılamanın 12.günündan sonra test yapabilirsiniz. Tutuşsa çıkıyo. Benim 12. Günde belli oldu

Yok beeeea :işsiz:
Gamsız baykuş bu , kendimi bu kadar merak etmiyorum artık. Hayır bari yapmıyosun testi burda zırt pırt hatırlatma di mi , alem ya bu :p yemin ediyorum başardı beni çatlatmayı, şu da var daha ;öğrense de şimdi bu inanmıcak bak o zamn gel olaylar olaylar ; bi de inandırmakla geçircez günleri :KK70:
Ayyy canım benim güldürdün beni :halay::KK71:

bizde cuma gecesi ilişki olmuştu,salı 12 de sperm verdi. Çnkü dr üç günden az olmasın demişti. Dolandı gerçi çok peşimde :p
Can'ım bu akşam olsun bence. Pazartesi'ye 2.5 gün falan olmuş olur. Bana aslında Çarşamba gecesi ilişki olsun dedi hemşire ama ben öndeki gün olduğundan gerek duymadım. 2,5 günlük perhizle oldu yani. Diğer türlü 1,5 gün de çok az oluyordu.

Kızlar crinone jel kullananlar nasıl uyguluyor. Tamamen içeri yerleştirip mı sıkıyoruz?
Bir de bazıları gece sıkıp yattığı için içerde biriken jel yüzünden mantar falan olmuş.
Çok kafam karıştı ya..
Bir de ilişki öncesinde mı sıkmak gerek yoksa sonra mı anlamadım ben bunu ya. Sormak da aklıma gelmedi. :KK17:

Back
X