• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama İle Hamile Kalanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende aşılamaya başlayacağım da adetim düzenli değil.. tahliller adetin 2. günü yapılacak galiba.. adet eğer cuma cumartesi başlarsa ne olacak? lütfen cevaplayın:)))))))))))))

Aşılama için bugun 2.iğnemi yaptım kendiime.gonal f 450 verdi doktor.75 ml ler halinde uyguluyorum.Bir hafta yapıp tekrar cuma günü yanına gidecekmişim.Yumurtaların durumuna göre ovitrella y dı galiba çatlatma iğnesi yapıcak veya iğneye devam dicek.Aşılamada ilk denememiz iinş.herşey yolunda gider,pozitif bir sonuc alırız.Allah'ım bizim gibi bu süreclerden gecen herkese en kısa zamanda saglıklı sıhhatli bebiş-ler versin inş.:72::72::72:

aşılama dönemi kaç gün sürüyor kızlar?günlük ufak izinlerle
işyerine belli etmeden halledebilirmiyim sizce?doktorlar aşılama yapalım derse ancak
devlette yaptırabilirim..gittiğim devlet hastanesi 16:00da kapanıyor ve hafta sonu da çalışma yok..yumurtam hsonu çatlamaya hazır hale gelse muaneye gitsemde hastane kapalı...

nasıl olacak anlamadım:(

ben özelden yapıyorum tedavimi..yarın son iğnem olacak,,,eğer ki gelişmisse çatlatma iğnesi ve pazar günüde aşılama yapılacak..bendeyılbası tatili nedeniyle kapalı olup olmıcanı sordum,onu ayarlıcaklarını böyle durumlarda actıklarını söylediler.:nazar::nazar:

15 dk.sonra kontrolüm var.Yumurtalarımın büyüklüğüne göre doktorum aşılama yapacak bu ay.Gonal f iğne kullandım 15 gündür ama 4 gün önce yumurtalarım 11mm'nin altındaydı.Benim için dua edin ne olur yumurtalarım büyümüş olsun.

15 dk.sonra kontrolüm var.Yumurtalarımın büyüklüğüne göre doktorum aşılama yapacak bu ay.Gonal f iğne kullandım 15 gündür ama 4 gün önce yumurtalarım 11mm'nin altındaydı.Benim için dua edin ne olur yumurtalarım büyümüş olsun.

Az önce doktordan geldim.Çok şükür yumurtam istediğimiz büyüklüğüe ulaştı.Rahim duvarının da kalınlığı da çok iyi dedi doktorum.P.tesi aşılama yapılacak işallah.benim için dua edin lütfen...

Az önce doktordan geldim.Çok şükür yumurtam istediğimiz büyüklüğüe ulaştı.Rahim duvarının da kalınlığı da çok iyi dedi doktorum.P.tesi aşılama yapılacak işallah.benim için dua edin lütfen...

Dün ilk aşılamam yapıldı.Çok rahat ve acısız bir işlemdi.17 ocak da test yaptırcağım.Benim için dua edin.

inş.güzel bir sonuc alırsın...bende yarın gidicem büyüdümü ki acaba...yarın adetin 10.günü

Canım işallah büyümüştür.Benim de ilk on gün 11mm'nin üzerine çıkamamıştı yumurtalarım.doktorum dozunu arttırdı iğnenin.Birgün 75CC bir gün 125 CC uyguladım iğneyi ve 1 hafta içinde yumurtam büyüdü.Senin de dozunu arttıracaktır doktor.
Tüm bu yumurtlama bozukluklarının sebebi aslında kilo.Ben yaklaşık 2,5 senedir tedavi görüyorum.Bir çok kez yumurta takibi yaptırdım.Sorunsuz yumurtlamam gerçekleşiyor du.Ancak son 3 ay kilo aldım ve her ay biraz daha gecikti adedim.Doktoruma bunu anlattığımda bana hak verdi kilo ile yumurtlamanın çok ilgisi olduğunu %5 bile kilo versem adetimin düzene gireceğini söyledi.Kilona dikkat etmeni diyet ve spor yapmanı
tavsiye ederim.

bugun gittim 14 ve 15 ml iki yumurtam var..bugun bi iğnem daha var ..yarın yine bakıcak doktor inş 18 19 u görürsek ç.iğnesini ..ve aşılama hafta sonuna kısmetse..

Canım işallah büyümüştür.Benim de ilk on gün 11mm'nin üzerine çıkamamıştı yumurtalarım.doktorum dozunu arttırdı iğnenin.Birgün 75CC bir gün 125 CC uyguladım iğneyi ve 1 hafta içinde yumurtam büyüdü.Senin de dozunu arttıracaktır doktor.
Tüm bu yumurtlama bozukluklarının sebebi aslında kilo.Ben yaklaşık 2,5 senedir tedavi görüyorum.Bir çok kez yumurta takibi yaptırdım.Sorunsuz yumurtlamam gerçekleşiyor du.Ancak son 3 ay kilo aldım ve her ay biraz daha gecikti adedim.Doktoruma bunu anlattığımda bana hak verdi kilo ile yumurtlamanın çok ilgisi olduğunu %5 bile kilo versem adetimin düzene gireceğini söyledi.Kilona dikkat etmeni diyet ve spor yapmanı
tavsiye ederim.

canım kilolu değilim ben ama..adetlerim önceden beri düzensizdi önce önemsemedim ama .yinede kilo almamaya özen gösteriyorum.:49:

arkadaslar ben ybu ay klomen kullandim bu ikinci ayim doktorum olmazssa sonraki ay asilama olucam acaba ne kadar kesin yani cok sansim var gibime geliyor INSALLAH.RABBIM isteyen herkesi mutlu etsin:emir_bebek:

Merhaba arkadaşlar.bende sizler gibi 9 yıldır bebek hasreti çekenlerdenim.3 negatif aşılama 4 tüp bebek denemesi.ilk deneme mecburi kürtaj (bebek gelişimi olmadığı için)2. Deneme kimyasal gebelik.3 ve 4 negatif.500 yasin adadım benim için okuyacak arkadaşlar varsa özelden msj atabilir...

tamam cnm ben senin için okuyacağım söz veriyorum...şimdiden allah kabul etsin dualarımızı:49:

bugun gittim 14 ve 15 ml iki yumurtam var..bugun bi iğnem daha var ..yarın yine bakıcak doktor inş 18 19 u görürsek ç.iğnesini ..ve aşılama hafta sonuna kısmetse..
amin inşallah yumurtanız büyür de istediğimiz sonuçları alırız.
dr.a aynı gün gitmişiz. bende dün gittim. yumurtam istenilen boyuta gelmiş. az önce çatlatma iğnesi vurduk. yarın sabah sperm tahlili vericez ve aşılama yapılacak.
Allahım hepimizin yüzünü güldürsün.

ilk aşılamamı oldum bugunnn..bide jel fitil verdi kullanımakmısım 15 gün

canım hayırlı olsun inşşaalh döllenme işlemi gerçekleşir ve 9 ay sonra evinizde hiç bitmeyen gülücükler başalar...

benim de yarın aşılamam olucak.
bu işlem ağrı acı yapıyor mu?

hiç agrısı olmayan bir işlemdi..tutmadı ama gecen ay.bu ay dinlenme süresindeyim ben suan.Regl olunca gidicem yine.ikinci deneme için.
sen naptın umarım tutunmutur sana,yazmamıssın benden sonra.

Son düzenleme:
Back
X