Gebeliğe Hazırlık Aşılama ile ilgili öğrenmem gerekenler varrr

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah canım sende ne sorun varmis peki
Benim çikolata kistim varmış ama kist yok sadece CA-125 değerim yüksek çıktı ordan anladılar. Onun dışında Bir sorunumuz yok çok şükür. Bu ay klomenin 3. Ayı olacak eğer tutmazsa aşılama yapılacakmış. Baya stresli bir süreç

Tutar inşallah canım ümidini kaybetme

Tutar inşallah canım ümidini kaybetme
İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bu dönem insanın aklına her türlü şey geliyor acaba olmicak mi yada anne olmayı hak etmiyor muyum diye düşünüyor insan. Aslında saçma ama insan engelleyemiyor düşüncelerini. Ben kafa dagitmak için kendime hobiler edinicem bence sizde yapın. Ne kadar az stres o kadar çok ihtimal

Benim şartlarım değişti canım artık böyle bi ihtimalim kalmadı Allah sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah dediğin gibi çok stres yapma her şey olacağına varır

merhaba canım .yumurtan çatlamıyorsa 1 adet havuç yemeni öneririm yardımcı olur. ovulasyon ilk defa mı deniyorsun . bende eşimin hareket değerleri düşük. olmazsa aşılamaya geçicez ama çok korkuyorum bunlarla uğraşmaktan

Yumurtam çatlıyor ovu testinde görüyorum ama son gittiğim doktor polip olabileceğini söyledi rahim filmi çektir dedi şuan başka bi sıkıntım var tedavi konusunda ara verdim eşin ilaç kullanıyor mu proxeed plus ve keçi boynuzu kullandı değerleri fark etti

eşim ferfulox diye bir ilaç kullandı 2 ay onuda eczanelerde bile bulmak zor .şuan 1,5 aydır zeucit kullanıyor beraberinde akşam keçiboynuzu pekmezi yiyor . ay sonu tekrar test yapıcak bakalım ileri haret yüzde 7 siz düşünün sayıda çok şükür problem yok bende ovulasyon testi kullanıyorum yumurta çatlayınca 1 hafta avakado tüketiyorum.

Avakado faydaliymis duymuştum bizim ileri hızlı 18 eşimde sıkıntı yok dedi doktor da yine de kullanıyor

Avakado faydaliymis duymuştum bizim ileri hızlı 18 eşimde sıkıntı yok dedi doktor da yine de kullanıyor
evt canım yumurtlama dan sonra 1 hafta kullanırsan tutunmaya yardımcı oluyor muş . tabi hamile iken de kullanmak düşüğe sebep . ileri hız 18 olması yeterli mi ki doktorlar 32 diyor. yazdığın ialçla değer kaçtan kaça yükseldi.

Sıkıntı yok dedi temmuzda test vermişti 10 su 18 e yükselmiş doktor gebe kalmana engel değil dedi

eşimin 4 ayda 3 ayda 1 den 7 ye çıktı . sizin ne kadar sürede 8 milyon arttı acaba
Ya şöyle 7 temmuzda test verdi cinsel perhizi 2 gün falandı o zaman 10 çıkınca çok üzüldük ilk asilamayi yaptırınca o zamanlar 22ydi sonuç eşim temmuzda test verdi 10 çıktı o zaman ürolojiye gitti sonucuna bakıp ilaç verdi ve dediğim ilaçları kullandı 18 de Ağustos ayında test verdi

perhiz süresi çok az belki ondan düşük çıkmıştır en az 3 gün geçmiş olması lazım. normalde eşim hep 5. gün veriyor. 4 gün geçince yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…