- 20 Nisan 2021
- 9
- 0
- 36
- 31
Merhaba aşılama yaptırdınız mi bende sizin gibi klomen kullanıyorum bu son ayımBütün testlerimiz yapıldı eşimde problem yok 3 aydır komen kullanıyorum bu son deneme olmazsa aşılama yaptiricaz
Yok canım daha adet zamanım gelmedi bekliyorum gebelik olmadıysa aşılama olacakMerhaba aşılama yaptırdınız mi bende sizin gibi klomen kullanıyorum bu son ayım
Hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim hayırlı bir evlat nasip eder inşallah. Umarım gebelik olur da aşılamaya gerek kalmazYok canım daha adet zamanım gelmedi bekliyorum gebelik olmadıysa aşılama olacak
Inşallah canım sende ne sorun varmis pekiHakkınızda hayırlısı olsun Rabbim hayırlı bir evlat nasip eder inşallah. Umarım gebelik olur da aşılamaya gerek kalmaz
Benim çikolata kistim varmış ama kist yok sadece CA-125 değerim yüksek çıktı ordan anladılar. Onun dışında Bir sorunumuz yok çok şükür. Bu ay klomenin 3. Ayı olacak eğer tutmazsa aşılama yapılacakmış. Baya stresli bir süreçInşallah canım sende ne sorun varmis peki
Tutar inşallah canım ümidini kaybetmeBenim çikolata kistim varmış ama kist yok sadece CA-125 değerim yüksek çıktı ordan anladılar. Onun dışında Bir sorunumuz yok çok şükür. Bu ay klomenin 3. Ayı olacak eğer tutmazsa aşılama yapılacakmış. Baya stresli bir süreç
İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bu dönem insanın aklına her türlü şey geliyor acaba olmicak mi yada anne olmayı hak etmiyor muyum diye düşünüyor insan. Aslında saçma ama insan engelleyemiyor düşüncelerini. Ben kafa dagitmak için kendime hobiler edinicem bence sizde yapın. Ne kadar az stres o kadar çok ihtimalTutar inşallah canım ümidini kaybetme
Benim şartlarım değişti canım artık böyle bi ihtimalim kalmadı Allah sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah dediğin gibi çok stres yapma her şey olacağına varırİnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bu dönem insanın aklına her türlü şey geliyor acaba olmicak mi yada anne olmayı hak etmiyor muyum diye düşünüyor insan. Aslında saçma ama insan engelleyemiyor düşüncelerini. Ben kafa dagitmak için kendime hobiler edinicem bence sizde yapın. Ne kadar az stres o kadar çok ihtimal
Amin inşallahBenim şartlarım değişti canım artık böyle bi ihtimalim kalmadı Allah sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah dediğin gibi çok stres yapma her şey olacağına varır
Ben ara verdim sizde durumlar neeAmin inşallahşuan ne asamadasiniz
Şuan yumurtlama donemim Bende inofolice başladım folik asite. 3 ay ara verdim eğer olmazsa aşılama olucak.Ben ara verdim sizde durumlar nee
merhaba canım .yumurtan çatlamıyorsa 1 adet havuç yemeni öneririm yardımcı olur. ovulasyon ilk defa mı deniyorsun . bende eşimin hareket değerleri düşük. olmazsa aşılamaya geçicez ama çok korkuyorum bunlarla uğraşmaktan2. Aşılamayı yaptırmak istemedim çünkü o kadar çok umutluydum ki negatifi görünce psikolojik olarak iyi hissetmedim kendimi 2.ciyi kaldiramazdim bilgiler için çok teşekkür ederimşuan ovulasyon la takip ediyorum dün yumurtlama gördüm değerlendirdim bugün tekrar yaptım test tekrar pik yarını da değerlendirip test yapacam sonra eşim göreve gidecek inşallah bu aralıklarda çatlar adetin 11.gunu yumurtlamayı gördüm
