Aşılama Aşılama ile hamile kaldım..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

uyum25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2010
91
11
36
40
Sinop
Umudunuzu kaybetmeyin kızlar..Ben aşılama ile hamile kaldım 7 senelik evliliğimde..Sonuç mükemmel..5,5 aylık bi bebeğim var. En önemli faktör kafa rahatlığı..Zamana bırakın rahat olun..Allah yardımcınız olsun..

Canım allah bağışlasın darısı başımıza bende bir kez yaptırdım aşılama mart ayında negatif.bikaç ay sora tekrar yaptırıcam ama bu sefer daha relaxım.sen nelere dikkat ettin aşılamadan sonra birde sorun neydi sizde

Canım allah bağışlasın darısı başımıza bende bir kez yaptırdım aşılama mart ayında negatif.bikaç ay sora tekrar yaptırıcam ama bu sefer daha relaxım.

sen nelere dikkat ettin aşılamadan sonra birde sorun neydi sizde

Canım allah bağışlasın darısı başımıza bende bir kez yaptırdım aşılama mart ayında negatif.bikaç ay sora tekrar yaptırıcam ama bu sefer daha relaxım.

sen nelere dikkat ettin aşılamadan sonra birde sorun neydi sizde

Teşekkür ederim canım aminnn.. Çok güzel bi gelişme bak bu senin için. Ben de relax olduğum zaman kavuştum bebeğime. Benim ilk seferde tuttu. Ama aşılama yaptırdığım ay hiç olmadığım kadar rahattım. 7 sene uğraştım çünkü tutmazsa eğer bi daha doktora filan gitmicem oluca zaman olur dedim kendi kendime. Çok şükür tuttu. Aşılama da dikkat ettiğim şey ilk 3 gün elimi hiç bi işe sürmedim. Yattım sürekli. Doktorum sadece ilk gün dikkat etmemi söyledi ama işyerimden de izin aldım ve 3 gün boyu yattım. Zaten 15-20 gün içinde hamilelik belli oluyor. Ozamana kadar da kendimi yormamaya özen gösterdim. İşe gidip geldim ama dikkatli oldum hep. Bol bol dinlendim anlıycan. Çünkü ne de olsa tutunması gerekiyordu. Allah' a şükür işim rast gitti ve kızıma İpeğime kavuştum.:nazar: :64:Allah yardımcın olsun cnm inşallah bu sefer tutar. Rabbim gönlüne göre versin..:emir_bebek:

Back
X