Kızları slmmm
) yarın büyük gün 19 günlük gecikmem in üzerine hala olmadım yarın randevu günüm . Bakalim bu gecimenin sebebi bebek mi kist mi stres falan mi ogrencez. Yarın 20 gun gecikmiş olacak 10 aralık son adet tarihim 27 aralık asilama oldum 26 27 28 hep iliski oldu dr tavsiyesi sonra gün aşırı devam etti öyle ki adet görmediğim için hala gün aşırı iliski miz devam ediyor hatta regli olmadığım halde bu ay gene de yumurtlama günümü değerlendirdim ya tutarsa diye. Benim normalde adetim gününe saatine kadar duzenliydi hiç sasmadi hatta öyle ki 1 gun once yada saatinden önce bile gelmedi ondan bu olmayışı çok garip geliyor. Yarını eşim özellikle iple çekiyoruz. Eşime göre bebek var bana göre hiç bisey yok stres falan diyebilir çoook küçük bi ihtimal de kist belki. Kist e ihtimal vermiyorum muayene olalı 1 ay olmadı 10 günlük 20 günlük kist bu kadar adeti engellemez . Daha önce tıbbi sekreter olarak kadın doğumda çalıştım asilama tüp bebek konusu dışında bi çok konuda tecrübe bilgi edindim. Ama her insan bünyesini farklı ele alırsak is değişiyor. Annem bana hamileyken adet goruyormus 3 ay bitince karnı az çıkıyor ve hareket hissediyor sonra altdan muayene ile beni ogreniyor hiç bulantı göğüs de renk acı değişik bisey olmamış . Hayırlısı bakalım ... insallah 2017 de hepimiz bebisleri mizi kucaklariz

Hayırlı olsun. Benim dün 8.günümdü 5-6 tane vardı, ikisi bayağı olgundu, iğneye de 3 gün daha devam çünkü diğerleri ufak kalmış onları besliyorum şimdi , hangi iğneyi oluyosun ?