• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim 10.gün negatif çıktı 11.gün adet oldum. Herkesin iğneye etkisi de belirtisi de çok çok farklı. Ona buna koşullanmayın güzeller, bende 10.gün test doğru çıktı başkasında çıkmaz hamile olur. Herkes farklı, hele benimki tam bi fiyasko :duduk: kist yapmadı iğneler en azından mutluyum , şakır şakır geldi mübarek hemde
inş cnm ya rabbim kucaklarimizi boş birakmasin

Merhaba kızlar uzun zaman oldu nasılsınız. Ne durumdasınız asilamasi tutan lar varmi ne durumdasınız. Ben ara ligin 10 da adet oldum 27 sinde asilama sonra gelen giden yok 5 hastane özel araştırma değiştirdim tsh hormonlar normal erken menopoz yok kist yok 15 inde lekenme olmuştum onu adet olarak baz aldı son gittiğim dr. Birde adetim 29 günde bir duzenliydi 15 i baz alınca 36 günde olmuş var saydı bu ay ya 13 şubatta yada en gec 19 20 şubatta olman lazım olmazsan gel dedi. Tabi bugün 16 si bende gene tık yok lekelenme fln hak getire hamile degilim adet olmadan tedaviye de devam edemiyorum tıkandı m kaldım resmen . Sağlıklı olduğuma seviniyorum ilk defa adet olmadığıma üzülüyorum .bunu diyeceğimi hiç dusunmezdim. Kısmet bakalım... arada kafama takiyorum arada yak bi sigara diyorum sonra ne gelen var ne giden bi ümit bi mucize bekliyorum ışte .. buna da şükür .

Öyle oluyo canım stresten de gecikebilir
Benim 20 gün gecikmişti tahlil vermek için adetimi bekliyodum

Bende aşılama yolunda ilerliyorum bakalım yarında rahim filmi çektircem allahtan hayırlısı hepimiz için

Bende aşılama yolunda ilerliyorum nasıl oldu Zor bi süreç mi ben çok korkuyorum yarın rahim filmi çektircem
Sen rahim filmi çekileceksen daha çok yolun başında olmalısın.
Çünkü rahim filminden başta yapılan bi işlem.
Belki film sonrası kendiliğinden kalırsın.
Süreç zor tabi ki tatlım. Boş teselli yersiz. Zor bir süreç. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sadece sabır.

Bari 10 u bekleseydin be gülüm sen benden de aceleciymişsin. daha çok erken herşey için dur karıştırma bizi de :KK46:
Yahu ben bu testi gebelik var mı diye yapmadım ki. Çıkmayacağını bilecek kadar tecrübeliyim maalesef. İğnenin etkisi geçmiş mi ona bakmak istedim.

Yahu ben bu testi gebelik var mı diye yapmadım ki. Çıkmayacağını bilecek kadar tecrübeliyim maalesef. İğnenin etkisi geçmiş mi ona bakmak istedim.
Yalnız enteresandır klomen kullandığımda etkisi 13.günde geçmişti, çok iyi hatırlıyorum ama iğnede çabuk geçiyomuş

Kız benim yine kasiklarim ağrımaya basladi ya
Benim klomenle de böyleydi. Onun iğne yada klomenden kaynaklandığını düşünmüyorum Can'ım ya. Dönemsel bir şey olsa gerek.
Hadi ya. Bu iyi bişey. Ben de tık Yok.
Kız bende de sürekli olmuyor birden giriyor ağrı 2 dakika felan suruyo geciyo goguslerim içe ağrımaya basladi

Kız benim yine kasiklarim ağrımaya basladi ya

Kız bende de sürekli olmuyor birden giriyor ağrı 2 dakika felan suruyo geciyo goguslerim içe ağrımaya basladi
Ben ümitliyim bacım senden. Göğüs ağrısı niye sürdün ki bu kadar aklım almıyor. Benim adet öncesi kaşıklarımda bi huzursuzluk olur. Böyle aşağıdan çekilir gibi. Şuan öyle. Bu arada senin bildirimlerin bana gelmiyor ya alıntıladığın zaman.
En altta yazı çıkıyor. Görmezden geldiğiniz yazılar var diye. İçeriği gösteri tıklıyorum öyle açılıyor :KK70:valla görmezlikten gelmiyorum:-)

Baksana en altta yazıyor. En son yazışmalarımız :işsiz: niye böyle anlamadım

Eklentiler

• IMG_6885.webp
    IMG_6885.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 37
Ben ümitliyim bacım senden. Göğüs ağrısı niye sürdün ki bu kadar aklım almıyor. Benim adet öncesi kaşıklarımda bi huzursuzluk olur. Böyle aşağıdan çekilir gibi. Şuan öyle. Bu arada senin bildirimlerin bana gelmiyor ya alıntıladığın zaman.
En altta yazı çıkıyor. Görmezden geldiğiniz yazılar var diye. İçeriği gösteri tıklıyorum öyle açılıyor :KK70:valla görmezlikten gelmiyorum:-)
Yok cnm gorunce cvp attığını biliyorum öğlen bende de adet sancısı gibi sancı oldu inş ikimizde hamisizdir

Back
X