Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben aşılama yaptırmadım canım yumurta çatlamıyor dedıler bana aşılama fln yaptırmadımAynur N sen ne zaman yaptırdın aşılamayı
ben aşılama yaptırmadım canım yumurta çatlamıyor dedıler bana aşılama fln yaptırmadım
Catadgni nerden anladilr canim vala banada kimse catlyor demedi vala ilac killandik yumurta buyudu sonra igne verdildi catlama ignesi sonra asilama bakmadilr bile catlamis mi die axaba asilama yaparken doktor onu goryor mu ki hic sanmamben aşılama yaptırmadım canım yumurta çatlamıyor dedıler bana aşılama fln yaptırmadım
Canim kist agri yapyormuydu peki sendePolikistik over mi var? Bende de yumurta büyümüyor ve dolayısıyla büyümediği için de çatlamıyordu.O yumurtalar da çatlamadığından küçük küçük kistler oluşturuyor.Senin büyümede problem yoksa yumurta takibi yaparsın çatlatma iğnesiyle olur inş
Canim
Canim kist agri yapyormuydu peki sende
Küçük kist olarak kaldığında yapmıyor.Bi keresinde büyüyüp çatlamamıştı o kasıkta ağrı yapıyordu.Sanki kasıkta yuvarlak bir şey var da oynuyr gibi oluyordu
Canim
Canim kist agri yapyormuydu peki sende
Canim bizde bir problem yok hersey normal ama maya tutmyo iste :-(Hilal sendeki problem neydi.Yani aşılama nedeniniz
Insallah canim insallahKızlaar yeni okuyabildim yazdıklarınızı. İnşallah bu ay grubumzda hamilelik haberlerinizi alırız. Olmadı yola birlikte devam ederiz inşallah hepimiz bir gün anne olacağız.Hilalcm çok tatlısın bir an olsun çıkmıyor aklından farkındayım inşallh yaz sonu hepimizin gebelik hallerini konuşuyor olurz bu forumda. Bulantılarımdan yakınmak istiyorumm
Hilal yakinmisiz biz bende sincandayimElvankent canim sen hangi hastende yaptrdn asilmayi ben asilamdan once bir bayanla karsilasmsrm oda kazandan gelyrdu yoksa o senmisinnn dermisim olir mu olur yani
Ebet canim cok yakiniz hemde valahi :-DHilal yakinmisiz biz bende sincandayim
Canim az yurusem kasigim belim cok agryo diyrm ki bende kist mi olustu yumurtam cok buyuktu cnku ya dyrm catlamadiysa kisy olduysa ondan korkyrm benHilal sendeki problem neydi.Yani aşılama nedeniniz
Canim az yurusem kasigim belim cok agryo diyrm ki bende kist mi olustu yumurtam cok buyuktu cnku ya dyrm catlamadiysa kisy olduysa ondan korkyrm ben
Bende de bel ağrısı çok.Normalde bel fıtığı var bende ama bu daha farklı.Sende aşılama günü ağrı olduysa çatlamıştır cnm.Doktorum ağrı olursa çatlamış demektir demişti.Az kaldı inşallah gönlümüze göre olur da kavuşuruz :)[/QUOTE insallah canim ogun agrim hic olmadi iki gun sonra siddetli basldi canim ya asilama gnu sadce sis giniydi orasi yas gbi ama agri yoktu insallah canim
Doktor ne dedi sana bana 12.gun gel dedi ama ben 15.gun gidicem adet olmayi neklycegim yaniYani pzt günü adetimin 10. Günü olacak. 11.günü gitsem ne olur kii kızlar??![]()