Aşılama Aşilama Ile Hamile Kalanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya hadı bırılerı cıkıp moral olsun bıze.........ıkıncı asılamamım 6.gunundeyım bende zaman gecmıyor sankı..........

bence delotus galiba kimse yokkk aşılama ile hamile kalannnn bende bu ay yaptıracam hayırlısı olsun senin aşılaman da inşallah tutar ilk mi canım

KIZLAR BİŞEY SORUCAM SİZLERE.BENİMDE YAKIN ZAMANDA AŞILAMA PLANLAYABİLİR DR.UM..FİYATLARINI ÖĞRENMEK İSTİYORUM..BEN ÖZEL Bİ HASTANEYE GİDİYORUM.SSK LIYIM..Bİ KISMINI KARŞILIYOR ZATEN...FAKAT AŞILAMAYI SSK KARŞILARMI.? .KARŞILAMAZSA NE KADAR ÇOK PAHALIMIDIR ACABA?

ŞİMDİDEN CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER a.s.

Arkadaşlar Yok Mu Aşilama Ile Hamile Olannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

çalıştığım kurumdan bi arkaadaşın eşi aşılamayla hamile kaldı, şimdi ikiz beebek bekliyolar, birkaaç ay sonra kucaklarına alcaklar inşallah, o insanlar da defalarca kendi paralarıyla tüp bebek yaptırmışlar aşılama yaptırmışlar hiçbirinden sonuç alamamışlar, son yaptırdıkları aşılamada sonuç almışlardı, umudunu kaybetme, psikoljini güçlü tut, bu olayda en önemli şey psikolji

bence delotus galiba kimse yokkk aşılama ile hamile kalannnn bende bu ay yaptıracam hayırlısı olsun senin aşılaman da inşallah tutar ilk mi canım

benım ıkıncı canım sende durum ne????????ınş hepımızın son olur.........

Son düzenleme:
KIZLAR BİŞEY SORUCAM SİZLERE.BENİMDE YAKIN ZAMANDA AŞILAMA PLANLAYABİLİR DR.UM..FİYATLARINI ÖĞRENMEK İSTİYORUM..BEN ÖZEL Bİ HASTANEYE GİDİYORUM.SSK LIYIM..Bİ KISMINI KARŞILIYOR ZATEN...FAKAT AŞILAMAYI SSK KARŞILARMI.? .KARŞILAMAZSA NE KADAR ÇOK PAHALIMIDIR ACABA?

ŞİMDİDEN CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER a.s.

canım asılamayı hıcbır kurum karsılamaz.yaptırdığın yere gore malıyet degısır ben ozel hastanede 200 ytl ye yaptıryorum ama 500e yaptıranlarda varmış bılemem.....a.s.

arkadaşlar hepinize hitaben ve haddim olmayarak kendimden birşeyler anlatmak istiyorum, 8 yıllık evliyim, önceleri bebek düşünmemiştik, sonra düşünmeye başladık ve 2 yıl öncesinde bi hamileliğim oldu, hamile kaldığımı öğrendikten 1 hafta sonra düşük tehlikem başladı, 6 haftalıkken düşük yaptım, sonrasında bir süre bekledik, depresyona girdim, 6 ay kadar antidepresan kullandım, sonrasında antidepresan ilaçlarını bıraktım, yeniden bebek düşünmeye başladık, 9 ay boyunca hamile kalamadım, sonrasında biraz da eşimin acelesi yüzünden doktora gitmeye karar verdik, tedavilere başladık, doktorum polikistik over olduğumu söyledi, normal yolla asla hamile kalamazsın dedi, rahim filmi çekildi, sağ tüpüm tıkalı çıktı, doktorum bana histeroskopi yaptı ve tüpü açtık, sonrasında 3 defa aşılama yaptık, üçünde de bir sonuç alamadık, bu biraz da eşimin yüzünden oldu, sürekli çocuk sahibi olmak için geç kaldığını söyledi, psikolojik olarak beni hep olumsuz etkiledi, bu yüzden aşılamalardan sonuç alamadık, sonrasında elimizdeki bütün parayı bitirdik, 3-4 ay bekleyelim,ankaraya tüp bebeğe gidelim diye doktorla konuştuk anlaştık, e tabi doğal olarak biz tüp bebeğe gideceğiz diye bekleme sürecinde hamile kalabileceğimi aklımızdan çıkarttık, tüp bebeğe gitme hazırlıkları yaparken hamile kaldığımı öğrendim, bilmem anlattıklarımdan ne çıkartırsınız ama ben o minicik mucizeyi aklından çıkarttığımız an bize el salladığını gördüm, eğer bunu başarabilirseniz minik bebişiniz size el sallayacak, umudunuzu kaybetmeyin arkadaşlar, elbet birgün bir yerde bebişiniz sizin olucaka.s.

