Gebeliğe Hazırlık Aşılama ile ilgili öğrenmem gerekenler varrr

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben onu araştırdım o ekrandan bakmak vs tamamen psikolojiyi rahatlatmak içinmiş bi farkı yok yani ikisindede rahim içine enjekte ediyoruz dedi görüştüğüm iki doktorda ultrasonla bakmamız sonucu değiştirmez dedi

Durumum iyi çok şükür evladım olsa da varlığımın hepsini ortaya koyayım o düşüncesindeyim ama eşimin işi gereği şehir dışına çıkamıyor şehir dışını geçtim ilçede kalıyoruz merkeze bile gidemiyoruz askeri personel yasakları var 1 defalık iş olsa tamam da 1 defalık değil biliyosun ondan dolayı özel kliniği tercih etmiştik birazda mecburi aynen arastirdikca fiyatları çok yüksek gelmeye başladı bende aşılamadan sonra gitmedim doktora

Yaa şuan için rahatladı resmen o şekilde ise bende iyi doktor seçimi yapamadım diye düşündükçe üzülüyordum

Ben seni takip ediyorum aşılama olduğunu biliyorum larişin topiğinden. Tabi bebişler için tüm paramız gitsin değer ama nerdeyse aşıya tüp bebek parası isteyecekler utanmasalar keriz yerine koyuyorlar bizi muhtacız ya

Yaa şuan için rahatladı resmen o şekilde ise bende iyi doktor seçimi yapamadım diye düşündükçe uzuluuordum

Aynen bende seni hatırladım bahsettigim kişi larişti o zamanlar orda çok konuşurduk . Tüp bebekle neredeyse aynı fiyata gelecek benim eşimde tüp bebek en son çare diyor şuan 2 seneyi doldurduk belli 5 sene sonra hiç olmazsa o zaman tüp bebek diyor

Yk
Yaa şuan için rahatladı resmen o şekilde ise bende iyi doktor seçimi yapamadım diye düşündükçe üzülüyordu

Yaa şuan için rahatladı resmen o şekilde ise bende iyi doktor seçimi yapamadım diye düşündükçe üzülüyordum
Ben bu konuyu sende okuduktan sonra araştırdım hemde çok çok araştırdım çok ünlü bir doktor var bilirsin Melih atahan güven ona dahi danıştım ultrasanla bakmak yalnızca hastayı psikolojik olarak rahatlatmak amaçlı dedi işlem aynı dedi bahsettiğin arkadaşının aşılaması 2.kez olduğu için tutmuştur çünkü her aşılama da tutma oranı ikiye katlanıyormuş

2. Aşılamayı yaptırmak istemedim çünkü o kadar çok umutluydum ki negatifi görünce psikolojik olarak iyi hissetmedim kendimi 2.ciyi kaldiramazdim bilgiler için çok teşekkür ederim şuan ovulasyon la takip ediyorum dün yumurtlama gördüm değerlendirdim bugün tekrar yaptım test tekrar pik yarını da değerlendirip test yapacam sonra eşim göreve gidecek inşallah bu aralıklarda çatlar adetin 11.gunu yumurtlamayı gördüm

Ben önceki kaybettiğim iki bebeğe ovulasyon vesilesi ile gebe kalmıştım mümkün mertebe sabah saatlerinde ilişki olursa iyi olur benim ikidide öyle olmuştu dinlenik oluyormuş bende bu ay gonalf ile yumurtaları büyüttüm bugün ovitrelle oldum yarın gece ilişki olacak inşallah güzel sonucu alırım bende eğer bir sorun yoksa muhakkak olacaktır seninde Allahın izniyle sen günlerini eksiksiz değerlendir

Adet döngün kaç gün canım ben kelimenden sonra sadece doktora 1 kere gidiyorum yumurtanın boyutuna bakıyo tahmini olarak şu günlerde ilişki diyor bi daha kontrol etmiyor çatlamış mi çatlayacak mi diye belki tam günleri bilemediğimiz için olmuyordurr diyorum

O zaman yarın sabahı değerlendirmek gerek çok teşekkür ederim sizin kayıplar neden oldu peki ? İnşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsınız

21 gün bazen 1 gün erken 1gun geç olabiliyor benim bu ay takvime göre ovulasyon günlerim başlamadan yumurtam gelişti hani takvimde diyor ya yüksek orta gibisinden tahmini günler vermemesi gerek klomen falan kullandığınız da mi o şekilde dedi normalde ben 3klomen kullandım 3unde de doktor devamlı kontrole çağırdı ona göre çatlatma iğnesi verdi tahmin çok sacma belki gelişmedi belki gelişti çatlaması

Çatlatma iğnesi de vermiyor tekrar kontrole de çağırmıyor ilgi sıfır işte takvimlerden takip etmeye çalışıyorum da o da tahmini günler her kadında değişiklik gösteriyo boşuna ilaç kullanıyorum işte olmayacagini bile bile bize aşılama yolu görünüyorrr bakalım

O zaman yarın sabahı değerlendirmek gerek çok teşekkür ederim sizin kayıplar neden oldu peki ? İnşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsınız
Benim pıhtılaşmam varmış bide mthfr genim de sorun var gebelik planlarken ve gebelik devamında yüksek dozda folikasit kullanmam gerekirmiş kolayca iki kez gebe kalmışken bir senedir gebelik elde edemedim çok üzülüyorum sorunu ve çözümü bulduk hayırlısı ile bide hamile kalsam hallolucak

Siz aşılama ile mi hamile kaldınız hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla kucağıniza alırsınız insallah
Hayır benim bütün tedavilerim olumsuz oldu, eşimde bende bi sorun yoktu. Tedaviyi bıraktık kendiliğinden oldu. Allah razı olsun canım benim

Merhabalar ben bu ay başladım aşılama olucak inşallah devlet hastanesi benim ben dış gebelik geçirdim geçen senelerde etlik kadın doğum hastanesi ankaradaysan eğer sürekli zaten kontrole gittigim için hepsi halloldu o kadar uzun sürmüyor zaten bı hastanedeysen değiştirme ama henüz baslamadiysan illaki hastanenin seni tanıması için bir sürü istekleri olucak bunlarda normal fiyata gelince pek bilgim yok bende ilk defa olucam klomene başladım pazartesi tekrar gitcm bakalım verdiği kağıtta çatlama iğnesi ismi yazıyor eczaneye sorduk biz 150 civarı demişti devlet karşiliyormu bilmiyorum ama çok bı miktar tutmaz

Merhaba kızlar aşılama nasıl yapılıyor?? devlet hastanesinde yaptiran var mi?? Ne kadar ödediniz hiç bilgim yok öğrenmek istiyorum..
Merhaba 3 kez yaptırdım ikisi özelde ilkine 1600 verdim 2.ye 1800 3.devlette yaptırdım ona sadece 600 TL ilaçlara verdim hastaneye ödemedim diye hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…