Yumurtam çatlıyor ovu testinde görüyorum ama son gittiğim doktor polip olabileceğini söyledi rahim filmi çektir dedi şuan başka bi sıkıntım var tedavi konusunda ara verdim eşin ilaç kullanıyor mu proxeed plus ve keçi boynuzu kullandı değerleri fark ettimerhaba canım .yumurtan çatlamıyorsa 1 adet havuç yemeni öneririm yardımcı olur. ovulasyon ilk defa mı deniyorsun . bende eşimin hareket değerleri düşük. olmazsa aşılamaya geçicez ama çok korkuyorum bunlarla uğraşmaktan
eşim ferfulox diye bir ilaç kullandı 2 ay onuda eczanelerde bile bulmak zor .şuan 1,5 aydır zeucit kullanıyor beraberinde akşam keçiboynuzu pekmezi yiyor . ay sonu tekrar test yapıcak bakalım ileri haret yüzde 7 siz düşünün sayıda çok şükür problem yok bende ovulasyon testi kullanıyorum yumurta çatlayınca 1 hafta avakado tüketiyorum.Yumurtam çatlıyor ovu testinde görüyorum ama son gittiğim doktor polip olabileceğini söyledi rahim filmi çektir dedi şuan başka bi sıkıntım var tedavi konusunda ara verdim eşin ilaç kullanıyor mu proxeed plus ve keçi boynuzu kullandı değerleri fark etti
Avakado faydaliymis duymuştum bizim ileri hızlı 18 eşimde sıkıntı yok dedi doktor da yine de kullanıyoreşim ferfulox diye bir ilaç kullandı 2 ay onuda eczanelerde bile bulmak zor .şuan 1,5 aydır zeucit kullanıyor beraberinde akşam keçiboynuzu pekmezi yiyor . ay sonu tekrar test yapıcak bakalım ileri haret yüzde 7 siz düşünün sayıda çok şükür problem yok bende ovulasyon testi kullanıyorum yumurta çatlayınca 1 hafta avakado tüketiyorum.
evt canım yumurtlama dan sonra 1 hafta kullanırsan tutunmaya yardımcı oluyor muş . tabi hamile iken de kullanmak düşüğe sebep . ileri hız 18 olması yeterli mi ki doktorlar 32 diyor. yazdığın ialçla değer kaçtan kaça yükseldi.Avakado faydaliymis duymuştum bizim ileri hızlı 18 eşimde sıkıntı yok dedi doktor da yine de kullanıyor
Sıkıntı yok dedi temmuzda test vermişti 10 su 18 e yükselmiş doktor gebe kalmana engel değil dedievt canım yumurtlama dan sonra 1 hafta kullanırsan tutunmaya yardımcı oluyor muş . tabi hamile iken de kullanmak düşüğe sebep . ileri hız 18 olması yeterli mi ki doktorlar 32 diyor. yazdığın ialçla değer kaçtan kaça yükseldi.
eşimin 4 ayda 3 ayda 1 den 7 ye çıktı . sizin ne kadar sürede 8 milyon arttı acabaSıkıntı yok dedi temmuzda test vermişti 10 su 18 e yükselmiş doktor gebe kalmana engel değil dedi
Ya şöyle 7 temmuzda test verdi cinsel perhizi 2 gün falandı o zaman 10 çıkınca çok üzüldük ilk asilamayi yaptırınca o zamanlar 22ydi sonuç eşim temmuzda test verdi 10 çıktı o zaman ürolojiye gitti sonucuna bakıp ilaç verdi ve dediğim ilaçları kullandı 18 de Ağustos ayında test verdieşimin 4 ayda 3 ayda 1 den 7 ye çıktı . sizin ne kadar sürede 8 milyon arttı acaba
perhiz süresi çok az belki ondan düşük çıkmıştır en az 3 gün geçmiş olması lazım. normalde eşim hep 5. gün veriyor. 4 gün geçince yaniYa şöyle 7 temmuzda test verdi cinsel perhizi 2 gün falandı o zaman 10 çıkınca çok üzüldük ilk asilamayi yaptırınca o zamanlar 22ydi sonuç eşim temmuzda test verdi 10 çıktı o zaman ürolojiye gitti sonucuna bakıp ilaç verdi ve dediğim ilaçları kullandı 18 de Ağustos ayında test verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?