canım ne guzel hayalıne hıc ummadığın anda kavusmussun.resmen mucıze.sagol moral oldu.darısı herkesın basına ıns.....a.s.

arkadaşlar bir arkadaşım var bu sitede aşılama ile 3 lere hamiş kaldı ama bir bebeği kaybetti ama şuan iki kardeş muhteşem bir şekilde büyüyorlar yani kalan var canlar
bu arada bende 2.aşılamam için start verdim iğnelerimin 6.günündeyim
yarın dok.bakacak ve aşılma gününü kararlaştırcak

hadııııııııı bu baslığı farkedın canlarım.....özleeeeeeeemmmmmmm nerdesın??????:nazar:a.s.

kızlar benim aşılamamda yarın.2, aşılamm olack toplam 15 yakın yumurtam oluştu günde 1 klomenle 2 tanesi çok büyüdü salı akşamı pregnly 5000 vurldum yarın öglen 12 de aşılamm var.ben 160 ytlye yaptırıyorum özel hastanede

kızlar benim aşılamamda yarın.2, aşılamm olack toplam 15 yakın yumurtam oluştu günde 1 klomenle 2 tanesi çok büyüdü salı akşamı pregnly 5000 vurldum yarın öglen 12 de aşılamm var.ben 160 ytlye yaptırıyorum özel hastanede

benim aylık toplamda 700 ytl idi, 400 ytl doktor alıyodu, profesör tarifesiymiş, 200 ytl aylı k ilaç ücretimdi, gonal-f kullandırtıyodu, 85 ytl de laboratuar ücretiydi, senin fiyatın baya uygunmuş, inşalllah hayırlısı olur hakkında, çok fazla takma, psikoloji çok önemli çünkü,

geldim canım geldim bencede benim ümidim kayboluyo git gidee hadi arkadaşlar aşılama ile hamile kalanlar yazsın

canım bır gıder ıkı gelırsın umarım.yumurtalarının sayısı ve gelısımı cok guzel masallah:nazar:ıcıni ferah tut a.s.

kızlar aşılamamı oldum.bugün.hayırlısı inşallah.dr yumurta var sperm de hadi hayırlısı takma sakin ol dedi.ben klomene çok güzel cevap veriyornuşum ve yumurta rezervim çok iyiymiş.ilaçsız bile adetin 3, günü 2 yumurta görüldü.hayırlısı takmıyorum napıyım verende allah allanda ama dr hamileymişsin gibi motive ol dedi.

benim sorun eşimde hareket sorunu bugün kü sperm yıkamadan önceki sonuçlar iç açıçcı degildi.morfoloji hareket referansın altındaydı.hayırlısı.yıkanınca iyi oldu.

kızlar aşılamamı oldum.bugün.hayırlısı inşallah.dr yumurta var sperm de hadi hayırlısı takma sakin ol dedi.ben klomene çok güzel cevap veriyornuşum ve yumurta rezervim çok iyiymiş.ilaçsız bile adetin 3, günü 2 yumurta görüldü.hayırlısı takmıyorum napıyım verende allah allanda ama dr hamileymişsin gibi motive ol dedi.

canım hayırlı olsunasılaman gercektende motıve olmalıyız hamılelıge.inş. sımsıkı tutunur bebegın.........a.s.:nazar:

Hayırlı olsun fokur inşallah tutar aşılaman. Bende yarın dr. gidip aşılama için gün alıcam inşallah yumoşlar yeterince büyümüştürde çatlatma iğnemi olabilirim.

Back
X