Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sagol canm ♥ ins kavusursn bebisine. Hsg cektirmismiydin. Bizim isler değişti esim ilac kullancak dogal yoldan bile olablrms asilamaya gerek kalmadan. Ins bakakjm sabirla beklicez..haberleselim burdaan :KK66:
canım doctor tavsıyesınde mı kullanıyor eşın ilacı ?dogal yolla biz de ıstıyoruz ama olmuyor.eşin hangı ılacı kullanıyor

Ani
canım doctor tavsıyesınde mı kullanıyor eşın ilacı ?dogal yolla biz de ıstıyoruz ama olmuyor.eşin hangı ılacı kullanıyor

Canim sperm testiinde enfeksiyon oldugu ortaya çıktı onu gidermek amacli ilac yazdi doktor uroloji doktoru. Adini unuttm eve gidince bakip yazarim :) aşılama yaptircaktk oncesinde tetkikler istendi ve enfeksiyon çıktı ortaya oda etkiliyoms spermleri bu yüzden once tedavi ondan snra uc ay normal yoldan denicekmisiz.

arkadaslar bi yiloldu hic bi sebep yok hamile kalamadim kararsizim asilama yaptirsammi hangi durumlarda yapilir yazarmisiniz

Canm slm , bizimde bi bucuk sene oldu bebis olmayali, basta sorun yok zannedioduk geçen seneki testlerimiz temiz çıkmıştı ama ona ragmen olmadı bu sene esimin sperm testinde enfeksion oldugu ortaya cikti ve ilac tedavisne baslandi enfeksiyonda etkiliyoms spermleri ondanda olmayabliyoms. Bende rahim filmi cektircem bakakim tupler ne alemde. Seninde bütün testlerin yapldiysa once rahim filmi istiyo doktor senden snra esinden sperm testi ondada aşılama ya uygun görülürse tedaviye baslancak

doktoruna danış canımm,bilmiyorum ben ilk kez asılama oldum.
Tekrar tekrar zorlamanın anlamı yok,vakti gelince olur ins.zamana bırakıorum cnm ben.
doktoruna danış canımm,bilmiyorum ben ilk kez asılama oldum.
Tekrar tekrar zorlamanın anlamı yok,vakti gelince olur ins.zamana bırakıorum cnm ben.
canım merhaba merak etdım hamıle kala bıldınmı aşılama yaptırdınmı 2 cı kere

SpErm testi yaptirmistk enfeksiyon cikti onlarin giderilmesi icin ilac tedavisi canm.bende yaptircam hsg adet olaim onunuzdeki ay korkmuyoem zaten ucunda olum yok ya anne olmak kolay degil dayancaz :)
aynen canım yeter ki bebeğimiz olsun, her gün aynı acıyı çekebilirim. Eşine de acil şifalar dilerim. inş en kısa zamanda hepimiz hamile kalırız :anneadayı:

canım inşallah hamıle kalırsın ve sevincını bızımle paylaşırsın ben de aşılama düşünüyorum sen nerde yaptırıyorsun
sağol canım ibş hepimiz hamile kalırız :) ben antalyada yaşıyorum canım, tüp bebek merkezinde aşılama yaptırdım 11 mayısta. 25 mayısta sonuç belli olacak çok heyecanlıyım :) eğer aşılama tutmazsa tüp bebek yaptırıcam artık daha fazla beklemek istemiyorum

sağol canım ibş hepimiz hamile kalırız :) ben antalyada yaşıyorum canım, tüp bebek merkezinde aşılama yaptırdım 11 mayısta. 25 mayısta sonuç belli olacak çok heyecanlıyım :) eğer aşılama tutmazsa tüp bebek yaptırıcam artık daha fazla beklemek istemiyorum
Insallah tutar canım tutmazsa bıle mutlaka tup bebek yptr

Canım ne kadar da küçükmüşsün yazık günah üzülmene. Kim diyomuş zor oluyo diye. Ben 28 yaşımı bitirdim sizde ne bu keder anlamıyorum. Şurda hata yaptığını söylemeliyim kii aşılama yaptırdığını sen ve eşinden başka birilerinin bilmesi çok yanlış. Aslında bebeğe fln değil de üzerinde oluşan mahalle baskısına üzülüyosun. Mesela bana sorduklarında eş dost akraba 2-3 sene düşünmüyoruz diyorum. Oysaki eşim de ben de deli gibi istiyoruz. Paylaşma hissiyatını anlatma ihtiyacını yaşına bağlıyorum. Doktorum da bana öyle demişti, ailene bile söylemiyeceksin sorarlarsa düşübmüyoruz diyeceksin demişti. Doğrusu bu yoksa işte gencecik 22 yaşında hayatın tadını çıkaracağına karalar bağlar otırursun. Üzüldüm açıkçası ben 22 yaşımda daha üniversite 2. Sınıftaydım hiçbişeyden haberim yoktu.

