sağda ufak 5 tane var dedi dr solda 2 tane biri 18x24 mm diğeri 15x15 mm rahim kalınlığım ise 6 mm iken çatlatma iğnesi oldum ve 29 saat sonrada aşılama yaptırdım.
demek seninde 37.saatte yapıldı canım ozaman biraz içim rahatladı.ben acaba geçmi yapıldı dedim.Yumurtam öğlen saat 12 de bakıldıgında 18mm.idi. Gece 1'de ıgne vurulmamı ıstedı doktorum.Tam 37 saat sonra aşılama yapıldı.Benım de rahım kalınlıgım 7,5mm'ydi. 18 hazıran asılama tarıhım.Hayırlı sonuclar alırız umarım.
inş sonuçlarımız hayırlı ve güzel olur.
benim ilk aşılamam 36.saatte yapıldı fakat daha sonra doktorum erken çatladığı için yumurtam 2.aşılamayı 36 saate gelmeden yapalım dedi 29.saatte nasip oldu.
demek seninde 37.saatte yapıldı canım ozaman biraz içim rahatladı.ben acaba geçmi yapıldı dedim.
benimde 37.saatte ve rahim kalınlığı 4mm iken yapıldı.inşallah çektiğimiz sıkıntıların karşılığı güzel bi hediye olsun
merhaba arkadaşlar,bende aşılama olcam,gonal f kullandım,şimdide çatlatma iğnesini vuruncam göbekten,bu iğne acıtıyormu,ya da sonradan çok ağrı yapıyormu,siz böyle birşeyler yaşadınızmı?
hayır canım iğne acıtmaz zaten küçük bi iğne.sonrasında bel kasık ağrısı oluyor ama olması iyi çünkü çatladığını gösterirmerhaba arkadaşlar,bende aşılama olcam,gonal f kullandım,şimdide çatlatma iğnesini vuruncam göbekten,bu iğne acıtıyormu,ya da sonradan çok ağrı yapıyormu,siz böyle birşeyler yaşadınızmı?
36 saatten sonra catladıgına göre hemen bı saatte catlayıp o saatte aşılma yapılacak dıye bı kural yok kı canım.Yeter kı cok uzun zaman gecmesın.Benım 36 saate gore ayarlandı ama yetışmedı .
Hayırlısı olsun
İğne acımıyor da, o kasık garısı bıtırıyor ınsanı.30 saatı gectıgı zaman bende cok agır bır kasık agrısına sebep oluyor.Batma gıbı.
Guzel sonuc alırsın umarım
hayır canım iğne acıtmaz zaten küçük bi iğne.sonrasında bel kasık ağrısı oluyor ama olması iyi çünkü çatladığını gösterir
hakkında hayırlısı.
tşk ederim canım,umarım herşey yolunda gider,iğneyi biliyorum zaten,hep göbekten vurundum da bu seferki çatlatma iğnesi olduğu için biraz korktum,bel ve kasık ağrılarım çok fazla zaten...bu gece yapcam iğneyi,p.tesi de aşılamam olacak,ilk kez..inşallah ilk ve son olur
tşk ederim canım,umarım herşey yolunda gider,iğneyi biliyorum zaten,hep göbekten vurundum da bu seferki çatlatma iğnesi olduğu için biraz korktum,bel ve kasık ağrılarım çok fazla zaten...bu gece yapcam iğneyi,p.tesi de aşılamam olacak,ilk kez..inşallah ilk ve son olur
korkma canım inşallah herşey yolunda gider.
aşılamadanda korkma bende ilk kez yaptırdım ama öyle aman aman bi acı olmadı.sadece spekulum çok az can yakıyor oda kişiden kişiye değişir.
cvbın için tşkler..inşallah canım amin,bakalım ilk kez deniycez aşılamayı umarım ilk ve son olur,eşimde hareketsizlik var o yüzden deniyoruz..bu gece saat 12 buçukta çatlatma iğnesini vuruncam,p.tesi de öğlen 12 buçukta aşılamam olacak,çok korkuyorum ya,zaten iğnelere başladığımdan beri kasığım ve karnım hep ağrıdı,bi de bende baş dönmesi,bulantı ve kusma da oldu,iğnelerle mi alakalıydı bilmiyorum ama,doktorum değil dedi..of ya çok mu ağrım olacak yine
evet ya ben o spekulumdan da çok korkuyorum,baya bi acıtıyo,keşke anestezi verseler :) bu arada senin noldu,tuttumu ilk aşılaman?
Ben yarın aşılama olalı bır hafta olacak, bittim kasık batmasından.Ne pantolon gıydırıyor, ne de uzun süre oturtturuyor.Zaten yüzüstü de yatamıyorum. Cok acıyor benım,utanmasam aglayacagım.Hızlı hareket etmemı de engellıyor.
Bebek ıcın napalım, hayırlısıyla tutsun ınş senınkı de
yok tatlım bende bekleme sürecindeyim daha aşılanalı 2gün oldu.
ama benim umudum yok çünkü yumurtam çatlamadı.
ateş ölçüyorum ben ve ordan anlaşılıyor.
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
anesteziye hiç gerek yok emin ol 5dk falan sürüyor kendini kasma sadece dua et.
ağzınada bi sakız al rahatlarsın.başka şeyler düşünmeye çalış.
canım ilkinde aksilik olmuş ama inşallah ikincide sorun yaşamadan bebeğin sana gelir.ben şubatta aşılama olmuştum bhcg iğnesini yumurtam 20 mm olunca vurdular 10.gündü ,12.gün aşılama oldum ama dış gebelik oldu tüpler açık olmasına rağmen sonra iğne ile düşürdüler temmuzda tekrar deneyeceğim kısmetse kışın okul olduğu için çok zor oluyor rapor falan herkes sorup duruyor söylemek istemiyorum iyice strese giriyor insan ...inşallah hayırlı sonuçlarınızı yazarsınız arkadaşlar bize de moral olur Allah yardımcımız olsun hepimizin...
ay inşallah canım ya,çok stresli ve çok heyecanlıyım.yarın sabah ilk aşılamam olacak,allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?