Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz yok tutmadi ay pembe lekem gelmjsHilalcim inş seninki tutar da bize moral olur :))
evet progesteron verdi,yalnız ben bu ilacı aldığımda çok başım dönüyor acaba sizlerde de oluyor mu? yoksa ilacın bana yan etkisimi olduCnm bana da doktorum normal hayatına dönebilirsin demişti.Zaten Allah nasip ederse tutunuyor.Hem sana progesteron vermişlerdir.Jeli ya da tableti o da tutunmayı kolaylaştırıyor
evet progesteron verdi,yalnız ben bu ilacı aldığımda çok başım dönüyor acaba sizlerde de oluyor mu? yoksa ilacın bana yan etkisimi oldu
Artik önumuzdeki maclara bskicezzz
Evet canim pembe bir nokta gordum zaten adet olacgmi bilyrdum artik persembe gidwe yenisine ilk adimi atarim sekerimHayırlısı cnm hakkımızda
Insalah olmassin cnm kizlar bu arada doktor bna jel yada progestan wermedi ama acayip bas ve bel agrim war neden ki acaba sizede oldumu acaba bugun 11 bucukta yapildi asilamamCok az bir damla kadar devami gelir mi acaba kizlar bakalm aksama dogru sokulr belki
Insalah olmassin cnm kizlar bu arada doktor bna jel yada progestan wermedi ama acayip bas ve bel agrim war neden ki acaba sizede oldumu acaba bugun 11 bucukta yapildi asilamam
Bende ogun degil iki gun sonra com siddtli kasik aglrm.oldu hatta dun bile bel ve kasik agrm cook fazlaydi mahvolmstm ama tutmadi iste yinedeInsalah olmassin cnm kizlar bu arada doktor bna jel yada progestan wermedi ama acayip bas ve bel agrim war neden ki acaba sizede oldumu acaba bugun 11 bucukta yapildi asilamam
Sen bi gun erken olsun dmi cnm yokmu surdan bizlere guzel haberler werecek kimse yaa kimsenin asilamasi ilk seferde tutmadimi yaa biraz moral olurdu warsa paylasabilir mi bizlerleBende ogun degil iki gun sonra com siddtli kasik aglrm.oldu hatta dun bile bel ve kasik agrm cook fazlaydi mahvolmstm ama tutmadi iste yinede
Evet tatlim basim catlyor nasil uykim vat anlatmam tam olamadim henuz ama yarina sokulir heraldeSen bi gun erken olsun dmi cnm yokmu surdan bizlere guzel haberler werecek kimse yaa kimsenin asilamasi ilk seferde tutmadimi yaa biraz moral olurdu warsa paylasabilir mi bizlerle
Hayirlisi olsun canim bnm skma canini daha zamanimiz war demekki ben biliyorum olacak insalah hepimizindeEvet tatlim basim catlyor nasil uykim vat anlatmam tam olamadim henuz ama yarina sokulir heralde
Hayir surup ictm halende ilac almiyorum bu bas agrisni bosuna cekyorum gbime gelyor ya haydi hayrlisi size apranox ford alayim mi kizlar daha tam olamdim ya yerlesme kanamsi bir gun once gelmez jeralde tam olamadim henuz ama kafami kaldrmyrm yahuHayirlisi olsun canim bnm skma canini daha zamanimiz war demekki ben biliyorum olacak insalah hepimizinde
Hilaal ya ev testim negatif 11 gun acelemi ettim benHayir surup ictm halende ilac almiyorum bu bas agrisni bosuna cekyorum gbime gelyor ya haydi hayrlisi size apranox ford alayim mi kizlar daha tam olamdim ya yerlesme kanamsi bir gun once gelmez jeralde tam olamadim henuz ama kafami kaldrmyrm yahu
Bendede acayip bi bas agrisi war ya bide migrenim war sabah kalktim gozum akiyo ayna bi baktim gozum kanlanmis ; ( ona ragmen cekiyorum agri kesicide almadim sende biraz daha sık disini canm kullanma hemn ilac falanHayir surup ictm halende ilac almiyorum bu bas agrisni bosuna cekyorum gbime gelyor ya haydi hayrlisi size apranox ford alayim mi kizlar daha tam olamdim ya yerlesme kanamsi bir gun once gelmez jeralde tam olamadim henuz ama kafami kaldrmyrm yahu
Tatlim bende adet oldum gbi lekem geldi ne yapalm hayilrisi ben bisi yapmadm bugun 12.gunumduHilaal ya ev testim negatif 11 gun acelemi ettim ben
Canim vala daynrdim ama annemlre gdecm babannmi umreye gndercgz vala ben ictm hapimi artik gecms olsun ben tup bebk ile arastrmaya grdim devlet.kac yildan sonra karsilitr ki yaBendede acayip bi bas agrisi war ya bide migrenim war sabah kalktim gozum akiyo ayna bi baktim gozum kanlanmis ; ( ona ragmen cekiyorum agri kesicide almadim sende biraz daha sık disini canm kullanma hemn ilac falan