Aşılama Asılama ıle hamıle kalanlar hıkayenızı yazın bıze de moral olsun lutfen.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

mermaidangel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
30
0
36
A.B.D.
Arkadaslar merhaba, bu benim ilk topigim olacak, sizleri sik sik takip ediyorum, dun 2. asilamam yapildi, cok umitsizken, burada asilama ile hamile kalmis arkadaslarin bazi topiklere verdikleri cevaplari gordukce moral buldum, hem de bu siteye yazan birinin hamile kaldigini goruyorum yani sitenin uguruna da inanmaya basladim :)

Ben yaklasik 6 yildir bebek sahibi olmak istiyorum, daha once bir kez asilama denedim 3 yil kadar once, aradaki donemde ise is, guc, kosusturma, izin alamama vs, gibi sebeplerle tup bebek isini hep erteledik, hatta ilk zamanlar, ilac tedavileri ile sonuclanacagina o kadar inandik ki tup bebege gerek bile gormedik, su an calismiyorum, firsat bu firsat diyip tup bebek isine asilalim dedik (bu arada ben 1 yilda 30 kilo verdim, ideal kiloma 10 fazlam kaldi), doktorumuz bir kez daha asilama deneyelim, durumun cok iyi, hem de tup bebegi raporla yapmak icin 2 asilama gerekiyor, gel asilama yapalim deyince ona guvenip once bu is kalkistim.

Dun islem icin masaya yatarken cok heyecanli ama heyecanini bir o kadar bastirmaya calisan biriyken, aksam sizlerin yazdiklarini okudukca heves ve heyecanima yol vermeye karar verdim, kendimi olumsuz sonuc icin hazirlamaya calistigimi ve bunun ne kadar anlamsiz oldugunu farkettim, cunku icten ice heyecan duymak istiyorum, sonucu ne olacaksa zaten olacak onu en iyi Allah biliyor, anin tadini cikarma karari aldim.

Simdi sizden ricam lutfen olumlu ornekler burada benim durumumda olanlara moral olsun diye yazsinlar, olumsuz seyleri lutfen yazmayalim, biliyorum asilamanin sansi cok dusuk, ama ben o dusuk sansa yani Allah'a siginmak istiyorum, asilama ile hamile kalmis kadinlar da cok moral oluyor bana, desteginizi esirgemeyin lutfen.

kacinci denemenizde hamile kaldiniz? hangi ilaclari kullandiniz? asilamadan sonra ozellikle dinlendiniz mi? (biliyorum doktorlar gerek gormuyor ama ben merak ediyorum) , ozellikle birsey yiyip ictiniz mi? yada uzak durdunuz mu? ornegin bugun bir arkadasim tup bebek ile hamile kalmisti bana kefir ic dedi, kacinci gun ogrendiniz? gibi kisa kisa bile olsa yazin, bekliyorum;
simdiden hepinize tesekkurler, sevgiler.

simdiye kadar belkide mujdeli haberi almissindir ama gorunce yinede yazayim dedim bende asilama ile bebegimi kucagima aldim bebegim suan 6,5 aylik cok sukur Rabbim tum isteyenlere nasip etsin ins. sen moralini yuksek tut olmadiysada ins. bir dahakine olacak

Back