merhaba ben aranıza yeni katıldım 7 senelik evliyim ilk yıl o kadar kafama takmadım zaten adetlerim gecikmeliydi ama sonradan yapılan işlemlerin beni bu kadar yoracağı aklıma hiç gelmemişti.ilk tedaviye klomenle başladım 5 ay denedik sonra doktorun rahim filmi çekmek aklına geldi bir şey yok senin bebeğin olur dedi bizde tamam biraz bekliyelim dedik.sonra başka doktora gittik filimle beraber bir baktı sende rahimde et var onu almamız gerekiyor dedi.1 ay sonra eti ameliyatla aldı ve tüplerimi açtı.tamam dedi 3 veya 6 ay sonra hamilelik olur dedi.dediği gibi 6 ay sonr agliforunda faydasıyla ben hamile kaldım ama gliforu hamileliğimin ilk haftası bırakmam benim en büyük hatam oldu 4 yıl ardağım bebeğimi 3 aylıkken kaybettim.şimdi 2 tane daha ameliyat geçirdim .bu arada bir defa aşılama yaptırdım tabi alınan kiloları daha veremedim şimdi gilifora yeniden başladım gelecek ay tekrar aşılama yaptıracağız oda olmazsa tüp bebeğe geçeceğiz RABBİM herkezin yardımcısı olsun.
arkadaslar selamlar iyi aksamlar bu asılama konusunda birşey sorabılırmıyım nasıl yapılıyor????
ben3 sene önce düşük yaptım ve hala bebegımız olmadı doktor asılama yapcaz dedı
ben aşılamayla değil ama,
hemen aşılamdan soınrakı ay kendılığımden hamıle kaldım.dr um kendınız denemeye devam edin yumurtalar uyarılmış durumda demişti.bildiği varmış adamın:)) şimdin 37 hftalık hamıleyım kısmetse 3 haftam kaldı.darısı başınıza inşallah.
hmm çok teşekkür ederim senin bebeğin varmı iyi geçtimi aşılama
arkadaşlar merhaba aşılamaya dr.hangi durumda ve aşamada başvuruyor belirtirmisiniz ..aşılamaya gelene kadar geçirilen evreler neler.
arkadaşlar aşılama nasıl oluyo yani ağrı acı vb şey yaşıyomusunuz.maliyeti ne kadar devlet karşılıyomu? biraz anlatırmısınız
Merhabalar bende aranıza yeni katıldım arkadaşlar!aranızda izmirde olup dr tahir özgüdere aşılama yaptıran varmı?aşılama için doktor arayışı içerisindeyim ,yardımlarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?