Aşılama asilama olan varmı haydi buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım insAllah tutar umut olsun diye yaziyorum bende asilama yaptırdım 10 seneden sonra kızıma hamileyim..Darısı ins sizlere olsun
Hayırlı olsun canım kaçıncı aşılamadan sonra gebe kaldın.ben ilk aşılamamı Nisa'n 1 de oldum sonuç negatif.
İkinci aşılama için düşünüyorum yaptırsam mı yoksa direk tüp bebek mi diye

Arkadaşlar ikinci aşılama için tedavi sürecine başlamak istiyorum.Fakat aşılama tedavisi için hiç umudum yok direk tüp bebek sürecine mi girsem bilmiyorum

merhaba kızlar bende bu ay aşılama oldum 24 nisan regl günüm 21 cuma günü kan testi yaptırmak için randevu aldım inşallh hepimiz biran önce sağlıkla alırız kucagımıza bebişlerimizi

Forumda ilk aşılamasında gebe kalanlar çok
Allah ol demeyince olmuyor maalesef benimde ilk deneme başarısız
Benim yaptığım gibi yapma ben kendimi çok fazla dinledim araştırdım kendi kendime stres yarattım
Rahat ol ne güzel çalışıyorsun gün içinde bu duruma odaklanmazsın en azından .inşallah güzel haberlerini verirsin bize canım

Keşke dedigin gibi olsa iş yeriyle alakam yok malaesef sabah uyanıyorum bu sitede okumadıgım yazı yok iş yerinde bilgisayarda bu site hep açık yine okuyorum sürekli bi araştırma içerisindeyim iş yeriylede aram iyi degil işe konsantre olamıyorum ama neyseki bu ay idare edecekler beni yapmayayım diyorum ama olmuyor 2,5 yıldır istiyoruz eşiminde benimde adamadıgımız adak kalmadı gittigim doktorlar hacı hocalara bile gittim ya napıcaz bilmiyorum eşimde bu kadar takma diyor ama engel olamıyorum kendime

Bende 5 yıllık evliyim ilk zamanlar istemedim şimdi istiyorum
Allah nasip ettiği sürece nefes alacağı saat belli bebeciklerin biz elimizden geleni yapıyoruz bundan ötesi yazı

Bende 5 yıllık evliyim ilk zamanlar istemedim şimdi istiyorum
Allah nasip ettiği sürece nefes alacağı saat belli bebeciklerin biz elimizden geleni yapıyoruz bundan ötesi yazı
Evet orası öyle ama yapamıyorum işte

Adet günüm cumartesi 22 Nisan ... İlk aşılamada tahlil günüm gelmeden adet olmuştum. Oyüzden yaptırmadım kan tahlili

Canım ben bugün idrar testi yaptım negatif çıktı galiba bu da tutmadı benim ki....adetime iki gün vardı az kaldı olsa çıkardı herhalde

Ne olur ne olmaz kan testi yaptır yine de

Kanda negatifi görünce çok bozulurum üzülürüm diye cesaret edemiyorum canım umudum kalmadı nasip değilmiş artık persembe regl günüm bekliycem artık.bu arada sen de tüp bebek mi aşılama mi diye sormuşsun.valla arkadasım bana kalsa hiç vakit kaybetmem tüp bebek yaptırırım fakat aşılama rapor çıkartma da bir basamak olduğu icin sabrediyorum bekliyorum.asilamada şans düşük.son aşılamada eşimin spermi iyiydi benimde yumurtam oluyor ama olmuyor.Eger durumun varda hiç düşünme 5 sene olmuş bekleme derim.

Ben kan tahlilimin sonucunu alırken kendimi şartlamıştım soğukkanlı olmaya.gebelik olabilirde olmayabilirde heyecan yapma dedim kendi kendime tabi sonuç negatif insanın morali tabi ki alt üst oluyor okadar unut edip hayal edip bekliyoruz.isyan da edemiyorsun mecbur hayırlısı diyorsun Allah'a teslim oluyorsun.ben tüp bebek düşünüyorum fakat eşim acele etme ikinci aşılama deneyelim olmazsa öyle yaparız diyor.buarada yaşım 30. 25 yaşında evlendim çocuk düşünmüyorum çocuk düşünmüyorum diye diye 30 oldum ama şimdiki aklım olsaydı hemen yapardım ve genç anne olurdum tabi nasip bunlar önüne geçemiyorsun.cuma gününe aldım randevuyu yine ilaçlar iğneler başlayacak rabbim bizlere yardım etsin inşallah hamimile olup bebişlerimizin süreçlerini konuşuyor oluruz

Canım ben bugün idrar testi yaptım negatif çıktı galiba bu da tutmadı benim ki....adetime iki gün vardı az kaldı olsa çıkardı herhalde
Canım belki geç döllenmedir ondan çıkmamıştır idrar testinde yarın adet olmazsan yap kan testini...Bende yarın yaptırmaya karar verdim negatifse boşuna heveslenmeyim diye...

İnşallah canım benim.rabbim seninde yardimcin olsun.kolay değil ki bi bakmışsın ömür geçmiş gitmiş.insallah ikincisi tutar daha fazla aratmasın rabbim

Canım belki geç döllenmedir ondan çıkmamıştır idrar testinde yarın adet olmazsan yap kan testini...Bende yarın yaptırmaya karar verdim negatifse boşuna heveslenmeyim diye...

İşimi gücümü yapamaz oldum ya hamileysem diye olmadığını bilince günlük yaşantına rahat rahat devam edersin.insallah olumlu olur bana da umut olursun canım.dualarim seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…