Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir hafta iğne tedavisi oldum 2 yumurtam oluştu 18 mm adetin 10. Günü aşılamamı oldum 10 dk sürmedi işlem herhangi bi ağrı acı olmadıNasıl işlemler yapildı ağrınız, acınız oldumu
İnşallah bizde başlıyacağız hayırlısıyla ama tedirgin oldum biran teşekkür ederim canım senin sonucun belli oldumu peki...Bir hafta iğne tedavisi oldum 2 yumurtam oluştu 18 mm adetin 10. Günü aşılamamı oldum 10 dk sürmedi işlem herhangi bi ağrı acı olmadı
6 aylık hamileyim canım.. inşallah hiç tedirgin olma çok basit bir işlemmİnşallah bizde başlıyacağız hayırlısıyla ama tedirgin oldum biran teşekkür ederim canım senin sonucun belli oldumu peki...
Amin inşallah canım bakalım yaşayarak görücez Rabbim isteyen herkese nasip etsin doğum yapmadiysan daha Rabbim kucağına almayi nasip etsin doğum yaptiysan Allah uzun ömür versin canm senin adınada sevindim inşallah bizlerde aynı mutluluğu tadarız birgünÇok kolay bir işlem ilaçları kullaniyosun doktorunun öngördüğü sürede yumurta takiplerini yaptırıyosun ve doktor tarih verdiği gün aşılama işlemi oluyor 5 dk süren bir işlem. Nasip işi, benim bebeğim tüp bebekle olmadı ama aşılama ile nasıp oldudarısı başınıza
Doğum yaptım canım 16 gün oldu , bende çok bekledim bir tüp bebek bir aşılama özelde yaptırdım nasip olmadı sonra devlete başvuru yaptım devlette aşılama yaptırdım hatta o ay çok sıkıntı yaşadım çok sinandım ama rabbim en umudun odağında ve cokca dua ettim ,ağladım üzüldüm duamda hep bekleyen sizler vardiniz isteyen rabbim şimdide size nasip etsin inşallahAmin inşallah canım bakalım yaşayarak görücez Rabbim isteyen herkese nasip etsin doğum yapmadiysan daha Rabbim kucağına almayi nasip etsin doğum yaptiysan Allah uzun ömür versin canm senin adınada sevindim inşallah bizlerde aynı mutluluğu tadarız birgün![]()
Canım gerçekten insan duygulanıyo çok sevindim senin için evladını kucağına almana Rabbim çabalarınızı boşa çıkarmamış bizlerede nasip olsunDoğum yaptım canım 16 gün oldu , bende çok bekledim bir tüp bebek bir aşılama özelde yaptırdım nasip olmadı sonra devlete başvuru yaptım devlette aşılama yaptırdım hatta o ay çok sıkıntı yaşadım çok sinandım ama rabbim en umudun odağında ve cokca dua ettim ,ağladım üzüldüm duamda hep bekleyen sizler vardiniz isteyen rabbim şimdide size nasip etsin inşallahbu da benim konum bak istersen canım darısı sizlere nasip olsun inşallah Aşılama,tüp bebek ,aşılama ve müjdem
(pcos+erkek infertilitesi)
Teşekkür ederim canm inşallah bizlerede nasip olur Allah'ım sağlıkla kucağına almayi nasip etsin6 aylık hamileyim canım.. inşallah hiç tedirgin olma çok basit bir işlemm
Darısı şimdi senin ve bekleyen tüm kardeşlerim için olsun inşallahCanım gerçekten insan duygulanıyo çok sevindim senin için evladını kucağına almana Rabbim çabalarınızı boşa çıkarmamış bizlerede nasip olsun![]()
Sabırsızlanıyorum bir yönden bir yöndende bazen korkuyorum inşallah güzel duaların için teşekkür ederimDarısı şimdi senin ve bekleyen tüm kardeşlerim için olsun inşallahRabbim o kadar büyük ki bu yüzden sakın deme aşılama ile olmaz vs diye . Tüp bebekte 14 yumurtanın 11 i.kaliteli dolu çıktı ama 0 embriyo ve döllenme . Seni ve bu yoldan geçen herkesi o kadar iyi anlıyorum ki nasıp olunca çekilen herşeyin mükafatı olduğunu insan anlıyor .
![]()