• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kesinlikle...
Mesela sana daha da abartıyım, şöle de olabilir, belki benim yumurtalarımla eşimin spermleri uyuşamıyor, sevemediler belki birbirlerini biyolojik yapıları kimyaları uyuşmadı ? Evet biz birbirimizi seviyoruz ama onlar uyuşmuyo? Kan uyuşmazlığı gibi bişey yani? Mesela iki evlilik yapmış kadın çocuk olmamış ama 3. Evlilikte hemen hamile kalmış? Nasıl ? :KK76:
Aynen böyle bir durum duymuştum ben de. Karı kocanın yıllarca çocukları olmuyor. Beraberinde gelen sorunlar yüzünden boşanıyorlar. İkisi de başkaları ile evleniyor. Ve ikisinin de hemen çocukları oluyor :anne: benzer bir durum yani

Ben hiç duymadım Can'ım. Ama olmaz herhalde. Sonuçta zaten adet döneminde başlıyorsun iğneye. Kanaman mı oldu? Yumurtlama kanaması olabilir belki:işsiz:
Kanama değilde kahverengi çok az bi lekelenme oldu 20 gündür iğne kullanıyorum aşırı gerildim

Ben de uzun süre kullandım. Gelişimi ne durumda yumurtaların? Kaç doz kullanıyorsun
Pazartesi günü 13.65 di 75 ünite puregon bide pazartesinden beri 37 ünite civarı merional vuruyorum cumartesi kontrol var sanırım çatlama iğnesini verir artık. Kilom fazla benim bide pko var umudum azalıyor

Kızlar ben cumartesi gece 12 de ovitrelle vurulacam sizce pazartesi aşılama kaç gibi olur.

Inşallah valla bende at dan düşmüş gibi oldum dün regli um sandim pıhtı gibi bi iki saat cronine jel falan kalıntıları düştü sonra si yok . Tertemiizim akşamdan beri isin garibi regli oldum sandim ama hiç ağrım fln olmadı ben yıllardır ağrısız regli görmedim en tuhafı adet im çok düzenidir günü hatta saati bile bellidir. Belliydi ama asilamadan sonra bu ne ya dedim idrar pozitif 2test ikiside ama kanda negatif valla afalladim ne diyim saçma sapan bir durum içindeyim .. eşime dedim su cocuk bi dogsun 18 yaşında küçük bi saplak aticam sen beni çok beklettin sıpa diye :KK70:
Can'ım nasılsın hasta oldun mu ne durumdasın bir haber alim dedim

Back
X