Aşılama Aşılama klomen yumurtlama boyutu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dmsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Dmsd

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2021
71
55
8
Arkadaşlar merhaba. 1 yildir bebek düşünüyoruz ve malesef başarırız 4 cm miyom var ve tek tüpüm tıkalı malesef. Doktorum aşılama tedavisi önerdi ama okuduğum kadarıyla iğne veriliyormuş. Benim doktorum 5 günlük klomen verdi yumurtalarım çok yavaş gelişti. Şu an 15 ve 14 mm 3 adet yumurtam var 1 gün sonra catlatma ıgnesi vurucam. 36 saat sonra da aşılama yapilcak ama yumurtalar küçük gibi geldi. Sizler kaç mm olunca catlatma iğnesi vuruldunuz. Rabbim kucagimizi boş bırakmasın;(

Canım umarım tutar
Benim 19 ve 20 mm olmuştu ama.tutmadi benim tüplerim açık rahim arkasında miyom var ama gebeliğe engel değilmiş bana da aşılama ve tüp Bebek dedi asılama eğer olmaz ise

Inşallah yeterli büyüklüktedir. Bende 3 yumurta oluşmuştu. 2'si 18mm digeri 15mm şekkindeydi. Doktorum yarın saat 12.00 de çatlatma iğneni vur. Bu akşam ve yarın akşam yine aynı saatlerde (bana akşam saat 20.00 önerilmişti) yumurta gelistirici igneni vur demisti. 2 adet yumurta gelistirici ve 1 adet catlatma ignesi yazip yollamisti. 15mm lik yumurtam icin de bir tane yumurtan geriden geliyor onun da digerlerine yetismesi icin 2 tane daha gonalf yaziyorum demisti. Yani benim doktorum 15mm i ufak görmüştü ama sizin doktorunuz da benim doktorumun yaptigi gibi ilacı devam edin tarzında bir tavsiyede bulunduysa aynı mantıkta ilerlemiş olabilir. Çatlatma iğnemden 36 saat sonra da aşılamamı oldum. Umarım hepimiz olumlu sonuçlar alırızzz, aminnn.

16 mm üzeri yeterli. Sizin de o güne kadar o kadar olur zaten.

Canım umarım tutar
Benim 19 ve 20 mm olmuştu ama.tutmadi benim tüplerim açık rahim arkasında miyom var ama gebeliğe engel değilmiş bana da aşılama ve tüp Bebek dedi asılama eğer olmaz ise
Benim de rahim arkasında miyomum gebeliğe engel değil ama yine de hafif baskı yapmaya başlamış. Umarım olumlu sonuç alırız beklemek çok yıpratıcı

Bana da 2 tane catlatma iğnesi verdi ama aynı anda vurulmami söyledi. 5 günlük klomen den başka bir tedavi uygulamadı. Bugün sabah 10 da gittim 15 mm dedi yarın akşam 23.30 da iğneyi yapacağım perşembe 11.30 da işlem yapilcak. Siz aşılamayı oldunuz mu? Inşallah olumlu sonuç alırız dua ediyorum

Amin inşallah. Evet ben aşılamı oldum, bugün 10.günümdeyim. 5 günlük klomenle 3 tane yumurtanızın oluşması bence çok iyi, doktorunuza güvenin bence, yumurtalar hergün 1.5 mm kadar büyürmüş aşılama tarihine kadar yeteri kadar olgunluk gösterip çatlamış olur mutlaka, kafanızı buna takmayın bence. Kimisine 15mm kimisine 18mm kimisine 22mmken çaglatma ignesi verildigine göre demek ki bunda genel geçer bir şey yok diye düşünüyorum.