kimseye bişey söyleme diyo kızı yargılıyosun.ama burda yazmayı biliyosun kusura bakmada burada sadece birbirimizden destek almak için yazıyoruz hiç birimiz tıbbı bitirmedik yaşadığımız sıkıntıları aşılama sonrası neler yaşadığımızı paylaşıyoruz.sen kendini buraya uygun görmemiş olabilirsin Allaha şükür hepimizin aklı bize yeter senden akıl alacak değiliz haa birde yaşı 22 diye kimseyi küçümseyemezsin demekki bir problem var tedavisini olacak tabiki sen aklını kendine sakla umarım bebeğin olur ve çok bilgili yetiştirirsin

Birincisi cnm cahillikle alaksi yok ayrica ben herkese anlattim asilama yaptigimi diye bise de demedim ben kaynanamla yasiyorum we dogal olarak gorumcelerim we eltim biliyo sadece baska kimseye soylemedk zaten yani sadece 4 kisi biliyor ayrica bilmedigimiz seyler olabilir bu sitede onun icin kuruludur sanirim sonucta tecrubeye bagli bise bizim yasadiklarimizi yasayan yada yasamayan sorabilir bizde sorup ogrenebiloriz yasin buyuklugu kucuklugu cahilligi gostermez lutfen belki hepimize tek tek sorsalar ben daha cok ugrastim deriz ha suda bi gercekki bizden kotu durumda olanlar war halimize sukur ben buraya uye oldugumdada yazdim ben 6 ay once amelyat oldum we yumurtaligimin yarisini kaybettim ayrica kistin ureme ihtimali cok yuksek o yuzden bu kadar acele ediyorum hamile kalmak icin neyse cok konustum sinirlerim bosaldi cunku ama burdan birbirimize destek olsak daha iyi olur bence kimse kimseyi kucumsemesin boyle bi hakkimizda yok cunku yasadiklarimiz icimizde kimse bilmiyo noldugunu neyse kizar dilerim Allahtan isteyen herkese en kisa surede nasip etsin insalah dualarim sizlerle Allaha emanet olun

canım herkese anlatsan ne olacak sonuçta paylaşma gereksinimi duyuyor insan ben yakın gördüğüm herkesle paylaşıyorum belki onlar bi çare olur diye bunun cahillikle alakası yok tedavimide sürdüyorum bence saçmalamış bu bayan ruh halide çok bozuk belliki

merhabalar sze bır srum olucak 30 nısan 2015 ılk asılamamı oldum adetım 4,gun gctı adetın 1,gunu ıdrar testı yaptım dk bkledım cope atdım snra 30 dk snra bktgımda sılık czgıyı grdum kan testı yptramadm daha szce hmlelık varmıdr yrmlarsanız sevınırım tesekkrler

merhabalar sze bır srum olucak 30 nısan 2015 ılk asılamamı oldum adetım 4,gun gctı adetın 1,gunu ıdrar testı yaptım dk bkledım cope atdım snra 30 dk snra bktgımda sılık czgıyı grdum kan testı yptramadm daha szce hmlelık varmıdr yrmlarsanız sevınırım tesekkrler
Cnm belli olmaz tabi ama idrar testinde ornegi damlatr damlatmaz cikiyo zaten 10 dk sonraki sonuclar pek guvenilir olmuyomus yinede dikkat et bian onca kan testi yaptr mutlu haberlerini bekliyruz cnm

Cnm belli olmaz tabi ama idrar testinde ornegi damlatr damlatmaz cikiyo zaten 10 dk sonraki sonuclar pek guvenilir olmuyomus yinede dikkat et bian onca kan testi yaptr mutlu haberlerini bekliyruz cnm
tesekkr ederm cnm cuma yaptrıcam kan testını hyrlısı bakalım

kzlarr bugün aşılamanın 10. günü göğüslerimdeki hassasiyet azalmaya başladı ve sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım var. sizce erken gebelik testi alıp yapsam çıkar mı? göğüs hassasiyeti azalınca umutlarım da azalmaya başladı :((

kızlar bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı :mad: 11. günüm sizce erken mi idrar testi için. erken mi havlu attım acaba?

canım eşın varıksol amalıyatı ıcın ne kadar odeme yaptı benım eşıme de amalıyyat dıyorlar 450 tl

hastaneden hastaneye değişir sanırım. benim eşim 2 yıl önce bahçelievler medikal park da yanlış hatırlamıyorsam 2500 tl ye ameliyat oldu. çift taraflı varikosel ve meni kanalında kis vardı. onu da aldılar.

Back
X