Aşılama Aşilama Ile Hamile Kalanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kismetse Benimde Bu Hafta Içi 2.aşilamam Olucakkk....

kızlar dr aşılamadan sonra ne zaman ilişki verdi.bana hiç bir şy söylemedi daha dogrusu sormayı unuttum.

walla güzelim bana ilk aşılamamdan sonra hemen ilişki önerdi...yani 1 gün sonra mutlaka ilşki dedi..

walla güzelim bana ilk aşılamamdan sonra hemen ilişki önerdi...yani 1 gün sonra mutlaka ilşki dedi..

arkadaşlar...ben bugün KLOMEN KULLANIPDA HAMİLE KALAMAYANLAR başlığında durumumu çok detaylı yazdım..görmemiş olabilirsiniz...çok yıkık durumdayım...ama şunu anlamadım..aşılamadan sonra neden ilişki önerir ki dr.....zaten spermler yumurta yanına bırakılmıyor mu?aşılama böyle değil mi?neden tekrar ilişki lazım anlamadım?

arkadaşlar...ben bugün KLOMEN KULLANIPDA HAMİLE KALAMAYANLAR başlığında durumumu çok detaylı yazdım..görmemiş olabilirsiniz...çok yıkık durumdayım...ama şunu anlamadım..aşılamadan sonra neden ilişki önerir ki dr.....zaten spermler yumurta yanına bırakılmıyor mu?aşılama böyle değil mi?neden tekrar ilişki lazım anlamadım?

cnm tabiki bırakılıyor ama sonucda bu bir şans senin yumurtan istenilen boyutta hazır çatlamışken ki doktorlar 1 2 en fazla 3 yumurta istenilen boyuta gelince çatlatıp aşılama yapıyorr ama geride kalan yumurtalr gelişmeye devam ediyor kimi çatlıyor yani her halukarda ilişki olursa tutma sansın daha yüksek oluyor..2 gün ara ile çalışma yapmalısınız....inan bana öle tutan daha fazla benim arkadaşım ikizleri var biri aşılama ile biri kendiliğinden olmuş aralarında çok fark yokk ....

arkadaslar ben yeni uye oldum, bugun hamile oldugumu ogrendim sonunda! bi suru doktor gezdim, sonunda Prof. Dr. Onur Karabacak sayesinde 1 ay icinde hemencecik hamile kaldim Allah'ima sukurler olsun! Super bir doktor, hepinize tavsiye ediyorum, bosuna baska yerlerde vakit ve para harcamayin, ben keske daha once baska doktorlara gitmeseydim diyorum. Darisi hepinizin basina!! Allah hepimize saglikli bebisler nasip etsin INSALLAH!

Biz de aşılama yaptırdık ve tutmadı eşimin sperm sayısı aşılamanın olduğu gün 32 milyon ve yüzde doksan hareketli çıkmıştı ama ona rağmen ilk aşılamamız tutmadı.Bir ay ara vereceğiz sonra tekrar düşünüyoruz yaptırmayı.:20:

Back
X