- 1 Şubat 2015
- 36
- 21
- 38
- 33
Geçen sene iki tane yaptırdım çoktu yumurtam ama tutmadı Sak'ın ama Sak'ın moralini bozma lütfen ama sağlıklıysanız aşılama da tavsiye etmem arkadaşlar aşılamadan 6 sonra kadar o aldığımız ilaçlar vücuttan atılıyor ve çocuk olmuyor o Zaman zarfı içinde ben Bi hata yaptım biri tutmadı hop Hagi ikinci psikolojik olarak çok çöküşe düştüm ve inat ettim bir yıl gitmedim doktora herkes bida git sizde bişi yok tutar dedi ama ben Allah verecekse tek tüp ile bile verir dedim Allah'a sığının ve kafanızdan atın nolur ben tam kafamdan attım bu ay hiç bişi olmaz dediğim ay hamile kaldım kayınvalidem ameliyat oldu ona baktım bir ay boyunca ve sadece ikş kere ilişki oldu inananın ne gün onu bile bilmiyorum ve çocuk için de olmadı bu Bi baktım 1,5 ayı geçmiş hamileliğim Sak'ın ümitsizliğe düşmeyin nolur beterin beteri var Allah bana evladı verdi sınavı da verdi şimdi yatarak bir hamilelik geçiriyorum riksli belki ama Rabbim veriyorsa da bildiği var vermiyorsa da hepiniz dualarımdasınız size tek söyliceğim şey kafadan atınArkadaslar bende pazartesi asilama oldum bende pco var bayagi yumurtam oluştu 7 8 tane doktor inşallah çoklu gebelik olmaz dedi bu günler nasıl gecicek bilmiyorum