Aşılama mart 2017

Pembepanterr

Guru
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
3.470
3.293
333
Kızlaar martta aşılama yaptıranlar gelin burda birlikte bat günümüzü bekleyelim belirtilerimizi paylaşalım

Hayırlı olsun canım. İlk aşılama mı. Bir de ne gibi belirtilerin oldu
asilamadan 4 gun sonra sag kasigim ve belimin sag tarafinda asiri sanci oldu sonraki gunler ara ara bas donmem oldu hayatimda hic gormedigim kadar cok ruya gordum o hafta sonraki gunler hic bir belirtim olmadi kan vermeden bir gun once kasiklarimda sanki adet sokulecekmis gibi bir agri yanma oldu

hayir bu 2. asilamam benim digerini 9 ay once yaptirmistim
Canım hayırlı olsun çok sevindim inşallah darısı bizlere, benimde 2.aşılamam inşallah senin gibi tutar, bi kaç sorum olucak canım ne kadar zamandır gebe kalamıyodun? Herhangi bir problem varmıydı? Kaç yumurtan oluştu kaç doz kullandın? İğne gonal f miydi? Bunları çok merak ediyorum

Bende polistik over var eşimin sperm sayısı azdı onu bitkisel şeylerle biraz daha artırdık. 37 milyon ve 4-5 yumurta ile aşılama oldu.
canim 4 5 yumurtayla nasil asiladilar seni normalde yapmazlar
Canım iğne kullanmadan hiçmi yumurtan oluşmuyodu normalde? Pcos olunca öyle oluyodu sanırım dimi
canım yumurta oluşuyoda çatlamadan kistleşiyo diye biliyorum ben

Canım hayırlı olsun çok sevindim inşallah darısı bizlere, benimde 2.aşılamam inşallah senin gibi tutar, bi kaç sorum olucak canım ne kadar zamandır gebe kalamıyodun? Herhangi bir problem varmıydı? Kaç yumurtan oluştu kaç doz kullandın? İğne gonal f miydi? Bunları çok merak ediyorum
canım ben 2 senedir evlendiğim günden beri uğraşıyorum yaklaşık 1. senedirde tedavı görüyordum 6 yumurtam oluştu ancak 6 yumurtayla aşılama yapamayacağı için ilacın dozunu düşük başladı ılk baştsa 67 cc puregon ıgneyle başladım yaklaşık 4 5 gün sonra tek yumurtaya düştü diğer yumurtalar söndü yani tek yumurtaya düştükten sonra 85 cc kadar iğne dozuyla devam ettim 11 gün 19 mm tek yumurta ile çatlatma iğnesi olup 13. gün çatlatma iğnesinden 38 saat sonra aşılama yapıldı

canım ben 2 senedir evlendiğim günden beri uğraşıyorum yaklaşık 1. senedirde tedavı görüyordum 6 yumurtam oluştu ancak 6 yumurtayla aşılama yapamayacağı için ilacın dozunu düşük başladı ılk baştsa 67 cc puregon ıgneyle başladım yaklaşık 4 5 gün sonra tek yumurtaya düştü diğer yumurtalar söndü yani tek yumurtaya düştükten sonra 85 cc kadar iğne dozuyla devam ettim 11 gün 19 mm tek yumurta ile çatlatma iğnesi olup 13. gün çatlatma iğnesinden 38 saat sonra aşılama yapıldı
Ay ilk defa böyle bişey duyuyorum 6 yumurtanın 5 i söndü yani nasıl sönüyo öyle bişey hiç duymadım ayrıca tek yumurtayla aşılama yapmak tutma ihtimalini daha çok azaltır diye düşünüyorum valla sen şanslıymışsın tutmuş hemde 38.saat yapmış geç kalmışta olabilirdi ama mucize gibi valla senin hamiş kalman canım bravo kaçıncı gün test yaptın? Buarada progestan kullandın mı?

Ay ilk defa böyle bişey duyuyorum 6 yumurtanın 5 i söndü yani nasıl sönüyo öyle bişey hiç duymadım ayrıca tek yumurtayla aşılama yapmak tutma ihtimalini daha çok azaltır diye düşünüyorum valla sen şanslıymışsın tutmuş hemde 38.saat yapmış geç kalmışta olabilirdi ama mucize gibi valla senin hamiş kalman canım bravo kaçıncı gün test yaptın? Buarada progestan kullandın mı?
canım 5 yumurtayla yapmasını devlet yasaklıyo. devlet diyorki eğer aşılama işlemi sırasında 2 yumurtadan fazlası gelişti ise aşılama iptal edilip tüp bebek düşünülebilir.
söndü derken biri 19 mm e ulaştı diğerleri mesela 7 8 mm de kaldı
aşılama iğneden 36 ve 40. saatler içerisinde yapılır.
aşılama zaten şan işi %15 lik bir ihtimalden bahsediyoruz sonuçta
progestan kullandım 15. gün kanda pozitif çıktı
idrarda daha yeni yeni çıkıyor

canım 5 yumurtayla yapmasını devlet yasaklıyo. devlet diyorki eğer aşılama işlemi sırasında 2 yumurtadan fazlası gelişti ise aşılama iptal edilip tüp bebek düşünülebilir.
söndü derken biri 19 mm e ulaştı diğerleri mesela 7 8 mm de kaldı
aşılama iğneden 36 ve 40. saatler içerisinde yapılır.
aşılama zaten şan işi %15 lik bir ihtimalden bahsediyoruz sonuçta
progestan kullandım 15. gün kanda pozitif çıktı
idrarda daha yeni yeni çıkıyor
Benim ilk aşılamam da 4 yumurtam vardı kasımda yaptırdım tutmadı :( 2.aşılamayıda çarşamba günü yaptırdım 3 yumurtam vardı,, ilkinde progestan vermedi bu kez kullan dedi pazar günü başlıcam canım seninki tabletmiydi fitilmiydi yan etkisi oldumu sende

Benim ilk aşılamam da 4 yumurtam vardı kasımda yaptırdım tutmadı :KK43: 2.aşılamayıda çarşamba günü yaptırdım 3 yumurtam vardı,, ilkinde progestan vermedi bu kez kullan dedi pazar günü başlıcam canım seninki tabletmiydi fitilmiydi yan etkisi oldumu sende
özeldemi muayene oluyorsun ?
canım tabletle fitil aynı ilaç zaten tableti fitil niyetine alttan kullanıyosun
ben fitil olarak kullandım

özeldemi muayene oluyorsun ?
canım tabletle fitil aynı ilaç zaten tableti fitil niyetine alttan kullanıyosun
ben fitil olarak kullandım
Evet canım özel hastane,, ilaç hakkında çok bilgim yok henüz almadık bile, çok duyuyodum ama kullanmadım kimisi vajinal yoldan fitil olarak kullandım diyo kimisi agız yoluyla kullandığını söylüyo bunlar ayrı ilaç değilmi

Evet canım özel hastane,, ilaç hakkında çok bilgim yok henüz almadık bile, çok duyuyodum ama kullanmadım kimisi vajinal yoldan fitil olarak kullandım diyo kimisi agız yoluyla kullandığını söylüyo bunlar ayrı ilaç değilmi
değil ikiside aynı ılac kımısı ağızdan kımısı vajınal yoldan kullanıyo.

Back
X