Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 dk.sonra kontrolüm var.Yumurtalarımın büyüklüğüne göre doktorum aşılama yapacak bu ay.Gonal f iğne kullandım 15 gündür ama 4 gün önce yumurtalarım 11mm'nin altındaydı.Benim için dua edin ne olur yumurtalarım büyümüş olsun.
Az önce doktordan geldim.Çok şükür yumurtam istediğimiz büyüklüğüe ulaştı.Rahim duvarının da kalınlığı da çok iyi dedi doktorum.P.tesi aşılama yapılacak işallah.benim için dua edin lütfen...
inş.güzel bir sonuc alırsın...bende yarın gidicem büyüdümü ki acaba...yarın adetin 10.günü
Canım işallah büyümüştür.Benim de ilk on gün 11mm'nin üzerine çıkamamıştı yumurtalarım.doktorum dozunu arttırdı iğnenin.Birgün 75CC bir gün 125 CC uyguladım iğneyi ve 1 hafta içinde yumurtam büyüdü.Senin de dozunu arttıracaktır doktor.
Tüm bu yumurtlama bozukluklarının sebebi aslında kilo.Ben yaklaşık 2,5 senedir tedavi görüyorum.Bir çok kez yumurta takibi yaptırdım.Sorunsuz yumurtlamam gerçekleşiyor du.Ancak son 3 ay kilo aldım ve her ay biraz daha gecikti adedim.Doktoruma bunu anlattığımda bana hak verdi kilo ile yumurtlamanın çok ilgisi olduğunu %5 bile kilo versem adetimin düzene gireceğini söyledi.Kilona dikkat etmeni diyet ve spor yapmanı
tavsiye ederim.
Merhaba arkadaşlar.bende sizler gibi 9 yıldır bebek hasreti çekenlerdenim.3 negatif aşılama 4 tüp bebek denemesi.ilk deneme mecburi kürtaj (bebek gelişimi olmadığı için)2. Deneme kimyasal gebelik.3 ve 4 negatif.500 yasin adadım benim için okuyacak arkadaşlar varsa özelden msj atabilir...
amin inşallah yumurtanız büyür de istediğimiz sonuçları alırız.bugun gittim 14 ve 15 ml iki yumurtam var..bugun bi iğnem daha var ..yarın yine bakıcak doktor inş 18 19 u görürsek ç.iğnesini ..ve aşılama hafta sonuna kısmetse..
ilk aşılamamı oldum bugunnn..bide jel fitil verdi kullanımakmısım 15 gün