Aşılama Aşılama ile kalınan gebeliklerin çoğunluğu erkek bebek oluyor diye duydum ya siz ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

serpmir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2007
4
0
86
İstanbul
Merhaba arkadaşlar yapılan araştırmalara göre aşılamayla kalınan gebeliklerin çocuğunluğu erkek bebekle sonuçlanıyormuş... sizin duyduklarınız cevrenizdeki aşılama gebelikleri yada sizler cinsiyetleri yazarmısınız? :enbuyukkk::enbuyukkk:

bildiğim kadarıyla y kromozomu taşıyan sperm hücreleri (yani erkek çocuk sahibi olmamızı sağlayanlar)
x kromozomu taşıyanlara göre daha hızlı, hareketli oluyorlar.
o yüzden bu tür tedavilerde yumurtayı ilk dölleyenler de y kromozomu taşıyanlar oluyor...

anlatabildim mi?

ve evet erkekler çoğunlukta :) kız bebeği nerdeyse ikiz gebelik (o da bir kız bir erkek) dışında duymadım

:) merhaba kızlar
bende aşılama ile hamile kaldım ve şu an 36 haftalık hamileyim bir kızım olacak hayırlısıyla..gün sayıyoruz artık:)

bence alakası yok.bende ilk aşılama denememde hamile kaldım şuan 30.haftamızdayız ve canım kızım olucak.aşılamayla cinsiyetin hiçbir alakası yok,tamamen şans..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…