Canim bende klomenle 2 yumurta 19 mm iken vuruldu 36 saat sonrada asilama oldum Rabbım hakkinda hayirli olani versin

Canim bende klomenle 2 yumurta 19 mm iken vuruldu 36 saat sonrada asilama oldum Rabbım hakkinda hayirli olani versin
19 mm maşallah güzel büyümüş canım. Benim son adet tarihi 22 mart ve bugün en büyüğü 15 mm yumurta inşallah güzel sonuçlar alırız. Senin ilk asılama mi

19 mm maşallah güzel büyümüş canım. Benim son adet tarihi 22 mart ve bugün en büyüğü 15 mm yumurta inşallah güzel sonuçlar alırız. Senin ilk asılama mi
Ocakta yaptırmıştım canim ben olmadi malesef Umudunu kaybetme Rabbım ol desin yeterki

Bende 2yillik evliyim pko var ve sağ tupum kapalı aşılama oldum 2 gün önce yumurtam 17mm olmuş doktor 18 19 olsa biraz daha iyi olurdu dedi ama bunuda değerlendirelim dedi catlatma iğnesi de büyütebilir dedi 1 m bi m dir dedi cumartesi akşam saat 11 de vurundum catlatma iğnesini pazartesi yapıldı 2.Günüm evde bi tane ovulasyon testi kalmış bugün onu yaptım 2.çizgiyi gördüm çatlarmış yumurtam ovulasyon testi de olsa 2.çizgiyi görmek çok güzel bir duyguydu çünkü daha önce ovulasyon testinde görmedim çift çizgi yumurtam kaliteli ise dollenebilir die düşünüyorum tabi önce rabbimin izni ile bu 10 gün nasl geçecek hiç Blmiorm

Rabbim kimsenin kucağına boş bırakmasın bi an önce bekleyen herkese nasip etsin rabbim ol der ve olur hayırlı evlatlar nasip etsin ALLAHIM amin

Rabbim kimsenin kucağına boş bırakmasın bi an önce bekleyen herkese nasip etsin rabbim ol der ve olur hayırlı evlatlar nasip etsin ALLAHIM amin
Amiiiiinn inşallah benim de sol tüpüm tıkalı. Ovulasyon takibi bende yapıyorum genelde 18 yada 21. Günde yumurtlama oluyor. Normale göre geç ama olsun sonuçta ne zaman olduğunu bilmek önemli olan ben perşembe günü test yapmayı düşünüyorm. Umarim hayırlı güzel haberler alırız

Dediğim gibi bende hiç çift çizgi görmemiştim yumurtlama günlerimde asilamadan 2 gün sonra yani bugün yaptm ovulasyon testini çizgi çizgi demek ki çatlamış yumurtam o kadar mutlu oldm ki anlatamam bu 10 gün nasıl geçecek bilmiorm

Doktor çok önemli ben ilk normal doktora gidiodm her gittiğimde ağlayarak cikiodm sürekli olumsuz şeyler duyuyordum kist kist kist artık bıkkınlık geldi özele aldırdım tek bir doktor ilgilenio ve piskolojimi o kadar etkiledi ki anlatamam pozitif enerji veriyo bana

Bence kafanı dağıtacak bir şeyler bul sürekli düşünme. Çok ağır iş yapma ama günlük hayatına devam et. Benim doktorum öyle söylemişti:)

Bence kafanı dağıtacak bir şeyler bul sürekli düşünme. Çok ağır iş yapma ama günlük hayatına devam et. Benim doktorum öyle söylemişti:)
O kadar değişik bir piskolojiye girdim ki olmayan gebelik sonlanacak die korkuyorum yanlışlıkla bisey yapmadan korkar oldum hiçbir iş yapmiorm aşılama sonrası sürekli ilişki önerdi olasılığı daha çok artiyormus

Evet doktor ile iletişim ve güven çok önemli bu süreçte. Her doktorun tedavisi başka. Sana aşılama sonrası kullanman için ilaç verdi mi?

Evet doktor ile iletişim ve güven çok önemli bu süreçte. Her doktorun tedavisi başka. Sana aşılama sonrası kullanman için ilaç verdi mi?
Yok vermedi sadece aşılamadan 1 gün sonra ilişki ertesi gün tekrar sonra birgün arayla dedi olasılığı artırmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…