Aşılama kimleere yapılır

Bluegreenworld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2022
1.655
472
73
Kızlar merhaba ben iki sağlıksız düşük yaşadım. İkisi de 10-11 ay deneme sonunda tuttu şimdi yine istiyoruz neredeyse o kadar olacak. Ama yine tutmuyor bu tür durumlarda aşılama yapılıyor mu aşılama kimlere yapılıyor ve özel hastane de mi devlet hastanesinde mi yapılıyor bilgi verebilir misiniz

Aşılama yaptirabilirsin ama iki sagliksiz gebelik için altında yatan nedeni arastirmak lazım. Hiç doktora gidip değerlerinize baktırdiniz mi eşinizle birlikte? Devlet hastanesinde tüp bebek alanı varsa o kısım ilgilenebilir veya bir iki doktor. Her devlet hastanesinde olmuyor malesef. Özellerde de parayı veren düdüğü çalar hesabı:)

devlet hastanesi aşılama yapıyor. ama seni hemen aşılama sedyesine yatırmıyorlar önce eşinle genetik test+rahim filmi+kan değerleri(benden 9 tüp almışlardı). bu aşamalardan sonra -ben bu seviyeye kadar geldim- gebelik düşündüğün an gidip eşin ve senden kan alıyorlar o kanın sonucunu bekliyorsun. sonra eşinden sperm alıyorlar ve aralarından en iyi spermi seçiyorlar. senin yumurtalıklarına bakıyorlar. sana yumurta çatlatma iğnesi yapıyorlar. ayrıca ilaç da kullanıyorsun sanırsam. sonra senin bir yumurtan iyice gelişip olgunlaştığını gördüklerinde mutlu son tutar tutmaz artık orası da Allah’a kalmış. tutmadıkça yine yine yapılıyor sanırım.

Düşüklerde genetik test yapıldımı

he bu arada aşılama ardı ardına gelen sağlıksız gebeklikler sonucu yapılıyor. yapılmadan önce de sağlıksız gebeliklerin nedeni araştırılıyor.

he bu arada aşılama ardı ardına gelen sağlıksız gebeklikler sonucu yapılıyor. yapılmadan önce de sağlıksız gebeliklerin nedeni araştırılıyor.
Ben aşılama oldum bu ayın 21nde ama sizin dediğiniz gibi gebelik hiç geçirmedim,tam tersi herşey normal eşimde ve bende bir sorun yok,aşılamanın yapılması için bir sürü seçenek var,bebek sahibi olmayan herkese tüp bebekten önce aşılama yapıyorlar,hatta bana dr aşılamanın tutma oranı düşük ama sizde hiç bir sorun yok o yüzden tutabilir tutmazsa tüp bebeğe geçelim dedi

hiçbir sorun olmadan aşılama yapılmasını da ilk defa duyuyorum. korunmasız ilişkide gebe kalmadınız falan o yüzden mi yapılıyor? veya özel hastanede mi yaptırıyorsunuz? benim bildiğim sağlıksız gebelik oranını en aza indirmek için bu işlem yapılıyor.

Kendiliğinden gebe kalinamadiysa,ben iki yıldır istiyorum ama olmadı dr bütün test ve tahlilleri yaptı herşey normal dedi aşılama deneriz olmazsa tüp bebeğe geçeriz dedi,özel değil araştırma hastanesi,aşılama zaten gebe kalamayanlar için yapılan bir uygulama,ama sorun varsa erkekte yada kadında ozaman aşılama da tutmaz diye direk tüp bebek yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…